Wkano

Hvordan begynne å leve i ensomhet

Vår verden har blitt et bittelite sted, med mindre flora og flere parkeringsplasser. Selvfølgelig trenger noen til å ta kontroll over denne vognen flyr nedover bakken, men hvem gjør det? Hvem kan? Hvem vil?

Trinn

Hvordan begynne å leve i ensomhet. Avgjør om du ønsker å leve i fullstendig ensomhet eller delvis ensomhet.
Hvordan begynne å leve i ensomhet. Avgjør om du ønsker å leve i fullstendig ensomhet eller delvis ensomhet.
 1. 1
  Avgjør om du ønsker å leve i fullstendig ensomhet eller delvis ensomhet.
  • Fullstendig ensomhet - bor borte fra andre mennesker, og å stole bare på sine ferdigheter for å overleve i ren natur. (Dvs. at personen blir nødt til å få sin mat og vann, finne et sted å bosette seg, og vokte hans helse helt alene, uten hjelp av andre mennesker, men kan stole på dyr)
  • Delvis ensomhet - finne et sted å slå seg ned i nærheten, men ikke veldig tett, til en viss landsby eller noe lignende oppgjør, med en svært liten befolkning. Denne måten personen vil ha mulighet til å få sin mat og vann fra andre.
 2. 2
  Finn et sted borte fra store bestander av mennesker. Heldigvis er det fortsatt flere deler igjen i verden hvor du kan leve i ensomhet:
  • regnskoger (Sør-Europa, India, Australia)
  • nordlige områder (Nord-Skandinavia, Nord-Canada, Sibir)
  • fjellområder (Tibet, Afrika)
  • på sjøen eller havet
 3. 3
  Kjøpe alt utstyret du trenger for å hjelpe deg å finne et sted, og gjør det levelig. Du trenger penger, telt og camping elementer. Hvis det er mulig, ta et våpen med deg, en "kald" en og en "hot" en. Husk at du er på reise én vei, så kjøp riktig billett og ta alt du trenger med deg. Ta viktige ting som vil hjelpe deg å overleve i ekstreme vær og forhold, som førstehjelp kits, tau, kniver og en lommelykt. Hva du trenger ikke er ting som tannkrem, sjampo, etc.
 4. 4
  Forbered deg fysisk og mentalt for denne reisen. Forbered deg med tanken på å ikke vende tilbake til dine venner, familie og hjem. Dette er en enveis reise. Enten du vil returnere hjem etter en tid eller ikke bør ikke være din bekymring før du tar denne turen, men bare etter at du har opplevd livet i ensomhet - da vil du finne en måte å gå tilbake.
 5. 5
  Når du kommer til den lille flyplassen i nærheten av destinasjonen, leie en bil, finne en guide (som vil bli sendt bort senere med bilen), kjøpe våpen (de vil mest sannsynlig være lovlig i ethvert sted du velger å bosette seg i), kjøpe masse mat, vann og utstyr. Bruk guiden til å be om tips og anbefalinger. Vær smart, dette er et viktig skritt på reisen. Er du klar til å dykke inn i ensomhet?
 6. 6
  Reisen begynner! Reis med den lokale guiden inn i området som passer best for liv i ensomhet. Under absolutt ingen omstendigheter fortelle ham om dine planer. Husk at du er bare en annen eventyrer på jakt etter nye, uoppdagede steder på jorden. Reis med føreren inntil du vil føle at du ikke trenger ham. Da kan du sende ham bort med bilen eller tilbake til bilen.
 7. 7
  Nå som du er helt alene, finne et sted å pakke ut tunge poser. Dette er den vanskeligste delen av reisen. Du kan eventuelt bruke teltet for natten, og holde dine våpen nær.
 8. 8
  Uansett geografisk plassering du har valgt, må du reise mye til du kommer til et godt sted oppgjørstidspunktet. For din plass i oppgjøret, har du flere valg. Det viktigste, uavhengig av stedet du velger: stillhet, og følelsen av total ensomhet.
  • For en hule, er den vanskeligste delen å finne en trygg en som passer deg. Husk at du trenger friskt vann og mat i nærheten av oppgjøret ditt, og du vil ikke ha noen farlige dyr rundt. Utstyre hulen og forberede den for lang oppgjør vil være vanskelig, men ikke så vanskelig som å finne en.
  • En hytte eller en iglo eller noe lignende er et godt valg, men den vanskelige delen er å bygge den. Det vil være svært vanskelig å bygge en trehytte helt alene, men det må gjøres. Har du tatt en øks og en sag? Hogge ned noen trær og begynne å jobbe. Velg et sted i nærheten av ferskvann og mat. En hytte kan bygges nesten hvor som helst.
  • En trehytte er et realistisk valg. Du må vite hvordan du skal klatre høye trær og bygge en trehytte på grenene. Den vanskelige delen er å finne en god stabil treet (e) i en god plassering.
  • Båt: En større båt vil ha bedre sjanser for å overleve en storm. Den optimale valget er en forlatt hæren kamp skipet - det er massevis av plass, det er så stabilt på vann som en bygning på bakken, og vanligvis utstyret er inaktiv. Seiling og være omgitt av vann er riktig ensomhet, og du kan alltid seile til en rolig havneby å handle fisk til mat og vann.
 9. 9
  Når du er avgjort i et isolert sted vekk fra de irriterende menneskene, har du vann og mat tilgjengelig, og det er ingen fare for livet, nyte stillheten. Meditere mye, utvikle din egen kampsport eller skrive en filosofi. Gjøre de små tingene du ikke kunne gjøre før. Uten disse klokker, datamaskiner og andre gadgets, vil tiden gå i ditt tempo, og vil ikke fly etter umerkelig, akkurat som i tidlig barndom. Er det ikke flott?

Tips

 • Hvis din i stand til å fortelle noen, kanskje et familiemedlem, om oppholdssted din bare i tilfelle ting ikke slår farlig, gjøre det. Men bare gjøre dette hvis sikker på at den du forteller ikke vil komme etter deg og ødelegge din ensomhet opplevelse.
 • Ikke glem passet.
 • Selv om du ikke bor i et kaldt klima, pass opp for vinteren. Kontroller at du har mer enn nok mat til å vare gjennom vinteren til våren.
 • Kle deg varmt hvis du bor i et kaldt klima.