Wkano

Hvordan å danse på fester

Føler du at du har to venstre fot? Les denne artikkelen for å lære å danse uten pinlig deg selv slik at du kan endelig slutte å være veggpryd på fester.

Trinn

Hvordan å danse på fester. Vurdere å ta en moderne dans klasse.
Hvordan å danse på fester. Vurdere å ta en moderne dans klasse.

Del én: å utvikle dine ferdigheter

 1. 1
  Praksis dans hjemme. Sett på favorittmusikken din, lukk døra soverom, og dans som ingen ser på. Se deg selv danse foran speilet, og ta hensyn til hva som beveger se bra ut og hvilke som ikke gjør det. Selv om du har ingen anelse om hvordan å danse, øve dans hjemme vil hjelpe kroppens muskel minne spark i, slik at du kan danse mer naturlig foran andre.
  • Gjør dette minst en gang i uken. Ikke bare vil du forbedre dine ferdigheter, er dans en flott form for trening!
  • Praksis dans til ulike typer musikk, hip-hop, elektronisk, klassisk rock, country og blues. På denne måten vil du ikke bli kastet av når en uventet sang kommer på.
 2. 2
  Vurdere å ta en moderne dans klasse. Hip-hop og moderne dans klasser hjelpe deg å bli mer kjent med kroppen din, og også lære deg det vesentlige av rytme og koordinasjon.
  • Du bør også vurdere å ta en dans aerobic klasse som Zumba hvis du er medlem av et treningsstudio.

Del to: å bryte det ned

 1. 1
  Se din beste. Før du går til en fest, ta på din favoritt klær og sørg for å skikkelig stelle deg slik at du føler deg trygg på hvordan du ser ut. Jo mer attraktiv du føler deg, jo mindre selvbevisst du vil være om å bli sett av andre mennesker.
  • Sørg for å bære komfortable klær og sko som du faktisk kan bevege seg i. Klær som er for stramt kan holde deg tilbake når dans og gjøre at du ser stiv.
  • Jenter bør vurdere iført en løs, flagrende kjole eller topp som vil gi deg litt ekstra bevegelse mens man danser. Selv om du bare stå der klønete svaiende hoftene frem og tilbake, vil bevegelsen av kjolen din ser grasiøs.
 2. 2
  Få avgjort på festen. Etter ankomst, ta litt tid til å gjøre en runde rundt festen, si hei til vennene dine, og ta en drink. Soaking opp dine omgivelser vil bidra til å lette noe av nervøsitet du kan føle og tillater deg å slappe av og ha det gøy. Hvis folk er allerede danser, og deretter se dem for et øyeblikk og ta noen mentale notater.
  • Hvis du er gammel nok, så ta en drink eller to før dans. Det vil bidra til å løsne deg opp og gjøre deg mindre selvbevisst. Ikke ta det over selv, drikker for mye vil ha en reserve effekt, og du vil føle deg flau neste dag.
 3. 3
  Lytt til musikken. Før du treffer dansegulvet, ta hensyn til hva slags musikk som spilles. Finn rytmen, og begynne å dupper hodet til det. Holde opp med rytmen av en sang er en grunnleggende ferdighet å danse, og hjelper deg med å avgjøre hvor fort eller sakte å danse for en gitt sang.
 4. 4
  Finn et sted å danse. Hvis det er en gruppe mennesker som allerede danser, så bli med da. Prøv å danse i midten av gruppen, slik at du ikke er så synlig for folk som står rundt i utkanten.
 5. 5
  La kroppen bevege seg naturlig til musikken. Ikke prøv å gjøre pre-innøvde trekk, og ikke prøve å danse raskere eller langsommere enn musikken som spilles. Du kan starte med å ta ett skritt ut med høyre fot, og bringer den inn igjen, og deretter gjøre det samme med venstre mat.
  • Hold overkroppen og armene avslappet.
  • Fortsett dupper hodet til musikken.
  • Ikke låse knærne.
  • Hvis du står fast, se hva andre gjør og etterligne dem. Ikke stirr og gjøre det klart, skjønt!
 6. 6
  Ser ut som du har det gøy. De eneste som ser dumt mens dans er de som ser ubehagelig eller nervøs. Uansett hvor latterlig dine trekk er, hvis du har et smil på ansiktet og ler eller synger sammen med musikken, vil du se kul. Garantert!

Tips

 • Det viktigste å huske på når man danser på fest eller noen annen hendelse er at ikke alle ser på deg og kritiserer deg. Folk går på fest for å ha det gøy og slappe av med sine venner, og er trolig for opptatt til å legge merke til hvordan du danser.