Wkano

Hvordan å tiltrekke seg en yngre jente som knapt kjenner deg

Har du øye på noen som er yngre enn deg, men dessverre, hun knapt kjenner deg i det hele tatt?

Trinn

Hvordan å tiltrekke seg en yngre jente som knapt kjenner deg. Vis henne at du liker henne uansett hennes alder.
Hvordan å tiltrekke seg en yngre jente som knapt kjenner deg. Vis henne at du liker henne uansett hennes alder.
 1. 1
  Bli kjent med henne. Dette er den første og viktigste steget. Det spiller ingen rolle om hun er yngre enn deg, før du noen gang delta i et forhold, må du få en bedre forståelse av hverandre. For de fleste jenter, er en god samtale en turn-on og kan åpne øynene til deg. Still spørsmål om henne, hennes familie, hva hun liker å gjøre, etc. Dette kan også bidra til å avgjøre om hun er jenta for deg, eller om kanskje du ikke liker henne så mye som du trodde du gjorde. Hvis du har øynene satt på en jente i hennes unge tenåringer, husker hvor ung hun er. Kanskje ikke klar for den type forhold som du er klar for, uansett hvilken alder du er. Så du må kanskje vente eller forkaste ideen om at du noen gang vil gå ut
 2. 2
  Vis henne at du liker henne uansett hennes alder. Hun vil kunne fortelle om du stadig å nevne det, noe som vil gjøre deg virke mindre ekte og sannferdig.
 3. 3
  Ikke rush inn i den. Motstå trangen til å bare be henne ut. Ekte relasjoner tar tid og krefter på å bygge. Dessuten vil tilfeldig spørre henne ut forvirre henne og øke sjansene for å bli slått ned.
 4. 4
  Vær vennlig og omsorg. Spør henne hvordan hun gjør i dag. Ikke overse henne foran vennene dine bare fordi hun er yngre. Vise din interesse, først i et platonisk forstand. Dette vil la henne vite at du bryr deg, først som en venn, og senere som noe mer. En veldig god idé er å invitere henne sammen og få henne til å føle seg inkludert.
 5. 5
  Flørte! Men bare når du føler at forholdet deres har kommet til det punktet. Subtile romantiske gester er søte, for eksempel tilfeldige blomster. Bruk din kunnskap om henne til å tenke på konkrete ideer som vil gjøre henne besvimelse. Kanskje vente til hun begynner å flørte med deg
 6. 6
  Vær forståelse. Kanskje hun ikke ønsker å date deg. Kanskje hun ikke er klar. Fremfor alt må du huske på at et forhold tar to personer. Ikke press henne til noe hun ikke ønsker å gjøre.
 7. 7
  Øve, øve, øve! Noen ferdigheter verdt å ha er verdt å utvikle, og som alt er dette en ferdighet som tar tid. Hvis først du ikke lykkes, fortsette å prøve med noen andre. Det er mye fisk i havet, og de beste fiskerne ikke fiske fisken selv, de fisker bare for opplevelsen av fiske. Prøv catch-and-release en stund til du blir komfortabel. Du kan lære hva du skal gjøre med fangsten senere.

Tips

 • Være nysgjerrig. De fleste jenter vil gjerne fortelle deg hvordan deres dag gikk hvis du bare spør og virkelig bryr seg.
 • Husk ting om henne, som hennes bursdag eller hennes favoritt farge. Dette vil vise henne at du bryr deg om henne nok til å huske de små detaljene.
 • IKKE gjentar ikke snakke om sex og eksplisitt ting for lang tid før du har blitt kjent med henne. Eller vil du gi henne feil inntrykk og gjør at du ser ut som et grunt, overfladisk dust.

Advarsler

 • Pass på at du virkelig ønsker å gå ut med henne. Yngre jenter vil ta lang tid å helbrede blåmerker følelser.
 • Sørg for at jenta ikke er for ung for deg, fordi det ville være galt. Vær oppmerksom på lokale seksuelle lavalderen lover.
 • Pass på at du ikke går på re-bundet fordi du ville risikere å bli stemplet som spiller-som er aldri en god ting
 • Pass på at hvis jenta er for ung for deg, administrere forholdet med konstant selv-påminnelse om din aldersforskjellen! Dette gjelder også for jenter med ulik etnisitet og kultur.