Wkano

Hvordan være noens guardian angel

Alle trenger en skytsengel for å hjelpe dem gjennom og til å la dem vite at noen bryr seg. Som i sangen din Guardian Angel av The Red Jumpsuit Apparatus, trenger du ikke å ha vinger og en glorie å være noens guardian angel. Du trenger bare å elske og ha omsorg for en annen person, selv for en person du egentlig ikke kjenner. Prøv å være noens guardian angel dag.

Trinn

Hvordan være noens guardian angel. Først av alt, kan det være lurt å huske hva en skytsengel er.
Hvordan være noens guardian angel. Først av alt, kan det være lurt å huske hva en skytsengel er.
 1. 1
  Først av alt, kan det være lurt å huske hva en skytsengel er. Enkelt sagt handler det om å være noen som ser ut for en annen person, og hjelper dem uavhengig av hva det betyr for deg. Det handler om omsorg for en annen person fordi at personen saker og fordi de trenger hjelp. Det er også åndelige og mystiske tolkninger av skytsengler, men denne artikkelen er fokusert på den praktiske utøvelsen av vedta rollen til noen som er villig til å våke over en annen person, og sørge for at ting går riktig for dem.
  • Hvis du er interessert i musikk eller filmer, lytte til sangen din Guardian Angel av The Red Jumpsuit Apparatus, eller se filmen City of Angels for inspirasjon.
 2. 2
  Tenk på hvordan skytsengler er portrettert, og hvordan dette kan overføres til din skytsengel bestrebelser. I City of Angels, spiller Nicolas Cage Seth, det beundrer, kjærlig engel som lengter etter å være sammen med Maggie, å føle seg som hun føler. Og så han blir menneske, forlot et liv uten sorg eller smerte, bare for å være sammen med henne. In Your Guardian Angel, refrenget går, "Jeg vil aldri la deg falle. Jeg skal stå opp med deg for alltid. jeg skal være der for deg gjennom det hele, selv om du sparer sender meg til himmelen. " Både filmen og boka skildrer en selv-oppofrende kjærlighet og dette er ideen bak å være noens guardian angel - ofre din tid, til energi og ressurser hjelpe noen ut. Selv om dette handler ikke om å spørre deg til å ofre livet for noen, men noen ganger kan du selv være i en posisjon til å bidra til å redde et liv gjennom en unik offer, for eksempel når du donere en nyre eller donere blod.
 3. 3
  Tenk på hvordan du kan gjøre ting for noen andre som vil gagne deres liv og bidra til å styre den personen tilbake på et mer tilfredsstillende vei i livet. Hvordan kan du være der for denne andre personen du har valgt å hjelpe våke over? Hvordan kan du vise at uansett hva, vil du alltid ta vare på og elske dem eller, hvis du ikke egentlig kjenner denne personen, at du bryr deg nok nå til å gjøre dem mye godt? I motsetning til de skildringer i filmer og sanger, personen en skytsengel våker over ikke nødvendigvis å være en romantisk kjærlighet interesse. Denne personen kan være en, en slektning, et barn, en hjemløs person, etc. Tross alt, alle trenger en skytsengel, og i ferd med å bli en, kan dine egne øyne være virkelig åpnet for hvor mye godt du er i stand gjør.
 4. 4
  Være en annen persons ultimate supporter, deres rock. Når denne personen uttrykker tristhet, lei seg eller de lufte sine frustrasjoner, være der for dem og ikke dømme. Bare peke ut hva som er bra om dem og hjelpe dem til å oppdage selv de veier til å trekke gjennom vanskelige situasjoner.
  • Når denne personen er opprørt, la dem gråte. Enda viktigere, la dem gråte på deg og ikke presse dem til side.
  • Når denne personen forlater håper, forsikre dem om at det vil være greit til slutt, og de ​​vil trekke gjennom uansett hvor tøft ting virker akkurat nå. Aldri la dem mister i alle aspekter av livet - det være seg i sitt kjærlighetsliv, arbeidsliv, familieliv, etc. Minn dem på at det er alltid et lys i enden av tunnelen, og gi dem eksempler på dine egne vanskelige situasjoner i livet og hvordan du har jobbet gjennom dem.
 5. 5
  Når denne personen ønsker å snakke,. Blir virkelig hørt uten å dømme, rådgivning eller insinuerer noe er fordelaktig for noen. Som noens guardian angel, være klar til å dem uten avbrudd, uten dom og uten råd. Ikke børste dem av eller si at du ikke har tid til å høre hva de har å si. Sett av tid til dem, vil de sette pris på det mer enn du noensinne vil vite. Og hvis du føler at de har det vondt dypt, misforstått, har mistet sin måte eller ikke er coping godt med sine problemer, reflektere deres bekymringer klart tilbake til dem sammen med en stor dose av, støtte og aksept. Ofte anerkjenner folks smerte og sorg er mer verdt enn alle råd og veiledning du måtte ha i butikken.
 6. 6
  Øv på ringvirkninger. En god gjerning lyser en persons dag og kaskader om til andre mennesker gjennom din gode gjerning, selv om du vanligvis ikke ser hva som skjer videre. Faktisk kan du aldri vite hva som videre god ditt eget beste og godhet for et annet menneske som har skjedd, men du kan være trygg på at å spre god har ringvirkninger og din handling av godhet, støtte og fortsetter å holde blir sendt videre. Et lite smil, en dør holdes åpne, blide ord til en person som virker nedover - alle disse tingene kan gjøre en enorm, positiv forskjell hinsides alt du kan forestille deg. Så, aldri klarer å vise at du bryr deg.
  • Om du gjør noe å like å skrive det ut og sende det, eller kommer rett ut og si det, viser at du bryr deg er det viktigste du noen gang kan gjøre for noen. Gi det videre fordi det er en handling av en engel som gir og gir.

Tips

 • Selv en skytsengel trenger hans / hennes egen skytsengel. Forstå at du ikke alltid kan være den som trøster hverandre. Det er en toveis gate. Når du føler deg håpløs, la noen være din skytsengel. Ingen er perfekt, og vi har alle de dagene hvor vi trenger våre egne skytsengler. La noen gjengjelde tjenesten og hjelpe deg.
 • Når du føler deg ned, han / hun bør gjøre så mye for deg som du har gjort, men med mindre du hadde en forståelse. Hvis det er ikke opplagt, la din skytsengel vet hva du trenger, eller bare be om en tjeneste uten å føle at din venn må gjøre dette for deg.
 • For å unngå å bli såret, men i stedet være glad for at du gjorde din del - og la din potensielle skytsengel har frihet til å bestemme om du vil vise takknemlighet eller ikke, og når.

Advarsler

 • Det er lett å bli utnyttet av eller på når du at du må noen til å vise at du bryr deg. Husk alltid at kjærlighet handler om å elske deg selv også, og sikre at din selvrespekt blir opprettholdt og styrket samt å være en givende person.