Wkano

Hvordan du ser og føles perfekt

Helt ønsker å være sånn jente / fyr på TV? Eller som en av de perfekte jentene i disse bøkene? Vel her er din guide! Les hvordan du kan være ganske enkelt, perfekt!

Trinn

Hvordan du ser og føles perfekt. Har en skjønnhet rutine!
Hvordan du ser og føles perfekt. Har en skjønnhet rutine!
 1. 1
  Ha god hygiene! En eller bad vil gjøre, sørg for at du har en hverdags.
 2. 2
  Har en skjønnhet rutine! Både gutter og jenter, husk at du trenger et rengjøringsmiddel og en SPF fuktighetskrem som passer din hudtype. Ikke sikker på hvilken hudtype du er? Gå inn på en nettside som "The Body shop", og du kan ta en quiz som finner ut hvilken hudtype du har det vil også ha noen produkter du kan bruke! Husk å svare sannferdig skjønt. Jenter, få en god skjønnhet rutine. Slapping på en bit av rensemiddel og fuktighetskrem vil ikke gjøre hele jobben, ikke legge for mye på fordi det kan gjøre huden fet, glinsende og spot utsatt. Gutter, når du begynner å barbere bør du bruke solkrem med solfaktor formulert spesielt for post-barbert hud hver morgen. Dette er slik det vil ikke irritere kutt eller utslett noen ytterligere. Hvis du har akne, bruk en mild rensemelk hver morgen og kveld. Ingen bør bruke stadig vanlig såpe på ansiktet deres. Det er for tørking, noe som faktisk vil * årsaken * akne.
 3. 3
  Slitasje fine klær! Dette er ikke det viktigste steget, slitasje fine klær du føler deg komfortabel i, finne ut din kroppsform og hva klær passer det, et tips som mange modeller bruker er: Finn en kjendis som har samme formet kropp som deg, se hva ikke passer dem og se hva de er helt fungerer! Du vil ende opp med å få poser med komplimenter fra alle!
 4. 4
  Bli frisk! Det er alltid viktig å ha et godt kosthold og holde seg frisk, og det hjelper også utseendet ditt også! Sørg for at du får nok søvn i løpet av natten, vil minst 10 timer gjør, spise sunt, kan du fortsatt spise junk food, men bytte mye av det for noe mye sunnere. Husk å trene tre ganger i uken minimum, selv om det kan være lett for noen, for andre er det ikke!
 5. 5
  Vær trygg på deg selv! Hver morgen ser i speilet og si "jeg er vakker, kan jeg oppnå noe!", Det er garantert å gi deg trygghet! Når du føler deg bra du alltid se bra ut, husk å smile! Hvis noen sier de ikke liker hva du har på deg eller at du er stygg ikke lytte til dem, de er bare sjalu på hvor fantastisk du ser ut! Gutta elsker tillit! Så husk smile til dem når de går forbi, og hvis du føler deg super trygg, selv blunke!
 6. 6
  Vær snill! Å være snill er nøkkelen til perfeksjon, kan noen være alt søt på utsiden, men på innsiden kan de være som ild, når du snakker med noen, få øyekontakt, lytte og alltid svare når de spør et spørsmål. Aldri fortelle noen om å holde kjeft eller sverge på noen, kan det gjøre dem føler seg fryktelig, kan det stoppe dem fra å like deg, og de kan fortelle sine venner og de kan slutte å like deg i, husker de minste ting kan føre til store endringer!
 7. 7
  Har fine negler! Negler alltid må være ren og jevn. Hvis du ikke liker å male neglene, sette på en klarlakk. Det gjør neglene skinne og se pen.

Advarsler

 • Ingen er perfekt! Så ikke forvent deg å være! Alle har sine egne feil, og deres dyder.