Wkano

Hvordan gjenkjenne tegn på en fornærmende mann

Fornærmende relasjoner kan være vanskelig å komme ut av fordi du ikke kan vite hvor og hvordan du kan få hjelp. Denne artikkelen vil bidra til å fremskynde prosessen ved å hjelpe deg å gjenkjenne et dårlig forhold før det blir ut av hånden.

Trinn

Hvordan gjenkjenne tegn på en fornærmende mann. Se opp for svært possessive og kontrollerende gutta.
Hvordan gjenkjenne tegn på en fornærmende mann. Se opp for svært possessive og kontrollerende gutta.
 1. 1
  Se opp for svært possessive og kontrollerende gutta. De er mer sannsynlig å bli fornærmende.
 2. 2
  Overvåke hans sjalusi og usikkerhet nivåer. Har overreagere han når du tilbringer tid med andre? Har misliker han vennene dine uten noen åpenbar grunn? Har beskylder han deg for juks?
 3. 3
  Vær oppmerksom på vold eller trusler om vold. Dette er aldri en akseptabel atferd. Har han noen gang dyttet eller slo deg? Disse er de mest åpenbare tegn på en overgriper. Har han noen gang kastet ting på deg? Har han truet med å gjøre noen av disse tingene? Er han fysisk truende med andre mennesker? Har sparke han vegger, dører eller andre livløse gjenstander? Prøv å finne ut om hans kamp historie. Hvis han har vært i mange kamper med andre gutter, vet du at han er voldelig. Disse er de mest åpenbare tegn på en overgriper.
 4. 4
  Ikke bli tatt på av måten han gråter og rationalizes hans oppførsel. Han vil bruke din sympati å komme til deg. Han kan selv prøve å manipulere deg ved å gjøre det virke som sin skyld din.
 5. 5
  Legg merke til om han prøver å fjerne deg fra offentlige steder for å misbruke deg.
 6. 6
  Legg merke til om han nedvurderer deg hele tiden. Har han noen gang kalle deg navn? Sårende navn som du har gjentatte ganger tryglet ham om ikke å ringe deg? Hvis det er barn i forholdet, ikke bagatelliserer han deg til dem?
 7. 7
  Se hvordan han snakker til eller om foreldrene dine eller dine venner. Er han frekk eller uvennlig? Eller er han en helt annen person når andre er rundt, så mye at det virker som han er to forskjellige personer?
 8. 8
  Vær oppmerksom på ham prøver å få deg til å føle deg skyldig. Slike som: "Det var din feil som skjedde, og jeg gjorde ingenting, jeg bare prøvde å holde deg fra å skade meg."
 9. 9
  Se etter mønstre. Folk som er fornærmende i relasjoner er ofte fornærmende i andre situasjoner. Misbruker andre familiemedlemmer, for eksempel foreldre, er vondt kjæledyr, vei-raseri, eller selv personlig misbruk i form av narkotika eller alkohol alle ting å være klar over.

Tips

 • Hvis en mann slår deg, gå. Han har mønsteret. Det vil være en annen gang, for tredje gang, en fjerde gang, en hundredel tid, før du forlater, eller dø. Kom deg ut av det.
 • Hvis du forteller ham at du ikke tåler dette problemet, og han beklager ett minutt og deretter klandrer deg neste, så han er ikke oppriktig. Det er på tide å gå videre.
 • Noen ganger vil han beskylde deg for å ikke elske ham. Ikke la deg lure. Dette er bare en taktikk for å få deg til å føle deg skyldig og å bo hos ham.
 • Ha et trygt sted å gå bort til, og det bør ikke være et sted han kan finne deg, og skal være et sted som er nøytral, hvor han har ingen tilgang.
 • Når du forteller ham at det er over, sørg for å gjøre det på et sted der du kan sees, men ikke nødvendigvis hørt, av andre mennesker. Det siste du ønsker er å bli misbrukt som et resultat av forsøk på å stoppe misbruket, og han vil være mindre sannsynlig å prøve noe i et offentlig område.
 • Behold en kopi av viktige nøkler og dokumenter på et sted hvor bare du kan finne dem slik at hvis du trenger å gjøre en rask flukt du er ikke låst i huset og har tilgang til bil og pass etc.
 • Hvis du bestemmer deg for å forlate ham så må du gjøre det og bryte alle bånd og kommunikasjon med ham. Det er den eneste måten du kan lykkes gå videre. Han må respektere dette. Han må forlate deg alene hvis du ber om det.

Advarsler

 • Prøv å la noen vet om din situasjon, slik at de kan hjelpe.
 • Ikke være et offer, fjerne deg selv på noen måte er mulig fra en farlig situasjon.
 • Noen overgripere kan være gode skuespillere. Aldri undervurder dette. Spesielt hvis du tenker på å forlate, og misbrukeren har en tilsynelatende plutselig endring av personlighet, slik som en uventet positiv forstand, dvs. dusjing du med unnskyldning gaver, gjentatte ganger si hvor lei de er, insisterte de vil aldri behandle deg på den måten igjen, etc.

Ting du trenger

 • Courage
 • Wisdom
 • Makt
 • Støtte