Wkano

Hvordan få knuse å være din venn

Har forelsket og ikke vet hvordan du skal komme nærmere dem? Følg disse trinnene for å slå forelsket i en venn, og kanskje bli mer i det lange løp.

Trinn

Hvordan få knuse å være din venn. Fortell dine betrodde venner at du liker denne personen.
Hvordan få knuse å være din venn. Fortell dine betrodde venner at du liker denne personen.
 1. 1
  Fortell dine betrodde venner at du liker denne personen. (Bare hvis du vet at du virkelig kan stole på dem fordi ellers kan han finne ut, og du kan være flau.) De kan være i stand til å hjelpe deg senere.
 2. 2
  Befriend knuse venner. Dette kan hjelpe deg å få deres oppmerksomhet, og bli kjent med ham bedre.
 3. 3
  Prøv å sitte ved siden av ham / henne. Det vil være mye enklere for ham eller henne til å snakke med deg, pluss lærere elsker å få deg til å redigere essays, diskutere ting, etc. med den personen som sitter ved siden av deg. Du vil også være i stand til å kommentere hva han sier uten å se rart. Ikke gjør det virke som du er stalking ham, ingen liker gutten en gal STALKER chick.
 4. 4
  Prøv å komme inn i en samtale med knuse din. Prøv å spørre dem om hjelp på noe, selv om du ikke trenger det, så lenge det er troverdig. Ikke gjør deg selv synes altfor dum heller. Hvis du er kjent for å være en matte whiz, for eksempel ikke be ham eller henne en matte spørsmål. Ikke gjør dette i mer enn et par ganger med mindre du seriøst trenger hjelp. Vice versa, kan du alltid tilby hjelp på noe han / hun synes å være sliter på, bare ikke være en know-it-all.
 5. 5
  Spør dem om lekser i gangene. Du får ham eller henne til å legge merke til deg, pluss en samtale kan følge. Hvis han eller hun ikke er i samme klasse som deg, spør dem hva slags undervisning eller lekser de har fått.
 6. 6
  Låne dem blyanter, papir, uansett, for å virke som en hyggelig person. Bare ikke gå over.
 7. 7
  Hvis vennen din skjer å sitte ved siden av dem, og du er ikke langt unna, innlede en samtale med vennen din om noe knuse virkelig er interessert i. For eksempel, hvis de er besatt av lacrosse, og vennen din spiller lacrosse, spør din venn noen spørsmål om det, og knuse kan hoppe inn i samtalen! Du må gjøre noen undersøkelser om din knuse interesser, though.
 8. 8
  Bruk noe unikt som lett kan bli en fascinerende samtale emne.
 9. 9
  Begynne å si hei til dem i hallene. En samtale kan springe fra det!
 10. 10
  Bli venner med hans eller hennes venner, men ikke bare bruke dem. Det er nok lettere å snakke med dem, og de kan invitere deg til å henge med dem!
 11. 11
  Legg dem til facebook eller andre sosiale nettverk du både gå til. Spesielt anbefales hvis du har felles venner.
 12. 12
  Les deg opp på noen kroppsspråk triks. Sørg for at din er åpen, innbydende, og det kan være lurt å vise noen "ubevisste" indikasjoner på at du liker ham eller henne.
 13. 13
  De fleste mennesker liker det når noen er trygg, men ikke cocky.
 14. 14
  Være fysisk attraktiv. Prøv å lukte søtt.
 15. 15
  Flørting er din nye bestevenn. Nå som du snakker til ham / henne, gjøre litt harmløs flørting.
 16. 16
  Slapp helt av. De er bare en person, og hvis han eller hun ikke viser interesse, gå videre. Ingen person er verdt så mye innsats.

Tips

 • Hvis du tror du er irriterende, er det best å bare la dem være i fred en stund, liker å gi dem plass i 2-3 dager. Hvis de spør deg: "Hei, hvorfor har du snakket med meg?" Bare svare med: "Vel, jeg føler meg som om jeg er irriterende deg" Litt ærlighet kan ikke skade!
 • Når du har en samtale ikke stille for mange spørsmål, og ikke skrive sine svar i en notisbok.
 • Ved å være deres venn, være tilfeldig. Gå på skøyter, etc.
 • Hvis de allerede har en dato, bare fortsette å være deres venn inntil de bryte opp, deretter gjøre et trekk på dem. Men vær forsiktig: deres ex kanskje ikke liker det faktum at noen andre kommer etter ham eller henne. Og vær sikker på at de er klare for et annet forhold. Ikke vær en rebound.
 • Hvis du har mer enn 1/2 av klassene med dem, vil de legge merke til! Hvis han eller hun ikke har, så bare tilfeldig nevne det. De kan begynne å spørre om lekser og andre ting.
 • Hvis dere begge har en Facebook-konto, dele lignende linker til de av knuse-tallet, basert på hva du ser fra ham / henne, eller på hans / hennes profil. Han eller hun kan 'like' eller kommentere på linkene du legger ut! Bare aldri deler nøyaktig samme lenker.

Advarsler

 • Å være hans eller hennes venn kan være farlig senere. Du kan verdsette dette vennskapet for mye å risikere å fortelle ham hvordan du føler deg.
 • Starter ikke for mange samtaler med dem, og ikke stille for mange spørsmål. Han vil synes du er en av de skumle stalkers. Den beste måten er å gjøre deg så imøtekommende som mulig og gjøre det super enkelt for dem å snakke med deg.
 • Ikke prøv for hardt. Husk, holde et lite mysterium og være minst litt "hard to get".