Wkano

Hvordan å ansette en barnepike som ikke vil treffe på din ektefelle

Travle foreldre trenger ofte en hånd i å drive husholdningen og omsorg for barn, og noen ganger svaret er å få en barnepike. Men la en yngre kvinne inn i ditt hjem kan føre til uventede komplikasjoner hvis hun trekker litt for mye oppmerksomhet fra din ektefelle! Sanne historier om ektemenn som faller for barnepike florerer, fra Arnold Schwarzenegger og Ethan Hawke dallying med barnepiken til mangt et sagn om den gjennomsnittlige familien blir møtt med det samme problemet. Den beste løsningen på dette problemet er å hindre at det skjer i første omgang. Her er noen ting du bør vurdere.

Trinn

Hvordan å ansette en barnepike som ikke vil treffe på din ektefelle. Vær ærlig med deg selv om ditt nivå av i mannen din.
Hvordan å ansette en barnepike som ikke vil treffe på din ektefelle. Vær ærlig med deg selv om ditt nivå av i mannen din.
 1. 1
  Vær ærlig med deg selv om ditt nivå av i mannen din. Hvis du er virkelig bekymret for at han skulle gi etter for svakhet i nærvær av en beundrer, lyse-eyed barnepike, ikke avvise den nøling. Det verste du kan gjøre er å late som å stole på ham helt når du ikke gjør det.
  • Hvis det er noen ekteskapelige konflikter eller uløst problem som skjer i forholdet ditt, er det lurt å unngå å få en barnepike til dere begge er på mer fast grunn igjen.
  • Tenk nøye gjennom om din manns personlighet. En husholdning som har råd til en barnepike betyr vanligvis at mannen er å tjene gode penger. Og hvis det er tilfelle, er det mulig at mannen din er noen som er vant til å gi ordre og får det som han vil. Bruker han den slags utstråling og kraft med omtanke for andre, eller er han noen som har appetitt får frie tøyler og noen ganger som resulterer i å være egoistisk og unmindful om hvordan å få det som han vil kunne skade en annen? Bare du vet mannen din godt nok til å svare på dette, sikker, er det en balanse mellom tillit til din primære forhold, men det handler også om å være ærlig om hans personlighet og ikke kaste fristelse i hans vei.
  • Tenk på din egen personlighet og hvordan mannen din ser deg. Er du sterk, selvsikker og tydelig om din rolle som mor, karriere kvinne og kone? Viser mannen din du all respekt? Hvis du er sikker på at mannen din respekterer deg og ville aldri gjøre noe for å såre deg, så du har mindre grunn til å bekymre seg for å ha en barnepike i husholdningen fordi du har gjort dine grenser og forventninger helt klart.
 2. 2
  Ha et ærlig hjerte-til-hjerte med mannen din om dine bekymringer involvert i å bringe en attraktiv barnepike inn i din personlige hjem liv. Vær forsiktig så du ikke høres ut som du beskylder ham for en forbrytelse han ikke har begått. Måten du nærmer emnet kan utgjøre forskjellen mellom risting grunnlaget for forholdet, og styrke den. Øv ikkevoldelig kommunikasjon.
  • Har du noen gang hatt en diskusjon eller luftet følelsene dine om hvordan du føler om utroskap? Hvis han vet at du er noen som ikke vil tolerere noen avvik og vil gå ut på ham hvis han var utro, så vil han være neppe noen gang risikere å miste deg. Ikke anta at han allerede vet dette, mange en utro mann antok at deres ektefelle ville være tilgivende eller forståelse!
  • Det hjelper mye å understreke at det er ingenting galt med å bli fristet, det handler på en slik fristelse som er faren. Innrømme at du ville være fristet også, hvis det var en ung, kjekk og flørtende mann flyter rundt i huset vil gå en lang vei til å ha en ærlig samtale om hva som kan skje i et øyeblikk av svakhet.
  • Minn mannen din at du ønsker å være gjenstand for hans oppmerksomhet! Bekrefter at du velkommen og verdsetter hans hengivenhet (og mao det) vil gå en lang vei.
 3. 3
  Sammen bestemme om barnepike alternativet er det beste alternativet ved å vurdere alternativene. Før du selv får en barnepike, sitte ned med mannen din og gå gjennom alle muligheter for barnepass og husholdning ledelse. Noen andre alternativene inkluderer:
  • Barnehage, barnehage, i hjemmetjenesten på en registrert pårørende lokaler, etc.
  • Sjonglering omsorg mellom dere to, med hjelp av en barnevakt for sporadisk kveld omsorg eller odde ettermiddag. Supplere dette med en renere, en gartner og enda en student kokk til å hjelpe til med måltid forberedelse, alle mennesker hvis tilstedeværelse er bare nødvendig midlertidig i stedet for daglig.
  • Ta et sabbatsår, pause eller delvis pensjonert fra jobben inntil barna er eldre. Riktignok vil det være en inntekt dukkert men belønningene fra dette kan være uvurderlig hvis en av foreldrene er villige.
  • Overbevisende en av dine sjefer til å la deg jobbe hjemmefra.
  • Spør barnas besteforeldre (r) om de kan ta vare på dem på en stund. Ikke alle baby boomer foreldre ønsker å ta på seg en fulltids omsorg rolle for de store barna og ikke hver familie ønsker sine foreldre i hjemmet daglig. Men hvis dette er et alternativ som fungerer begge veier, er det ideelt.
 4. 4
  Hvis du leie en barnepike, velg med omhu. Mens det er viktig å komme sammen med din barnepike, er hun ikke din venn. Hun er ansatt. Ikke bli lurt inn i en falsk følelse av sikkerhet ved hennes vennlige måter. Se etter gode referanser, ubrutt deltakelse på andres steder som en barnepike og eksemplarisk evne med barn. Helst se etter bestemte barnepike eller barnepass trening, spesielt for nystartede barnepiker. Hennes evne til å ta vare på barna på en morsom, ansvarlig og omsorgsfull måte alt hun er i ditt hjem for, ikke å sitte om chatter med deg eller noen andre.
  • Hvis du ser provoserende eller sexy bildene følger barnepike annonse i en online eller trykt reklame, klikker eller bla til neste barnepike. Slik en barnepike har ikke fått den profesjonalitet som trengs for å selge sine tjenester som en troverdig barnepike og har unnlatt å målrette hennes salg tonehøyde til kvinnene som leier, så hun fortjener ikke en ny tanke.
  • For din egen skyld, strever for å holde forholdet med en barnepike profesjonell. Det kan komme en tid hvor du må fortelle henne at hun ikke gjør jobben sin godt nok, og dette er så mye vanskeligere hvis du har tatt henne inn dine betroelser for mye som en "venn".
  • Vær spesielt forsiktig med nye, unge barnepiker uten trening. De kan være sårbare for å ville «bli tatt vare på" og familien miljøet de vitne rundt dem kan føre dem til å tenke at dette er noe de ønsker for seg selv, noe som fører til alle slags dumme, men ekte forsøk på å få det for seg selv.
  • Sjekk referanser ved å ringe. Ikke gå av hennes ord alene og ikke godta skriftlige referanser. Spør dommerne klare spørsmål om hennes anstendighet, holdning og husholdningenes tilpasning. Dessverre, hvis noe uheldig har skjedd i det siste, kan hennes tidligere arbeidsgiver være for skamfull til å si noe, men hvis du er forsiktig og snill, kan de si ifra om noe hvis de tror du trenger å vite. På hele skjønt, være forberedt på å ta dommeren på deres ord, hvis du snakker med mer enn én dommer, bør du få en god følelse for barnepike tidligere oppførsel og bli beroliget av det du blir fortalt.
 5. 5
  Snakk med barnepike om grenser og forventninger. Fortell henne at du ønske henne velkommen inn i husholdningen med tillit og respekt for hennes barneomsorg kvalifisering. Likevel, gjør det klart at hun vil bli avvist umiddelbart dersom du føler at dette respekt og tillit er brutt på noen måte.
  • Informere henne om at hun må komme til deg for alle spørsmål og endringer i rutinen. Dette vil hindre henne fra å ha "to herrer", noe som gjør henne livet enklere og fjerner også en viktig grunn til å tilbringe tid med mannen din.
 6. 6
  Har andre mennesker slippe inn i husholdningen midlertidig og uventet. Det er vanskelig å bære på en hemmelig affære hvis husholdningen er stadig gjenstand for tilstedeværelsen av andre gjør sine oppgaver. En vanlig renere, barnebasseng veileder i musikk, en nabo slippe av forsyninger, en kokk forbereder ukens måltider, etc. er alle mulige mennesker du kan leie eller be om å stikke innom på forskjellige tider av uken. Har barnepike være ansvarlig for at disse menneskene er la og har det de trenger for å fullføre sine oppgaver, da dette vil bety at hun har et faglig ansvar for å ivareta.
 7. 7
  Ta oppmerksom på eventuelle merkelige happenings i husholdningen. Hvis mannen din plutselig begynner å komme hjem tidligere eller er i ferd når han ikke pleide å være, og du finner ham å snakke med barnepike mye, være på vakt. Snarere enn å vente for lenge, heve bekymringer med ham tidlig på. Unngå å beskylde ham for noe i utgangspunktet - sofaen det i form av å bli bekymret for at han tar opp barnepike tid og muligens gi henne blandede meldinger om barneomsorg rutine du allerede har klarert med henne. Det er et delikat emne som krever balansere din tillit med dine mistanker, men det er ditt forhold og familie på spill, så ikke vær for sjenert til å ta opp problemer.

Tips

 • Profesjonelle barnepiker vil ikke la hele forførelse rutine å selv skje. I det hele tatt, gode barnepiker er fagfolk, opplært til å gjøre en jobb, og er ikke der for å bryte opp familier. Har tro på at de fleste barnepiker ikke vil forsøke å lokke bort din mann.
 • Tenk å få forskjellige barnepiker gjør ulike skift. En morgen barnepike og en ettermiddag barnepike eller en ukedag og weeknight barnepike kan fungere for deg og være nok en forandring i dynamikken for å holde alt veldig profesjonelt. Men vil du trenger å tenke på hvordan dette påvirker dine barn, som det er potensielt veldig forstyrrende, men sannsynligvis ikke mer enn barnehager.

Advarsler

 • Sjekk din barnepike bakgrunn med stor forsiktighet. Hvis noe gir deg grunn til pause, stole på magefølelsen. Alltid se etter fullstendig profesjonalitet.