Wkano

Hvordan være nydelig og nerdete

Du trenger ikke å være "Miss Popular" å være vakker og i sentrum av oppmerksomheten. Du kan uttrykke din indre nerdiness og fortsatt være vellykket!

Trinn

Hvordan være nydelig og nerdete. Gjør et stort antall venner.
Hvordan være nydelig og nerdete. Gjør et stort antall venner.
 1. 1
  Gjør et stort antall venner. De kan være hvilken som helst rase, kjønn eller IQ-nivå. Ikke bare vil de gjøre deg lykkelig, men de vil gjøre deg populær og føle deg godt om deg selv.
 2. 2
  Bli kvitt ideen om at du må se ut som regina george (fra Mean Girls) for å være nydelig. Skjønnhet finnes i alle former og farger. Noen mennesker har vakre øyne, hår, eller figurer. Du kan få alt eller bare har en. Hvis du bare har én, overdrive ting du har! La oss si at du har store ganske brune øyne, og slite deg briller. Bare finne et par du liker, og som legger vekt på øynene dine. slitasje noen mascara og øyenskygge også. Hvis du har vakker lang svart bølgete hår, ikke tie det i en hestehale, bærer det ned!
 3. 3
  Hvis du sliter med det faktum at ingenting om du er vakker, så du er galt. Snakk med din mor, eller en venn, og be dem om å finne noe om deg som er pen.
 4. 4
  Ta hensyn til håret ditt. Prøv aldri å ha håret i samme frisyre to dager på rad. Det gjør du virker kjedelig. Rette håret, krølle det, crimp det, flette det, sette den opp. Det finnes liker all slags søte tilbehør der ute pannebånd og bånd.
 5. 5
  Bruk lyse farger. Det vil mest sannsynlig gi deg noen tillit.
 6. 6
  Ikke later til å være dum bare for å snakke med en bestemt fyr eller å snakke med en bestemt jente. Vær deg selv, og hvis du er smart, bruke den som en god kvalitet i deg.
 7. 7
  Ikke frik ut om du får kviser. Ikke frik ut om du er feit. Ikke frik ut, punktum. Hvis du frik ut, vil folk finne deg også selv bevisst og vil ikke føles behagelig å henge med. Dens en virkelig god idé å snakke med vennene dine om det, og ikke prøve å være perfekt. Ingen liker en perfekt person. Innrøm at du er feit, og du jobber hardt for å gå ned i vekt. Eller innrømme at du hater huden din, og du har prøvd Clearasil og ingen vil gjøre narr av deg. Hvis de gjør det, så de er bare en dust fordi du vet hun er ikke akkurat den tynneste personen noensinne, og at hun ikke har engel myk hud.
 8. 8
  Være super hyggelig for alle. Ingen liker en bedreviter eller uhøflig person. Hvis du gjør folk føler seg godt om seg selv, så folk vil gjerne hengende rundt deg.
 9. 9
  Når du går shopping for klær, sørg for at du får noe som er en rimelig pris, og noe som passer din figur. Iført lange skjørt eller komfortable montering skjorter vil gjøre folk respektere deg for ikke å prøve å være noen andre eller ikke prøver for hardt.
 10. 10
  Vær smart. Få gode karakterer. Ikke sammenlign deg med andre mennesker når det er med karakterer. Ikke gjør folk misunner deg, og ikke skryte av karakterene dine heller.

Tips

 • Hvis dette ikke gjør deg populær, vil det i det minste få deg et nytt utseende og mange nye venner.

Advarsler

 • Se opp for gossipers. De bare venter på å knekke deg.
 • Når du lærer å opprettholde en balanse mellom å være nydelig og nerdete, prøver ikke å skryte om det. Det vil ikke gjøre deg virke noe bedre, bare under-selvsikker.
 • Bare gjøre dette for deg selv - ikke føler at du må endre for å behage noen. Ikke engang den gutten / jenta du liker!