Wkano

Hvordan kjøpe den perfekte gave til din ex kjærlighet

I det siste en enkel og effektiv metode for å imponere din ex var å kjøpe blomster, godteri eller sende kjærlighet notater. I dag ville disse elementene ikke gjøre triks som vår verden, eller la oss bare si det finansielle tilstanden i vår verden tar en stor plass i dagliglivets relasjoner, så den delen av å komme tilbake med din ex med bare en enkel gave eller en liten kjærlighet gest er bare ikke effektiv som den var i fortiden. En blomst er for grunt, er godteri bare altfor vanlig, og etterlater en kjærlighet notat ville trolig ende opp som en fornøyelsespark.

En gave kan også bli sett på som en negativ ting, kan det også bli en fryktelig feil som kan og vil transformere en fin gest av kjærlighet til en liten kamp, ​​de viktigste ideene i denne kampen blir: "du ønsker å kjøpe meg?" eller "Jeg er ikke til salgs" eller "du fornærme meg" eller "jeg trenger ikke dine gaver" og listen kan gå på for alltid.

Så hva skal du gjøre, vil en gave være en god ting eller en dårlig avgjørelse for å få din kjærlighet tilbake? For å hjelpe deg å avgjøre her er en liste over situasjoner der en gave / gave ville være passende eller nyttig.

Trinn

Hvordan kjøpe den perfekte gave til din ex kjærlighet. å gjøre henne tror du fortsatt elsker henne.
Hvordan kjøpe den perfekte gave til din ex kjærlighet. å gjøre henne tror du fortsatt elsker henne.
 1. 1
  Tilby en forklaring. Hvis det er en spesiell anledning for henne (bursdag, navnedag, etc.), i tillegg til den nåværende du vil tilby, bør du forklare henne at dette er en stor begivenhet for deg, og selv om du er separert eller ditt forhold er en litt spent, kunne du ikke ha gått glipp av det for noe i verden. Dette vil gjøre henne føler seg veldig viktig og vil være første skritt i å gjøre henne tror du fortsatt elsker henne og overbevise henne om at hun har en betydelig rolle i livet ditt.
 1. 1
  Velg din gave nøye om det vil konkurrere med andre gaver. La oss si at du og din ex kjæresten del av samme gruppe venner, og du mottar en invitasjon til en fest, enten dere begge får det fra en felles venn, eller fra din ex kjæreste siden du har de samme vennene. La oss ta for eksempel er det hennes bursdag på skolen / jobb og hun inviterer sine kolleger til fest henne. I denne situasjonen bør du velge med omhu hennes gave. Tatt i betraktning at det vil være mange gaver og alle slags gaver, må din være noe helt spesielt, som vil helt blåse henne bort. Tilby henne en gave som bare du og henne vet om, en gave med en direkte link til din ex kjæreste, som vil trekke henne nærmere deg enn hele resten av folket invitert.
 2. 2
  Kjøp henne en uforglemmelig gave. Hun må ønske noe, og du sannsynligvis er den eneste personen som vet det. Men det er en hake, må det noe være en gave som hun kan nyte ved siden av deg. La oss ta et eksempel: billetter til en rockekonsert. Hun ønsker virkelig å gå, men ingen av hennes venner som dette bestemt type musikk. Ta i betraktning, er dette bare et eksempel, for å hjelpe deg å forstå situasjonen bedre. La oss komme tilbake til vårt eksempel. Du bestemmer deg for å kjøpe henne disse billettene, og selv trodde, er forholdet mellom dere to ikke fungerer svært godt, vil tilbudet være for fristende eller interessant for henne å nekte. Det er en enkel skritt som kan vise seg svært nyttig i din søken for å bringe din ex tilbake til deg.
 3. 3
  Analysere ting litt. Tenk på alle de ting hun ville, og aldri hatt tid eller mulighet til å få det. Et enkelt eksempel kan være en gammel bok eller et bestemt album hun aldri funnet. Prøv å finne denne lille, men også verdifull gave (verdifull i forhold til verdi for henne, for ikke å forveksles med ordet dyrt). Også en viktig faktor vil være ikke å skryte om å prøve å finne dette, holde det kjølig, opptrer som om det var en tilfeldig hendelse, du bare snublet over en bestemt ting, og siden du visste at hun likte det veldig mye, besluttet å overraske henne.
 4. 4
  Prøv ikke å gi henne en gave som minner henne bruddet opp saken, eller andre utilstrekkelig gaver for eksempel: hvis hun trodde du er ufølsom, ikke sender en stor rose bukett med en kjærlighet merke festet. Du trenger ikke å være noen andre for å få henne tilbake

, Vil du bare se ut som en hykler, hun vil bare se deg som en bløff, og det er ikke målet ditt. Prøv å være deg selv, tror situasjonen før du handler, må du huske at noen ganger mer betyr ikke nødvendigvis bedre.