Wkano

Hvordan å være en vakker tenåring

Det blir vanskeligere og vanskeligere å passe inn som en tenåring. Nøkkelen til å være sosial er tillit, som (jeg finner!) Er lettere å oppnå hvis du føler deg vakker. Skjønnhet er i utgangspunktet handler om hygiene. Ta vare på deg selv! Du fortjener det.

Trinn

Hvordan å være en vakker tenåring. Børste tennene og bruk munnvann, og tanntråd daglig - to ganger om dagen.
Hvordan å være en vakker tenåring. Børste tennene og bruk munnvann, og tanntråd daglig - to ganger om dagen.
 1. 1
  Børste tennene og bruk munnvann, og tanntråd daglig - to ganger om dagen. Prøv også å tygge sukkerfri tyggegummi etter måltider. Du ønsker ikke å smile på knuse din med litt kål i tennene. Ha en pakke med mint tyggegummi i nærheten for å tygge når pusten er ikke stor! Få bukseseler hvis du må, og ikke skamme seg for å bære dem - vil du være den som smiler i fremtiden med nydelig tenner når tannregulering kommer av!
 2. 2
  Bruk deodorant (og hvis du vil) cologne eller parfyme, selv om du tror du ikke lukter.
 3. 3
  Være sunn. Det kan ikke virke som det betyr mye, men å være i form og sunn gjør en stor forskjell. Det er ikke så vanskelig som det ser ut. Pass på at du spiser sunn mat, og holde seg unna fet / sukkerholdig mat, spiser masse grønnsaker og frukt, og trene minst 30-60 minutter om dagen. Etter å ha gjort en god cardio trening, som løping, i 30 minutter heve deg pulsen din som setter kroppen i "fettforbrenning modus". Prøv og brenne flere kalorier enn du spiser en dag, og sørg for at du aldri hoppe over et måltid. Det gjør at kroppen tar muskelvev i stoffskiftet og gjør at du lagrer fett, noe som gjør stoffskiftet kjører sakte resulterer i vektøkning.
 4. 4
  Ta vare på håret ditt! Bruk sjampo og balsam minst 2-3 ganger i uken. På de dagene du kan, la håret få fettete (høres ekkelt men de naturlige oljene er veldig bra for håret).
 5. 5
  Barbere eller voks noe hår som du ikke vil ha på kroppen din. Det er en god idé, hvis du gjør noen ansikts hårfjerning, å gå få det profesjonelt gjort. For best resultat med barbering, eksfoliere bena først, håndkle tørt, og deretter dekke ben i barberskum (mye av det!) Og barbering. Være forsiktig med å komme inn i vanen med over-barbering (barbering hver dag, for eksempel) som det vil bare gjøre håret vokser tilbake tykkere og det vil ende opp med å bli et stort problem.
 6. 6
  Ta vare på neglene dine! Du trenger ikke å gå til en salong. Bare få en neglefil og / eller spiker clippers. Du kan forme neglene med en fil eller klippe av ujevne deler med Clippers. Hvis du ønsker en naturlig look gjelder klart spiker Krafttrening til dem og la dem være! Hvis du ønsker en funky ser så gå for den fargen du vil, bare sørg for å fikse dem hvis de chip i det hele tatt. Chipped maling ser forferdelig.
 7. 7
  Kjemp vaner! Slutte å bite negler, plukke på huden blemishes, etc.
 8. 8
  Smile! Seriøst! Det gjør deg til en mye penere og approachable. Bare sørg for at tennene er rene!
 9. 9
  Påfør litt av make-up (hvis du vil) å forbedre din naturlige utseende. Ikke puss den på, og bruke nøytrale farger. Bruk fet mascara for å gjøre øynene dine ser større. Leppepomader og ordbøker er søte, eller bruke leppestift for å oppnå en dristigere utseende. Hvis du ikke ønsker leppe ting på leppene, kan du fukte med leppe kar. Acne er veldig vanlig blant tenåringer, kan du dekke det opp med concealer og foundation. Passer meg eller Cover jente fungerer bra, og er super billig! Kanskje kjøpe en god, mild ansiktsvask til å rydde det opp.
 10. 10
  Finn en stil av klær som passer din kroppstype. Ikke ha veldig trange klær hvis du er litt større, og ikke slites veldig posete klær som faller av heller. Sørg for at klærne er rene og ryddige. Hvis de har flekker eller hull (med mindre de er de berømte "ripped jeans") bare kaste dem ut. Ikke ha samme antrekk to dager på rad, og sørge for at alle klærne er rene og rynke-mindre.
 11. 11
  Husk at du kan endre utseende, men det er ikke alltid godt å endre din personlighet hvis du ønsker å passe på, så, når det er sagt, vær deg selv. Jepp, det er litt klisjé, men det er sannheten! Å være deg selv vil gjøre at du ser (enda mer) vakkert.

Tips

 • Hvis du kommer til å bruke sminke, være sikker på at det er en gradvis forandring over tid.
 • Vær trygg med det du sier, gjør og slitasje. Ingen kan ta deg ned hvis du er fornøyd med hva du gjør.
 • Vær trygg alltid og bare være deg selv.

Advarsler

 • Sørg for at du vet hvordan du bruker sminke før du bærer den i offentlig / på skolen. Praksis!
 • Vær forsiktig så du ikke vaske ansiktet / håret for ofte, da dette kan faktisk være verre for det (over bord)
 • Ikke bli revet med å prøve å endre ditt bilde! Det er alt i små steg. Alt med måte.

Ting du trenger

 • Munnvann, tanntråd, tannkrem og en anstendig tannbørste.
 • Deodoranter. Roll-ons og spray er god å bruke.
 • Hår produkter - Shampoo, Conditioner
 • Skin Moisturizer
 • Wax Strips / Hårfjerningskrem / Decent Razor.
 • Barberskum.
 • Neglelakk, spiker cutters, Nail buffere, neglefiler, spiker saks, neglelakkfjerner.
 • Produkter for å hindre spiker biting.
 • Fet Mascara, Blusher, Lip balm / glans / Chap, nøytral og fet øye-skygger
 • Parfyme (eller Body Spray)
 • Facial Cleanser