Wkano

Hvordan å imponere din forelsket

Har du noen gang vært tiltrukket av noen, og ønsket å imponere dem? Les videre!

Trinn

Hvordan å imponere din forelsket. Se på ham fra tid til annen.
Hvordan å imponere din forelsket. Se på ham fra tid til annen.
 1. 1
  Slitasje noe fint. Ikke prøv å være "Best Dressed", men dette gir deg ikke en unnskyldning for å bære din brors gamle skjorte med pudding flekker over det. Finne en gyllen middelvei. Bruk noe som viser frem dine kurver, men er ikke altfor avslørende.
 2. 2
  Se på ham fra tid til annen. Hvis du ser ham ser tilbake på deg, hold blikket hans i ca et halvt sekund og se bort. Så sakte drar øynene tilbake til sitt.
 3. 3
  Vær trygg. Hils ham med et "Hei" eller "Hei" og bølge, og starte opp en vennlig samtale. Det bør være noe dere begge kan forholde seg til.
 4. 4
  Prøv å finne noe du har til felles. Når du finner noe, snakke med ham om det! Gjør ham tror at han kan virkelig bli kjent med deg, og selv bli din venn.
 5. 5
  Få dem til å legge merke til deg.
 6. 6
  Gå forbi enten ler, snakker med vennene dine eller spise litt chips, eller noen andre tilfeldige ting.
  • Snakk om fester, klubber, eller ting som gjør du virker kult eller atletisk, etc. bak ryggen hans høyt, men tilfeldig. Du vet aldri - du kan se ham der.
 7. 7
  Smile. Hver gutt liker det hvis du smiler til ham. Sørg for å smile hver noen ganger du ser ham. Det spiller ingen rolle om du har tannregulering eller noe annet kommer i veien for ditt smil, om han er rett mann han vil ikke bry seg! Være hyggelig og vennlig, og han vil legge merke til deg.
 8. 8
  Ikke lat som om du liker ham. Så hvis han ikke liker deg tilbake, vil alle vite hvem du liker.
 9. 9
  Ikke forandre deg selv for å få ham til å like deg. Hvis de ikke er i din normale selv, de er ikke en for deg.
 10. 10
  Prøv å gjøre et lite smil og blinke øynene en gang sakte. Som gjør at du ser veldig pretty.Look til siden kanskje 2-3 ganger i løpet av samtalen også.

Tips

 • Aldri fortelle vennene dine til å snakke med ham for deg, vil det gjøre at du ser ut som en feiging, og kanskje i noen tilfeller vil han begynner å like dine venner i stedet for deg fordi åpenbart han snakker mer til vennene dine enn deg.
 • Ikke gjør ting du ikke ønsker å gjøre. Bare vær deg selv.
 • Være hyggelig og vennlig. Ingen ønsker å være venner med noen som gjør dem føler seg dårlig om seg selv.
 • Fluff hans ego deretter gange unna. Ikke bare er han igjen ønsker mer, men han er under inntrykk av at det er hans idé!
 • Hvis han ikke lenger går på samme skole som deg, men du vet at du kan gå dit selv, så er det en perfekt tid for deg å øve dine tips for neste år.

Advarsler

 • Aldri forandre deg selv for å imponere en forelsket. Vil du ikke ha en fyr som liker deg for den du er? Dessuten, hvis han ikke kan kjenne hvor stor du virkelig er, så han er ikke den fyren for deg.
 • Hvis han spiller en sport du ikke liker i det hele tatt, ikke bare spille sporten å imponere ham! Finn noe annet du har til felles!
 • Ikke prøv å spille hardt for å få, eller flørte med andre gutter. Det gjør ham tror du er en flørt og er bare flørte med ham for moro skyld.
 • Prøv å ikke gå over med imponerende ham
 • Ikke kle sexy. Kle enkel, men varm og trendy.
 • Hvis du ønsker å date ham med en gang ikke gjør det, bare ta det rolig med ham.
 • Hvis du bruker sminke, ikke overdriv.