Wkano

Hvordan være en trygg vakker svart jente

Er du en ung, afrikansk-europeisk jente som kan være litt sjenert og som ønsker å gå ut i skjønnhet og i tillit? Her er noen trinn for å hjelpe deg.

Trinn

Hvordan være en trygg vakker svart jente. Ikke vær redd for å rolig møte opp til folk som skremme deg, men uten å være i en fighting holdning.
Hvordan være en trygg vakker svart jente. Ikke vær redd for å rolig møte opp til folk som skremme deg, men uten å være i en fighting holdning.
 1. 1
  Ikke vær redd for å rolig møte opp til folk som skremme deg, men uten å være i en fighting holdning. Du trenger ikke å være slem eller pushy, men fortell deg selv at du er og vakker. For eksempel, hvis det er noen som stjeler ting fra deg, og du ikke forteller dem, og de fortsatt gjøre, legge ned loven. Fortell dem at "du trekke linjen".
 2. 2
  Være hygienisk. Ingen liker en venn som har dårlig ånde, har BO, og ikke dusje ikke å redde livet hennes. Dusje hver dag eller annenhver dag (avhengig av huden din tørr), pusser tennene to ganger om dagen, floss tennene før sengetid, og vaske ansiktet to ganger om dagen.
  • Bruk deodorant. Kontroller at du har antiperspirant å holde fra svette. Ha alltid med vanilje, sitrus, eller andre favoritt parfyme i ditt tilfelle.
  • Fukte ansiktet og kroppen etter at du har dusj og / eller vaske ansiktet. For en sunn glød, trenger du ikke sminke, bare vaske ansiktet daglig og holde det fuktig. Bruk lotion, som ingen liker ashy hud. Hold alltid en reise-sized flaske lotion i en pose med deg slik at du ikke ser grå.
 3. 3
  Utøve.
  • Lær så mye du kan om fitness. Det er nok av ressurser på nettet. Å være sunn betyr mye mer enn å miste kroppsfett: styrketrening for muskel utvikling bidrar til å øke generell styrke og fart på stoffskiftet.
  • Vil aerobic og / eller bruke lette vekter hjemme. Spør gym læreren om råd.
 4. 4
  Spise og holde seg frisk.
  • Lær så mye du kan om ernæring. Lære å gjøre sunne valg om mat og får tilstrekkelig daglig ernæring vil tillate deg å spise nok til å føle seg tilfreds, sunn og energisk. Sultne selv er aldri sunt, heller ikke er å spise små mengder junk food i stedet for sunne måltider: bare fordi en McDonalds hamburger har et lite antall kalorier og du ikke opp i vekt av å spise det, betyr det ikke at kroppen din er faktisk sunt å spise det!
  • Lær om porsjonsstørrelser. Folk lurer ofte på hvorfor de er usunn, selv om de bare spise et par måltider om dagen, men serverer størrelser er ofte det store problemet. Drikker du 20 oz. flaske brus? La du merke til at flasken står det inneholder 2-1/2 porsjoner? Dette ville ikke være en stor avtale hvis det ikke var for det faktum at du sannsynligvis trodde du bare drakk en servering av brus.
  • Spis mye frukt og grønnsaker. Prøv å spise eple skiver med peanøttsmør eller selleri med ranch fordi den er lav i sukker.
  • Spis en frokost hver dag. Stå opp tidlig nok til å spise denne første betydelig måltid av dagen som vil gi deg en god start.
  • Spis fullkorn når det er tilgjengelig.
  • Drikk åtte små glass med vann hver dag, te cup størrelse (bare fire 0.5L flasker, for eksempel). Holde kroppen sunn innsiden vil gjøre kroppen din ser sunn på utsiden.
  • Unngå sukker og salt mat og drikke generelt, som brus, pre-pakket snacks som chips, fryser middager, og fast food. Snack på nøtter, pretzels, yoghurt og frukt som rosiner, bananer, appelsiner og druer.
  • Få nok søvn på minst åtte timer. Kroppen reparerer seg selv under søvn, og når du ikke får nok, vil du føle og se utmattet, hjernen din trenger hvile for å fungere.
 5. 5
  Få kult hår. Gå naturlig med vakre krøller eller få en perm. Prøv å få aa perm så får en vinkel kutt med smell. De er veldig søte og funky. Få en som passer din stil og alltid legge glans serum etter styling din. Naturlig hår er veldig fleksibel: den kan brukes rett, krøllete, kinky, løs, flettet, låst, og bare om noen annen måte du kan tenke deg! Naturlig hår kan være vanskelig å håndtere i begynnelsen, men det er mange elektroniske ressurser for å hjelpe deg å lære hvordan håret trenger å bli tatt vare på. Mange vakre svarte kvinner hevder at omsorg for deres naturlige hår har vært enklere enn iført det permed / avslappet, er det billigere å ta vare på, og de liker å være i stand til å gå mellom forskjellige stiler så lett.
 6. 6
  Slitasje trendy søte klær eller hva passer din stil. Men sørg for at du er beskjedne. Hva du bruker sender en melding til alle om din selvrespekt. For eksempel, ingen måter en jente i en leopard print miniskjørt som er så stramt det ser malt på. Deg, hvis du er en kristen, representere Kristus uansett hvor du går. Spar pengene dine for en stund og bygge en mini garderobe:
  • Tee skjorter i farger som gjør at du føler deg vakker. Noen farger vil se bedre ut med huden din tone enn andre. For noen blålige farger og sølv se bedre ut, mens for andre rødlige farger og gull ser bedre ut.
 7. 7
  Gjør deg kjent med komplimenter (Veldig raskt forklare hvorfor du sier det.) Og "smeyes", men ikke plage øynene, smiler lett på omtrent hvem som helst i skolen din kropp. Du vil være skremmende. Vær hyggelig mot alle, ja, til og med nerder. Du vet aldri, er venner finnes i alle sosiale plan. Da vil folk vokse til å like deg. Bli casually i samtaler og vet når man skal trekke ut. Når du er ferdig bare casually si med en lett smil "Det er morsomt", "Hyggelig å snakke med deg". Gjør Wendy William referanser når du ser dine venner i hallen måte. "Som hvordan du gjør!". De kommer til å le.
  • Hvis du går for muskler, ikke glem å spise protein etter trening!
 8. 8
  Pass på at du bærer en håndveske. Det trenger ikke å være klumpete og stor. For eksempel trendy sort skinn poser med små gyllne nagler, mørk denim hobo poser og alt fint.
 9. 9
  Sørg for å snakke tydelig slik at folk ikke sier "Unnskyld meg, kan du gjenta det?". Det fungerer faktisk, men ikke snakker som en lege. Det vil være off-putting.
 10. 10
  Bære en liten bok i vesken din hvis du liker å lese, og gjøre det på din ned tid i stedet for å stirre på iPhone. Tilfeldig trekke ut boken din og åpne den, så du vil stille være å sende meldingen "Ja, jeg leste. Hva nå?".
 11. 11
  Hvis du ønsker å bruke svette, sørge for at de er rene.
 12. 12
  Husk at du ikke trenger sminke for å være fabelaktig; tillit er det som gjør deg vakrere, og deres vitnesbyrd.
 13. 13
  Husk at du er nydelig. Uansett hvilken stil du velger for deg selv (trendy eller original), noen vil ha noe negativt å si... så hvorfor prøve å behage alle andre med utseendet ditt? Vær deg og ikke bry deg om hva andre vil tenke. Noen vil være smart nok til å gjenkjenne din skjønnhet, uavhengig av utseendet ditt, selv om de ikke forteller det til deg høyt at du er nydelig!
 14. 14
  Husk alltid at du er en etablering av gud, og uansett hva en person sier om deg, hvis du gjøre Guds vilje og følge hjertet som ønsker å behage ham, selv om folk sier negative ting om deg, de vil alltid respektere deg. Dette gjelder for de av hvilken som helst rase. Du er vakker. Alt du trenger er tillit til å gå med det.:)

Tips

 • Slapp ansiktet med type lett, rask, ikke låst i gliser. Du vil se ut som en morder / STALKER,
 • Vit at du fortjener å bli behandlet godt. Ta vare på deg selv og andre mennesker vil innse at du fortjener å bli respektert og behandlet som en dronning!
 • Husk at hvis du ikke er sunt på innsiden (mentalt og fysisk), vil du ikke synes sunn på utsiden. Ta vare på kropp, sinn og sjel!
 • Vit at du fortsatt vokser og kroppen din er i endring. Så lenge du tar vare på deg selv med god trening, spising og hygiene vaner, vil du være i orden.

Advarsler

 • Folk vil kritisere utseende. Hvis du tror du trenger å endre, husk å spørre deg selv om endringen vil fortsatt gjøre deg lykkelig hvis alle menneskene som kritiserer deg forsvant fra livet ditt. Hvis du ikke tror du vil være fornøyd, kanskje du ikke bør prøve å endre. For eksempel, hvis venner eller den personen du dater fortelle deg å bære en bestemt type klær, snakke en bestemt måte, eller ha en viss form for sminke, ville du virkelig være fornøyd med deg selv om de gikk ut av livet ditt etter at du har endret, eller er du bare gjør det slik at du kan føle at de tror du er "godt nok"? Være "godt nok" for deg selv først ved å være unik, og hvis folk fortjener dine følelser, vil de sette pris på deg for hvordan du ønsker å være.
 • Ikke overdriv å bli kjent eller folk vil synes du er merkelig.
 • Aldri avsløre hvem du liker før du kan handle på det! Det vil spre seg og noen sjanser av den personen like deg kan gå tapt, dersom personen mener du er for fremover.

Ting du trenger

 • Lotion
 • Antiperspirant eller deodorant
 • Sparte penger
 • Lommebok
 • Mobiltelefon (med en sak)
 • Garderobe