Wkano

Hvordan skal opptre rundt en jente som liker deg

Fikk nervøs rundt noen siste bare fordi de liker deg? Her er hvordan å ikke.

Trinn

Hvordan skal opptre rundt en jente som liker deg. Lek med håret hennes.
Hvordan skal opptre rundt en jente som liker deg. Lek med håret hennes.
 1. 1
  Ring henne. En jente som liker deg vil definitivt finne det som en romantisk gest.
 2. 2
  Lek med håret hennes. Men ikke napp. Også ikke gjør kommentarer som "er dette din naturlige farge?"
 3. 3
  Nynne noen barer av hennes favoritt sang. Men ikke for høyt og ikke tomme mot henne slik at hun kan høre deg. Musikk er en stor turn-on til jenter. Pass på at det ikke er for jentete skjønt.
 4. 4
  Smile mye. Jenter finner smiler svært attraktive, selv om du har skjeve tenner eller bukseseler å være nøyaktig.
 5. 5
  Være ridderlig. Hver jente ønsker sin ridder i skinnende rustning. Hvis hun faller hennes bøker eller blyant, plukke den opp! Ikke gjør henne få det. Også, hvis du er ute etter gym etc., tilby henne din genseren. Hvis hun benekter det, er det greit. Det betyr ikke at hun ikke liker deg, og bare tanken på at du tilbyr noe til henne kan være nok for henne.
 6. 6
  Vær snill. Når kartlagt en gruppe av jenter i alderen 12-17, 54% av dem sa at godhet var den viktigste kvaliteten i en fyr.
 7. 7
  Fortell henne at hun er pen eller vakker. Jenter elsker å bli kalt vakker, og ofte synes det er søtt når en fyr punkter som ut. Men ikke overdriv, for hun tenker kanskje at du fleiper eller skumle.
 8. 8
  Være morsomt å være med. Og lett å le med, og være utadvendt.
 9. 9
  Når du er rundt henne er det viktig å være seg selv, fordi den eneste personen hun kommer til å like er deg - ikke en handling du setter sammen for å imponere henne. Det er også viktig å ikke være som du er med vennene dine, fordi noen ganger er det litt for mye og gjør henne mindre interessert.

Tips

 • De fleste av disse tipsene bør du bare følge hvis du liker henne tilbake. Ikke fører en jente på.
 • Prøv å lytte mer og snakke mindre. La henne gjøre snakker, med mindre hun er veldig stille. I så fall starte samtalen, og la henne snakke.
 • Vær deg selv!
 • Se en skrekkfilm med den heldige damen så når hun blir redd hun kan kose opp til deg, men sørg for at du ikke blir redd!
 • Sørg for at du har nylig funnet ut at hun liker deg. Hvis det er for sent, som en måned eller noe, kunne hun ha fått over deg.

Advarsler

 • Ikke ha for mye parfyme. De fleste jenter opplever at en stor turn-off stedet for å være en turn-on! Men lukter ille ut som du ikke har dusjet på en uke kan være verre!
 • Ikke vær en dust. Jenter hater når gutta er frekk eller med hensikt irriterende.
 • Sørg for at hun er singel.
 • Ikke ha på deg bukser super lav. De fleste jenter opplever at urovekkende og brutto - for ikke å nevne at det offentlige ofte finner det patetisk og skammelig.
 • Ikke prøv for hardt å imponere henne. Jenter elsker ydmyke gutta.
 • Ikke spør henne ut med en gang. Det kan være for brå og kan faktisk være en turn-off hvis hun knapt kjenner deg.