Wkano

Hvordan bli en einstøing

Det er en stor forskjell mellom noen som er en einstøing-by-valg og sosialt avvist folk. I motsetning til hva folk flest tror, ​​å være en einstøing er verken god eller dårlig. Einstøinger er enkeltpersoner som liker å tilbringe tid alene så mye, eller mer, enn de gjør med venner (ja, einstøinger har venner). De har et lavt behov for tilhørighet og peer aksept og engasjere seg i verden på andre måter enn extroverts - med fokus på sine egne ideer og blir stimulert av ensomhet, mens sosiale interaksjoner tømme dem. Einstøinger generelt har en liten krets av nære venner og har høyere standarder for deres vennskap og tillit. De liker å tilbringe tid med sine venner, men er ikke avhengig av og fester seg til dem som andre, selv om de er svært lojale. Introverts er generelt mer intellektuell enn andre, ved hjelp av sin tid til å nyte og studere alt som interesserer dem.

Trinn

Hvordan bli en einstøing. Se på dine vennskap.
Hvordan bli en einstøing. Se på dine vennskap.
 1. 1
  Se på dine vennskap. Finn hvem dine virkelige venner er. De fleste er veldig åpne og setter sin lit til mange mennesker, hva folk flest ikke vet er alle som snakker til deg ønsker noe fra deg. Spør deg selv spørsmål om vennene dine: vet du hvem folk egentlig er? Hva gjør / gjorde de ønsker ved å være 'din venn'? Noen mennesker virkelig søker ditt vennskap mens mange andre vil ha noe annet. Når du virkelig ser på vennskap, kan du bli overrasket over hvem dine virkelige venner er.
 2. 2
  Slutte å være venner med alle. Skjær ut vennskap med "venner" og sette høyere standarder, er det greit å vente og ha folk bevise at de virkelig bryr seg og ønsker å være din venn. Tillit er opptjent, ikke gitt. En einstøing er også kalt en "ensom ulv" som er fornuftig, de liker å være mye alene, men har sine "pakke" de stoler på. Bare hold deg til dine nærmeste venner og virkelig bli kjent med dem.
 3. 3
  Vit når du skal si nei. Du er en einstøing, liker du å gå solo. Du må være i stand til å ikke henge med vennene dine, si nei til å gå til det partiet eller treffer på kino to ganger i uken. Går ut av og til er bra for deg, men du trenger ikke å være med folk 24/7 for å ha en god tid, liker å være alene (det er det einstøinger virkelig gjøre).
 4. 4
  La det gå. Slutte å bry hva andre tenker og sier om deg, hvorfor bryr du deg? De er ikke deg, og alle er forskjellige. Introverts virkelig få friheten ved å ikke tillate andre å komme til dem og gjøre / iført / skuespill / like det de vil. "Folk vil tro hva de vil, aldri ta for mye merke til det." (John Flanagan, 04)
 5. 5
  Finne interessante ting å gjøre. Einstøinger har masse mer fritid enn andre, de er glad gjør ting av seg selv. Lesing, videospill, skriving, kunst, musikk, se filmer, reise, lære fremmedspråk, og disse er bare noen få ting du kan gjøre og nyte selv. Vanligvis einstøinger er mer intellektuell enn andre fordi de kan virkelig fokusere på seg selv og bruke tid på å oppleve og lære nye ting.
 6. 6
  Det er ikke en forbannelse. Å være alene kan være forfriskende og lar deg samle krefter og gå tilbake fra verden. Einstøinger finne mer glede går solo enn andre, det stimulerer dem og virkelig setter dem i arbeid. Foretrekker einstøinger det på denne måten, de er bare annerledes enn andre mennesker.
 7. 7
  Vær sikker på at du ikke får mentalt opprørt

Tips

 • Ikke bli mangelvare om dine standarder. Sørg for at de er menneskelig mulig, passer ennå din visjon.
 • Som en einstøing, kan du finne deg selv med litt mer fritid. Prøv å ta opp en ny hobby som hagearbeid eller skrive til å ta tankene bort dine venner, eller å stoppe deg fra å bli lei når du er alene.
 • Du er en Loner, du liker ensomhet. Har dine venner, men nyte alene tid.
 • Sørg for at folk fortsatt liker deg fordi når hele planen går i dass som et tog du vil ha din opp igjen.
 • Du trenger ikke å være bety å være en einstøing.
 • Hold 'pakke' close, selv om du ikke klamre seg til dem de fortsatt er venner.
 • http://www.psychologytoday.com/articles/200703/field-guide-the-loner-the-real-insiders?page=2

Advarsler

 • Hovedsakelig å være en einstøing er ikke et valg, det er en preferanse du er født med, eller du oppdager at du er bedre egnet som en ensom ulv
 • Noen mennesker er ikke einstøinger, hvis du er en svært sosial person, men er å få stresset kanskje du bare trenger å back off fra folk for en stund, stick med dine beste venner, og la verden gå forbi. Du trenger ikke å gå full einstøing hvis det ikke er deg.

Ting du trenger

 • Aktiviteter du liker alene, som hobbyer eller videospill.
 • Tilstrekkelige ressurser til å holde deg opptatt og å være i stand til å takle.