Wkano

Hvordan være singel igjen

Etter å ha vært i et seriøst forhold i lang tid, kan det føles nær umulig å huske hvem du var pre-kjæreste, og det kan bli enda vanskeligere å bli den personen igjen når du har husket. Følgende tips kan presse deg raskt og effektivt ut av post-breakup depresjon og kan hjelpe gjenopplive den tapte følelse som ugift, som er virkelig hva dette handler om.

Trinn

Hvordan være singel igjen. Tenne og styrke vennskap.
Hvordan være singel igjen. Tenne og styrke vennskap.
 1. 1
  Glem ex. Han var en bagatellmessig tosk, og selvsagt noe manglet siden du ikke lenger er sammen... Hallo?! Ikke kast bort tid og energi pacing frem og tilbake på hva som gikk galt, er det faktum i saken er at det gjorde. Fikk det? Capiche? Ok, går videre.
 2. 2
  Tenne og styrke vennskap. Husk millioner av år siden, da du pleide å ha et liv? Ja, det er på tide å få det tilbake. Hvis du har virkelig gode venner, har de mest sannsynlig vært passivt men tålmodig der for deg gjennom hele forholdet. Den eneste forskjellen nå er, kan du endelig tilbringe litt tid sammen, yay! Bruk denne tiden til å gå ut og gjøre opp for alle de tapte tider og avslått invitasjoner til. Faktisk, fortell dem hvor lei du er for å være så fjernt - og la oss innse det, de fleste jenter har en tendens til å være mer kjæreste-orientert enn de er venn-orientert når du er i seriøse forhold. Nå har du sjansen til å bånd med dine gamle venner og frihet til å lage nye. Vennskap er veldig positive, og jo sterkere de er, jo mer gunstig de kan være.
 3. 3
  Bli rykende varm. Det kan høres ganske overfladisk, men viser verden at du har kommet ut av denne opplevelsen mer forbedret, trygg og vakker er ekstremt styrke. Dessuten har du sannsynligvis la deg gå litt mens med din ex så lenge. Ikke tenk på dette arbeidet som hevn. Tenk på det som en belønning for å overvinne en slik irriterende hinder i livet ditt (bruddet). Nå som du er singel, jobber på din kropp og helse. Selvfølgelig kommer du ikke til å se ut som Megan Fox, men det ville være morsomt å gjøre det et mål, ville ikke det? Arbeidet selv til benet til du er fornøyd med det du ser. Tross alt, trenger du ikke ha noen andre enn deg selv å være behagelig i øyeblikket. Unn deg selv meningsløs, og det er greit å være litt egoistisk akkurat nå. Du har tid, og du definitivt fortjener det.
 4. 4
  Si ja til livet. Alle har sett eller i det minste hørt om at Jim Carrey film, Yes Man. Dette er deg nå. Du er en Yes Woman. Den beste delen om å være singel er å våkne opp hver morgen uten å vite nøyaktig hvor dagen tar deg. Mulighetene er uendelige, så klisjé som det høres ut. Å være i et forhold kan være så forutsigbar og har en tendens til å føle seg som en kjærlighetssang på repeat. Det gir deg disse sommerfugler i magen og alle de andre cheeseball effekter, men etter en stund, kan det begynne å føle seg kjedelig eller rutine. Bryt ut i jubel hver gang du våkner, eller prøve en ny kulturell opplevelse. Hvis du har en venn som spiller i et band, kode sammen til en av sine viser eller planlegger en helgetur for bare deg og dine jenter. Gjør noe! Prøv alt! Men viktigst av alt, sier JA til mulighetene som byr seg til deg. Dette er den beste tiden å utforske og være eventyrlystne. Det er verdifullt å oppdage nye ting om deg selv og selv lære om ting du kan være redd for eller ukjent med.
 5. 5
  Vær trygg og fornye din mojo. Bare fordi du unngår relasjoner betyr ikke flørting og dating er av bordet. Hvis du spiller kortene dine riktig, kan en god flørtende samspill øke din selvtillit og uanstrengt minne deg at det å være singel er FUN. Det er for tidlig å komme tilbake på den alvorlige hest, men det er helt greit å ta en uformell tur her og der. Dating forskjellige typer mennesker bidrar til å avgrense det samlede liker og ikke liker, og dette kan være viktig for å bestemme hva du leter etter i neste forhold når du er endelig klar igjen.
 6. 6
  Meg, meg, meg. Den tid og energi du brukte til å vie mot din fryktede ex og ditt forhold kan nå overføres og rettet mot nummer én... du. Hvis du var i en lang, seriøst forhold, sjansene er du sannsynligvis en hel masse energi til å overføre, og dette er utmerket. Les bøker å forme ditt sinn, skape en ukentlig treningsøkt plan, fest dobbelt så hardt som du noen gang gjorde før... liker å være ung.
 7. 7
  Lær å holde en urokkelig følelse av selvtillit. Å være singel er en velsignelse, og det er en viktig del av å vokse opp og lære mer om deg selv. Statene singleness funnet mellom intervaller på relasjoner kan være den mest givende stunder i livet ditt. Dette er tider når du vokser sterkere og redefinere dine prioriteringer og interesser som en privatperson. Lykke til, og skål til den nye deg!