Wkano

Hvordan å bli klar for en fest

Er du alltid en kylling kjører rundt med hodet kuttet av når det gjelder å få klar for en fest? Har du lyst til å være avslappet og glamorøs for når festen starter?

Hvis så, bare følg trinnene nedenfor.

Trinn

Hvordan å bli klar for en fest. Så du har blitt invitert til en fest og du vil se din beste.
Hvordan å bli klar for en fest. Så du har blitt invitert til en fest og du vil se din beste.
 1. 1
  Så du har blitt invitert til en fest og du vil se din beste. Så snart du har har akseptert invitasjonen, tenke på hva du vil ha. Dette er viktig fordi da resten av "Getting ready 'ting vil være skreddersydd for å passe til antrekket. Bare bære ting du er komfortabel og trygg i, enten en kort kjole eller jeans. Husk at det kan være riktig for dine venner, kan ikke være riktig for deg. Du ønsker kanskje å kjøpe et nytt antrekk hvis partiet er tema, eller hvis du har råd til å punge ut. Hvis du har et antrekk i garderoben din som du bare har brukt en gang, men elsker, gå for det!
 2. 2
  Utstyre valgt, sørg for at du har tilbehør og alle nødvendigheter valgt også. Pre-planlegging er viktig, du ønsker ikke å finne ut på natt at de svarte hæler du planlegger å bruke er brutt! Kontroller at du har sko, smykker hvis du vil, en veske og yttertøy. Alltid være forberedt på været forandrer seg, så hold en lett jakke på deg og kanskje bære en paraply.
 3. 3
  Klærne er klar, er du halvveis der. Dette er alt før selve dagen av festen, men du ønsker kanskje å røpe detaljene i antrekket ditt til vennene dine. Men hvis du virkelig ønsker å gå alle ut holde det hele hemmelig!
 4. 4
  Partiet dagen har kommet! Sørg for at du har hatt minst åtte timers søvn forrige natt for å sikre mørke ringer har forsvunnet og forlater deg uthvilt og klar til fest hele natten!
 5. 5
  Spille litt musikk for å sette deg i stemning og hype deg opp for den kommende kvelden.
 6. 6
  Nå dusj. Du kan vaske håret ditt hvis du ønsker, men bli advart om at håret ditt vil bli mindre håndterlig så hvis du planlegger en komplisert frisyre er det lurt å vaske det dagen før for å sikre suksess. Hvis dette er tilfellet, i stedet bruke en dusj cap. Når du gjør vaske håret, også bruke et hår maske for den ekstra mile å hjelpe deg ser glamorøs! Også eksfoliere å sikre at huden skinner og det er ingen døde hudceller. Hvis du er en barbering jente du ville åpenbart barbere på dette stadiet ikke glemme armhuler. Imidlertid kan andre foretrekker å voks og burde ha gjort det minst to dager før arrangementet for å sikre rødhet og irritasjon har forsvunnet.
 7. 7
  Når tørr, fukte kroppen din, ikke glemme armer (spesielt albuer), ben og føtter. Enten håndkle håret eller blås tørt avhengig av ditt valg av frisyre for kvelden.
 8. 8
  Sette på svette eller fillete klær på dette punktet for den kjedelige detalj begynner og du ikke ønsker å få ditt antrekk skitne!
 9. 9
  Øyenbryn tid! Ja du ikke kan gjøre så mange ting med dem som dine øyne, men de er utrolig viktig som de ramme inn ansiktet. Du kan ha hatt dem tredd, plukket eller vokset profesjonelt på forhånd, men selv så bruk en god forstørrende speil og belysning for å nappe noen useriøse hår. Husk å ikke over nappe - du ønsker ikke å se stadig overrasket! Det er best å nappe øyenbrynene på dette stadiet etter dusjen fordi porene i ansiktet ditt er mer åpne og det er mindre sannsynlig å skade også!
 10. 10
  Påfør en god ansiktsmaske og la den på i det nødvendige antall minutter. Enten en original mud maske eller en avocado maske eller noe, disse virkelig kan gjøre en forskjell, og etterlater huden myk og glødende. Ta masken forsiktig uten å skade huden.
 11. 11
  Bruk deodorant på dette stadiet. Imidlertid kan det være lurt å sette den på før du reiser. Jeg anbefaler å gjøre både for ekstra beskyttelse.
 12. 12
  Nå forme neglene (hvis du ikke har besøkt en profesjonell før). Sjekk at de er alle samme lengde og form. Påfør neglelakk. En base coat, farge og topcoat er avgjørende for de beste negler. Ved anvendelse av tre forskjellige lakker, alltid være tålmodig og la fem minutter mellom hver etappe ellers lagene vil blande, gni og ikke ha den ønskede effekt (stole på meg). Husk oppmerksomhet til detaljer er avgjørende. Hvis du foretrekker å ikke bruke hvilken som helst farge på neglene deretter velge en naken eller blek rosa nyanse. Fortsatt for mye? Så bare ha en klar skygge. Husk, føler seg komfortabel er avgjørende for å ha en god tid senere så aldri ha noe som vil gjøre deg selvbevisst hele partiet. Ikke glem tå negler, spesielt hvis du er iført peep-toes eller sandaler etc. Sørg for at hendene og føttene er malt i samme farge. Vær også oppmerksom på at basen-coat, farge og topcoat rutine er ikke like kritisk for tærne.
 13. 13
  Style håret.. Krøllet, rettet, flettede, vinket eller naturlig - gjøre hva du liker og hva gjør du føler deg vakker. Bruk klipp, blomster, Alice band, buer eller hva du vil. Hvis du er villig til å spre dine vinger, bruke hår tilbehør ville du ikke vanligvis bruker. Sørg for at din frisyre passer essensen av antrekket ditt. Når håret er gjort må du sette den med en god kvalitet hårspray for å sikre slik at håret holder seg på plass.
 14. 14
  Make-up tid! Ikke overdriv - du ønsker ikke å bli forvekslet med en drag queen! Bare ha en fest som du ser eller din vanlige stil - uansett hva du liker, er valget ditt. Igjen skjønt, sørg for at det passer inn med essensen av antrekket ditt. Det kan også godt å øve sminke før å sikre at du kan skape den ønskede effekten (eg. seg falske øyevipper).
 15. 15
  Sett de grunnleggende elementene i den valgte veske for kvelden. Disse vil trolig omfatte: mobil, kompakt, penger, leppestift og plaster hvis du er iført hæler osv. Dette er bare noen få ideer. Imøtekomme dine individuelle behov. Du ønsker kanskje å sette opp en liste før å sikre at du ikke har glemt noe.
 16. 16
  Få kledd i partiet antrekk! Slitasje på klær du hadde tidligere bestemt. De bør også være rene og nystrøkne om nødvendig.
 17. 17
  Spray din favoritt parfyme på. Nakke, håndledd og bak knærne er alle de vanlige stedene. Også nytt deodorant på dette stadiet hvis du ønsker det.
 18. 18
  Sørg for at soverommet er ryddig slik at når / hvis du returnerer du kan krasje på sengen uten en flaske fuktighetskrem dytter i deg i ryggen! Det kan være bedre å rydde etterhvert, på den måten vil du ikke bli rushing rundt i siste øyeblikk i dine fine ting.
 19. 19
  Sjekk at alle apparater som curling tang, rettetang osv er slått av for sikkerhet. Også slå av musikken.
 20. 20
  Grab vesken, ta på jakken din, sjekk i speilet at alt fortsatt ser bra ut, ta opp ved behov og male byen rød! Ha en flott tid, og jeg er sikker på at du vil se nydelig!

Tips

 • Hvis du ønsker det, får klar med venner. Husk dette kan være mer morsomt og nyttig med råd.
 • Alltid ta litt penger i mynter og papir, i tilfelle en nødsituasjon.
 • Pass på at du faktisk kan gå i hælene, øve før du går.
 • Sørg for at foreldre / foresatte vet hvor du er hvis du er mindreårig av sikkerhetsmessige grunner.
 • Tillat deg selv god tid for dagen og planlegge fremover.
 • Hvis du trenger inspirasjon til antrekket ditt eller står fast på hvordan å utstyre, se på mote nettsteder, magasiner eller be dine venner, mor, søster etc.

Advarsler

 • Ikke overdriv sminken. Natural er sexy og selvsikker.
 • Ikke gjør noe du vil angre.
 • Vær forsiktig og skeptisk når utlån ting til venner. Du ønsker ikke elementet ødelagt eller ikke returneres i det hele tatt!
 • Hvis ting kommer ut av hånden på festen, bare fortelle verten problemet og enten forlate eller gå til et eget rom (med tillatelse).
 • Hvis du blir eventyrlystne med sminke eller hår, prøv titt ut på egen hånd for å sikre at det passer og du kan gjøre det godt! Praksis om nødvendig.