Wkano

Hvordan se eldre (tenåringsjenter)

Voksnes klager av rynker, grått hår, og andre tegn på alder ofte overskygge den like irriterende situasjonen for den siste high school graduate som står overfor squinty-eyed utseende fra skeptiske billett selgere når hun ønsker å se en PG-13 film. Mens eldre mennesker trøste henne ved å oppmuntre henne til å forestille seg å bli kardet i en alder av 43, forblir hennes frustrasjon fortsatt. Heldigvis er det mange enkle, men effektive teknikker som kan hjelpe tenåringsjenter som ønsker å se deres alder eller eldre.

Trinn

Hvordan se eldre (tenåringsjenter). Oppgrader din frisyre.
Hvordan se eldre (tenåringsjenter). Oppgrader din frisyre.
 1. 1
  Gi gym sko en pause. I elementære og kanskje til og med ungdomsskolen, var det akseptabelt å bruke joggesko med nesten alle antrekk du eide. Nå som du er en tenåring, iført finere sko (leiligheter, hæler, eller til og med noen typer flip-flops) vil hjelpe deg å se din alder. Atletisk sko er for å trene og gå-intensive aktiviteter, ikke for daglig slitasje.
 2. 2
  Oppgrader din frisyre. Studere andre mennesker på din alder (eller alder du vil skal vises) for å finne den beste typen frisyre for deg selv. Lang, vil trevlet, forsømte hår bare gjøre at du ser ut som en ungdomsskole student. Kortere hår vanligvis gjør jenter fremstå eldre, men hvis du er koblet til din lange låser, vurdere å få et par lag, kanskje med noen sideswept smeller også. Hvis du er motvillige til å selv få en hårklipp, i det minste prøve avskjed håret på siden hvis du ikke allerede.
 3. 3
  La ditt smil glans. Hvis du har tannregulering, er det lite du kan gjøre bortsett fra å vente til dine vakre rette tenner er avslørt, men hvis du trenger å bære en retainer eller ennå ikke har startet i bukseseler, bør du vurdere å spørre din kjeveortoped om bruk Invisalign stedet. Whitening tennene med en whitening tannkrem eller et produkt som Crest Whitestrips vil også være nyttig. Hvis du ikke har tannregulering, men trenger dem, iverksette tiltak så snart som mulig. Du ønsker ikke å bli sittende fast med tannregulering i college.
 4. 4
  Få hull i ørene. Bemerkelsesverdig, vil knivstikking biter av metall gjennom øreflippene gjøre underverker for din åpenbare alder. Hvis du ennå ikke har gjort dette, hva venter du på? Hvis øreflippene allerede gjennomboret, mener en brusk piercing. Imidlertid vil flere piercinger utover dette ikke hjelpe du ser mye eldre.
 5. 5
  Utforske ulike briller alternativer. Noen typer briller gjør synes jenter yngre. Vurdere å bytte til kontakter, eller hvis det ikke er et alternativ, finne noen flere modne utseende briller, enten det betyr å kjøpe et par ikke dekorert med små hjerter, eller bare gå rammeløse.
 6. 6
  Prøv noen makeup. Bare litt mascara og eyeliner kan gå en lang vei. Ikke overdriv.
 7. 7
  Få øyenbrynene gjort. Dette kan virke ubetydelig, men det gjør en stor forskjell. Enten få øyenbrynene formet opp i en salong eller lære å stelle dem selv.
 8. 8
  Holde det gående. Mens du er i gang, hvis du ikke har begynt å barbere leggene og armhulene, nå er tiden. Ikke bare vil du føle og se renere, men dette er et stort skritt i mange jenters reiser til kvinnelighet. Tenk hårfjerning på andre områder hvis det er nødvendig eller ønskelig.
 9. 9
  Oppdatere garderoben. Oppriktig, ikke skjule din figur. Hvis du er vant til å dekke opp, bære litt mer avslørende eller figur-flatterende klær noen ganger. Dette betyr ikke erstatte alle klærne dine med de mest provoserende stiler. For å unngå vises desperat og trashy, understreker bare en funksjon av gangen. For eksempel, hvis du velger å bruke en lavere cut skjorte, koble den med stilige jeans i stedet for et micromini.
 10. 10
  Hold øynene åpne. Etter hvert som du blir eldre, må du fortsette å oppdatere utseende. Hold observere andre mennesker å bestemme nøklene til å se din alder.

Advarsler

 • Husk at selv om du ser ut som en høyskole student, folk vil ikke la deg lure hvis du fortsatt handle som om du er 12.. Denne artikkelen fokuserer på strengt ytre utseende, men hvis du ikke har utviklet noen grad av intern modenhet, kan du oppnå bare begrenset suksess med disse tipsene.
 • Plukker dine egne bryn uten å vite hva du gjør kan føre til katastrofe. Hvis du må gjøre dette, forskning det første og gå forsiktig og gradvis.