Wkano

Hvordan å bekjempe ensomhet

Har du noen gang følt hvor som helst, eller bare malplassert? av noen type skjer med alle. Det kommer på forskjellige nivåer for en rekke grunner. Ikke bli sjokkert om på et eller annet tidspunkt i løpet av livet ditt du føler deg ensom. Du er ikke alene om følelsen av ensomhet (no pun intended). Dette er en vanlig følelse om ikke alle opplever samme type eller intensitet av ensomhet.

Jeg håper trinnene og tips nedenfor gi deg noen trøst og hjelpe deg på noen måte. Denne artikkelen er ment å hjelpe deg å lage en plan for å drepe den ensomheten du føler og gi ideer for å hjelpe deg å eliminere den ubehagelige ensom bug med en positiv holdning.

Vennligst merk: INGEN av forfatterens bidrag representerer profesjonell atferdsmessige råd. Hvis du føler tristhet og betydelige tap av interesse i normale aktiviteter i mer enn to uker, bør du søke råd hos en atferdsmessig eller kognitiv terapeut eller snakke med legen din.

Hvis du vil ha noen gode råd om hvordan å bekjempe ensomhet mange mennesker føler fra tid til annen, kan du lese artikkelen og ta en sjanse med noen av tipsene i den. Jeg håper det hjelper deg smile og gnisten!

Trinn

Hvordan å bekjempe ensomhet. Har du noen gang hørt uttrykket "ikke la livet skje med deg, gjør det livet du ønsker å leve skje på grunn av deg"?
Hvordan å bekjempe ensomhet. Har du noen gang hørt uttrykket "ikke la livet skje med deg, gjør det livet du ønsker å leve skje på grunn av deg"?
 1. 1
  Har du noen gang hørt uttrykket "ikke la livet skje med deg, gjør det livet du ønsker å leve skje på grunn av deg"? Bruke samme slags visdom med dine sosiale interaksjoner hvis du ønsker å utvikle relasjoner med andre mennesker som er givende, morsomt og interessant. For å gjøre dette, er du nødt til å undersøke hvorfor, samt hvordan du er ensom.
 2. 2
  Ta litt tid med penn og papir (eller bruke en blogg nettsted som www. Blogspot.com eller www.blogger.com) å skissere og deretter detalj hvorfor du er plutselig (hvis så plutselig eller ikke) ensom. Tenke på og skrive ned hvordan du føler om å være ensom. Eksempel: Jeg har ingen venner som de fleste har gått bort til skolen, mine nåværende venner er ikke interessert i hva jeg finner interessant nå, jeg vil være i stand til å kalle opp noen til å gjøre X med og ha dem dukker opp, jeg trenger en dato og ikke har kvalitet dating kandidater i livet mitt nå osv. Du kan oppdage at du har eksisterende venner som bare ikke vet du er ensom - dette er et område du kan arbeide på ved bare å nå ut til dem og ber dem om å gjøre de tingene du ønsker å gjøre! Det er så lett - spesielt i en økonomi der folk mister jobbene sine eller for enhver grunn ikke har (eller ønsker å bruke) pengene de pleide å tilbringe gjøre de samme tingene. Liv endring, folk endring og med som kan komme separasjon. Du har kanskje også bestemt at noen du ansett som en venn egentlig ikke er en venn likevel. Dette er ikke uvanlig som noen ganger folk krenke vårt vennskap og tillit, og mens vi skulle tilgi dem for vår egen sjelefred, trenger vi ikke å sette opp med dårlig oppførsel. Det er ingenting galt med rengjøring huset i vennen avdelingen, bare ikke gjøre deg lider ensomhet som resultat siden det er ingen grunn til å gjøre det! Det er mange flotte mennesker der ute som sannsynligvis er i en lignende situasjon og har ting til felles med deg. Finne ut hvorfor du er ensom, slik at du kan snu det rundt.
 3. 3
  Deretter gjøre det samme typen trening i å tenke og skrive ut hvordan av ensomhet. Med andre ord tenke på de tingene du liker å gjøre og hvordan du ønsker å samhandle med mennesker. Har du spesielle interesser eller hobbyer du ønsker å dele med en venn eller noen venner? Er det ny erfaring i livet som du vet finnes, men har du ennå å oppleve? Tenker om "hvordan" av ensomhet vil hjelpe deg å avgjøre hvordan du skal gå om å møte nye mennesker som er mest sannsynlig å dele felles interesser, selv om det er dating.
 4. 4
  Gjør det din oppgave å samhandle med mennesker så ofte som mulig (i. E. Ikke isolere!) Ved å sette mål for å møte nye mennesker på grunnlag av hva du har oppdaget om hvorfor og hvordan spørsmål du tok deg tid til å svare og utforske. Eksempler på dette er: "jeg kommer til å gjøre X for å finne folk jeg ønsker å date", "Jeg vil finne nye folk til å gjøre X med minst en gang i uken (dvs. gå på kino eller se en film i, diskutere en bok, ta en kopp kaffe, ta en tur etc.).
 5. 5
  Søk rundt ditt område etter måter å kjøre inn folk som parker og biblioteker. Dette vil hjelpe din mulighet til å få nye venner større enn det vil være hvis du sitter hjemme og gjøre ingenting. Vennligst se tips seksjonen for litt informasjon om nettsteder som organiserer møte ups for folk med felles interesser. Sette noen mål rundt hva du vil din sosiale sirkel å se ut og hva slags ting du ønsker å gjøre at du ikke er for tiden tar del i.
 6. 6
  Hvis du finner ut at din nåværende sosiale pickings er slank eller datert (jeg. E. Du bare ikke har de samme tingene i vanlig lenger med den gamle sosiale sirkel av sorterer) Meetup.com er en utmerket måte å finne folk i ditt område som er interessert i de tingene du er det være seg en bestemt sjanger av bøker, musikk, meditasjon, karaoke, videospill og (gispe) singler grupper som går ut og møte opp (derav navnet meetup.com). Sjekk det ut - du kan bare finne noe som beskriver din nye hobby, selv om du ikke vet det er din hobby ENNÅ!
 7. 7
  Renhold og organisering av hjemmet ditt er en fin måte å fordrive tiden og fokusere på å forbedre dine omgivelser. I tillegg, betyr det ikke koste mye hvis noe å rydde og å få organisert har en umiddelbar betaling av som frigjør disse flotte hormoner i hjernen vår som gjør oss føles bra. Den oppfordrer også ha folk over etter å jevnt vise fram våre skinnende utgravinger. Hvis du bor i et rot nå, invitere et par personer over nå slik at du har en frist til å få ting gjort. Hvis du ikke har folk til å invitere over, vet ikke hvordan du rengjør eller heller vil ta deg tid i å få organisert, http://organizedhome.com, www.flylady.net og housekeeping.about.com er store områder for alle ting rengjøring / organisering. For noen kan dette høres litt rart ut men du kan virkelig hjelpe deg selv ved å rydde opp, dyp rengjøring (hvis aktuelt) og å få organisert. Det gir deg noe å gjøre, og du kan finne noen ting som du ikke lenger trenger eller bruker som du kan donere (tepper, håndklær går til et dyr redning, strøk til trengende osv.). I tillegg kan en uorganisert eller rotete stue holde deg fra å ville invitere folk rundt. Rot eller rotete levende kan også føre til (eller være et symptom på) depresjon som også kan bli isolere.
 8. 8
  Hvis du eier en mobiltelefon, iTouch eller andre web-aktivert enhet, ta deg tid til å lære alt du kan om enheten og eventuelle sosiale nettverk programmer eller funksjoner det gjør eller kan ha. Selv noen web-basert kontakt med verden (det vil si ved hjelp av iPhone, Blackberry etc. for å kommunisere til verden via Twitter, Facebook eller Myspace kan gi deg mer sosial kontakt enn å stirre på en vegg og kan føre til faktisk å møte mennesker). Plus, vil kalle en venn ofte hjelpe hvis du er i en sosial nedgangen.
 9. 9
  Hvis du har en mp3-spiller (iPod, Zune for eksempler) se på peer to peer evner disse enhetene har eller kan gi tilgang til (for eksempel: iPod Touch gir tilgang til Facebook og andre sosiale nettverk samt noen iPhone apps og Zune har en musikk-og video fellesskapet med WiFi-funksjonene som følger med enheten ut av boksen, men du må registrere deg via deres hjemmeside først) nye mennesker på nettet og sosialisere / dele musikk.
 10. 10
  Hvis du prøver å få noen til å snakke med deg, ikke handle altfor ensom eller snakke på en mobiltelefon / bruke ipod å distrahere. Vær modig! Folk er nesten alltid villig til å ha en vennlig samtale. Beviset? DENNE ARTIKKELEN OG MILLIONER LIKER DET FINNES!
 11. 11
  Endelig ikke betale for DÅRLIG VENNER! Folk kan være bare forferdelig, og noen langt verre enn andre. Ikke legg opp med din "venn" som stjeler fra deg / tar nytte av deg, snakker smellkyss på deg bak ryggen din eller behandler deg som søppel. Hvis du har et problem som kan utarbeides, vet du det kan bli jobbet ut selv om du har oppdaget at din venn har endret seg på en dårlig måte (blir involvert i narkotika, tyveri, løgn osv., viste seg å være noen du ikke liker eller bare en dust) er det langt bedre å ha noen venner i det hele tatt enn en som vil skade deg uten hensyn for å gjøre det godt igjen eller får hjelp. Jeg sier ikke at å droppe en venn i dårlige tider heller ikke la deg selv bli en dørmatte for noen amoralsk. Jeg lover du vil miste så mye mer enn du får og faktisk kan lide mye smerte. Du kan finne folk som vil sette deg for deg. Aldri tillate deg selv å bli brukt eller behandlet dårlig igjen og igjen!

Tips

 • Gjøre godt for andre fører ofte til å møte nye mennesker og definitivt øker følelsen av velvære ingen tvil. Gjør en god gjerning og donere et par timer hver uke til å arbeide for en sak du tror i. Et godt eksempel er lokale Dyrevern eller privat dyreredningsaksjoner. De er lette å finne på nettet (prøv Petfinder.com for redder og tilfluktsrom). Disse organisasjonene redde livene til utallige dyr, ta i uønskede kjæledyr og plassere dem i kjærlig hjem og bidra til samfunnet ved å gi flotte dyr til ensomme mennesker som kanskje ellers ikke ville funnet en bestemt pet. De gjør masse arbeid for fellesskapet og lagre utallige dyr blir drept hver dag. Hva om du bare gikk det to timer i uken og hjulpet dem mate og rydde opp dyret miljøer? Hvis du er god med datamaskiner eller svare på telefoner, de har ofte trenger en der også. Tenk deg hvor mye de vil sette pris på deg! For ikke å nevne hvor mye dyrene trenger din støtte. Vi har kanskje ikke penger til å donere, men tiden er de mest verdifulle gaven så gi det du kan. Hvem du hjelpe vil fylle deg med takknemlighet, og du vil føle deg langt mindre ensom. Hvis du velger å donere tid til en redning eller husly, kan du selv møte en hårete venn på fire ben til å ta med hjem og elsker dermed hjelpe at ensomhet ytterligere.
 • Igjen, ikke noen gang dele livet med amoralske mennesker som ikke deler dine verdier og behandler deg som dritt. Du vil få brent hver gang, og du kan bli skadet eller i juridiske problemer. Det er en tapende situasjon. Du trenger ikke å betale for dårlige venner som de ikke engang virkelig venner i det hele tatt, og du ikke gjør dem noen tjenester ved å ikke gi dem konsekvenser for deres dårlige valg. Gjøre en bevisst innsats for å knytte deg selv med smarte, anstendige mennesker. Du vet hva de sier, kan du fortelle mye om noen av selskapet de holder;)! Det er veldig veldig sant.
 • Gjør noe hyggelig for noen du ikke vet når du kan. Si hei til en fremmed, åpne døren for personen foran deg, eller la noen gå først i et veikryss. Du kan ta det et skritt videre og besøke en pensjonister dagsenter eller hjemme. Ta med noen smultringer, kjeks eller kaker og se ansiktene deres lyse opp. Du vil bli overrasket over hvor flott du føler. Mange av disse menneskene ikke har familie som kan besøke ofte og de vil si de største ting om deg det vil varme ditt hjerte. Du vil bli verdsatt så selv om du bare ta noe du plukket opp på matbutikk bakeri!
 • Gå turer og bokstavelig talt tar deg tid til å lukte på rosene! Livet kan være svært vanskelig å si det mildt, men det er viktig å ta seg tid til å sette pris på de små tingene. Du kan møte en hyggelig person å snakke med på den turen. Hvis du ikke møter noen du er minst får vitamin D fra solen som er avgjørende for vår humør som mennesker. I tillegg har mange leger mener at 30 minutter med rask gange er like (om ikke mer) effektiv som noen av de mest foreskrevne antidepressiva. Snakk om kraftig!
 • Søk Meetup.com og se om det er noen grupper i ditt område som oppfyller opp til å gjøre ting som du liker. Hvis ikke, starte din egen gruppe hvis du har en hobby som du elsker å dele med andre eller selv prøve noe nytt du ser andre meetup.com grupper gjør i ditt område som du kan nyte! Meetup.com har vært en utmerket dating rette for folk som ønsket å møte nye mennesker, men det har også stor bok diskusjonsgrupper, musikk grupper (gå til en konsert eller bare snakke om hva som er nytt i sjangere du liker), eiendomsfond grupper ( disse er noen kunnskapsrike mennesker som gjør en killing kjøpe fast eiendom nå i denne økonomien og gi ut gratis råd), tekniske eller "geekout" grupper, sjakkspillere, dansere jakt etter dans lagene og selv penger å spare chattere som bare elsker å møte opp og henge ut for å møte nye mennesker på grunn av møte nye mennesker. Du vil finne grupper (de fleste grupper er 4 eller flere personer deltar) som vil møtes for å snakke om alt fra kaffe eller en cocktail til te og cupcakes. Det er noen kule, morsomme mennesker som tilhører de meetup grupper så får PÅ DET!
 • Bruk morsomme ord som boondoggle eller footle. Det vil lyse dagen og lyse dagen av andre rundt deg. Husk, du er ikke betraktet som en floccinaucinihilipilification, du er et menneske, med en strålende livet foran deg! Gå ut og leve det!
 • Finne konstruktive aktiviteter som interesserer deg er nøkkelen. Hvis disse aktivitetene involverer sosial interaksjon, enda bedre! Noen ganger bare en lett samtale med en tilfeldig person du møter når du går om dagen kan gjøre underverker for å begynne sosial gjenoppbygging.
 • Smile mer på folk du ser - dette inkluderer ditt eget speilbilde i speilet. Nyere forskning støtter informasjon som smilende utgivelser alle slags feel good kjemikalier i hjernen, inkludert endorfiner, naturlige smertestillende og øker serotonin og noradrenalin tilgjengelig i hjernen vår. De store legemiddelfirmaer gjør masse penger på anti depressant reseptbelagte medisiner for å lure våre nevrotransmittere å reopptak serotonin og noradrenalin så hvorfor ikke bare prøve smilende og få en gratis, mindre invasiv dose? Gjør det til en vane og ikke bare vil du se inviterer til de rundt deg, kan du bare begynne å føle seg lykkeligere naturlig!

Advarsler

 • Ikke sitte helt alene i et overfylt rom. Hvis du føler klosset hva så? Presse gjennom det! Stå opp, gå rundt, og bli med på samtaler og engasjere. Du vil snart få nye venner og ha intellektuelle samtaler.
 • Gjør alt det du ikke kan isolere i ukesvis. Dette kan føre til følelser av depresjon (og noen ganger klinisk depresjon) hvis du ikke er en person som er veldig vant til isolasjon eller ønsker et ensomt liv.
 • Ensomhet er forskjellig for alle. Hvis du føler deg trist og ensom, kan det eller ikke kan være en enkel "fix" til følelsene. Prøv å gjøre ting du liker og arbeide gjennom problemer å sikre at du ikke utvikle langsiktige psykologiske fobier, angst eller depresjon. Europa er så altfor medisinert når ofte en god venn som kan gjøre deg til å le er den beste medisin i verden!.