Wkano

Hvordan fjerne kviser ved hjelp av tanntråd og munnvann

kan være en stor smerte og spesielle rensemidler og løsninger kan være dyrt å kjøpe. Selv om det er ikke tilrådelig å plukke på kviser, det er en enkel måte å fjerne problematiske kviser ved hjelp av to ofte funnet bad elementer, tannlege og munnvann.

Trinn

Hvordan fjerne kviser ved hjelp av tanntråd og munnvann. Finn kvise du ønsker å fjerne, helst en i en lett tilgjengelig sted som ansiktet ditt.
Hvordan fjerne kviser ved hjelp av tanntråd og munnvann. Finn kvise du ønsker å fjerne, helst en i en lett tilgjengelig sted som ansiktet ditt.

Del én: å fjerne kviser med tanntråd og munnvann

 1. 1
  Finn kvise du ønsker å fjerne, helst en i en lett tilgjengelig sted som ansiktet ditt.
 2. 2
  Klipp av en rettferdig lengde på tanntråd eller dental tape. 20-30 centimeter bør være tilstrekkelig.
 3. 3
  Pakk floss rundt dine to pekefingre som om du er i ferd med å bruke tanntråd tennene. Kontroller at dun i midten er stramt.
 4. 4
  Plasser floss rett ved siden av kvise og i en skrapende bevegelse, trekke den floss langs overflaten av huden og gjennom kvise. Kvise bør fjernes. (Hvis ikke fortsette å utføre dette trinnet.)
 5. 5
  Tegn floss gjennom kvise igjen for å fjerne eventuelle rester.
 6. 6
  Kast floss i en papirkurven. Du kan bruke det igjen for en annen kvise, men det er lurt å bare bruke denne teknikken for bare én for å unngå smitte. Akne er en bakterie, tross alt, og det kan spre seg hvis den kommer i omliggende porene.
 7. 7
  Vask området av kvise med varmt vann og vaske hendene med såpe.
 8. 8
  Åpne din flaske munnvann og DAB noen på fingrene ved å plassere en finger eller tommelen på flasken og snu vertikalt slik at munnvann gjør kontakt med.
 9. 9
  Plasser denne finger med munnvann på kvise. Dette vil stoppe blødninger og desinfisere området. Munnvann har lavere alkohol nivå enn rubbing alkohol så vil ikke irritere, men vil ha omtrent samme effekt.
 10. 10
  Oppsummering munnvann og la kvise å hvile. Du ønsker kanskje å vaske området senere med et renseprodukt, men av og store, vil kvise fjernes med minimal hevelse eller.

Del to: generelle strategier for å være kvise-fri

 1. 1
  Prøv å ikke plukke på kviser. Dette høres kanskje ironisk i en artikkel om å plukke bort på kviser, men det er sant: plukke på eller spratt kviser kan presse acne-bakterier forårsaker enda dypere, forårsake rødhet og betennelse i huden, og også føre til mer kviser. Selvfølgelig, det er tider når kvise er så stor og uimotståelig at det er nesten umulig å ikke, men som en generell regel, holde hendene - og at floss - vekk fra akne.
 2. 2
  Redusere stress belastning. Forskerne vet ikke nøyaktig hvorfor, men de begynner å forstå at stress og akne er relatert. Når en person blir satt under mye stress, reseptorer for cellene som produserer talg - ting som forårsaker akne - gå inn hyperdrivet. Ganske mye, jo mer stresset du bærer, jo mer sannsynlig er det å få kviser. Dette forklarer delvis hvorfor tenåringer, som er under mye stress, har en tendens til å ha akne.
 3. 3
  Spis sunt, sove godt, og trene mer. Den hellige treenighet av god hud: kosthold, søvn og trening. Det var en tid da vitenskapen ikke veie inn på disse spørsmålene. Nå er de vitenskapelige bevisene ganske klart: å spise sunt, vil sove mer, og trener bidra til å kutte ned på de ekle kviser du kan finne deg selv slåss.
  • I lang tid har forskere i hovedsak mente at kostholdet var relatert til akne. Nå antyder en flom av vitenskapelig bevis for at kosthold rikt på hormon-laden meieri, samt sukker og mettet fett, bidra til akne, mens sunnere kosthold, som er avhengige av grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett gir kroppen din den næring den trenger for å bekjempe akne.
  • Få nok søvn vil hjelpe kroppen din være mindre stresset, noe som igjen vil kutte ned på kvisene dine. Forskere har funnet ut at for hver ekstra time søvn du mister i løpet av natten, er kroppen din ca 15% mer sannsynlig å oppleve psykologisk stress. Som vi har lært tidligere, jo mer stress du har, jo mer kviser. Få mellom 9 og 10 timer hvis du fremdeles er under 18 år, og minst 7 til 9 hvis du er eldre.
  • Trening er også relatert til akne gjennom stress. Trening er en veldig effektiv måte å kanalisere stress på en sunn måte. Sint på at karakteren du fikk i Algebra? Box den ut i stedet for å internalisere det. Sint at din venn er egentlig ikke mye av en venn lenger? Hit tredemøllen og la stress å reise ned gjennom føttene. Legene tror at trening vil hjelpe deg kjempe acne og gjør huden sunnere samtidig.
 4. 4
  Vask ansiktet og fukte regelmessig. Mange glemmer denne relativt enkle tips. Akne er forårsaket av et overskudd av olje (kalt "sebum") som bygger seg opp i porene. Åpning disse porene opp og vaske bort noen av sebum er en naturlig og sunn måte å håndtere akne.
  • Ikke skrubb hardt. Du trenger ikke å skrubbe hardt mens du vasker ansiktet ditt for at den skal være effektiv. Forsiktig bruk hendene til å vaske i sirkler. Hard skraping eller vaske med et håndkle eller loofah kan forårsake rødhet og irritasjon.
  • Fukte når du vasker. Huden er et organ i kroppen din, akkurat som lungene eller din nyre. Det også, trenger fuktighet for å fungere ordentlig. Gi den fuktighet den trenger ved fuktighetsgivende etter at du vasker ansiktet ditt.
 5. 5
  Bruk benzoylperoksid og salisylsyre. Benzoyl peroxide er rettet mot akne-forårsaker bakterier mens peeling død hud fra epidermis. Salisylsyre reduserer hevelse og betennelse og renser porene. Spør din hudlege om å kombinere dem til å kjempe acne, og om det er riktig for deg. Både benzoyl peroxide og salisylsyre kan kjøpes over disk, uten å gå til en lege.
 6. 6
  Ikke vær redd for å gå til legen. Hvis du har vedvarende akne, planlegge en avtale med hudlege din. En hudlege eller hud lege, vil hjelpe deg å tenke ut en plan for å bekjempe akne. S / han kan være i stand til:
  • Gi deg en (sterkere) aktuell løsning av benzoyl peroxide eller salisylsyre.
  • Gi deg antibakteriell krem ​​eller medisin som bekjemper akne bakterier.
  • Foreskrive sterkere medisiner, som for eksempel retinol eller Accutane, for alvorlig, vedvarende akne.

Tips

 • Følg alle vanlige hygieniske tiltak etter å ha fjernet kvise.
 • De beste stedene å utføre dette er på pannen, men smertefulle områder som leppene eller templer vil være fint også.
 • Flatere kviser, eller de som ennå ikke har brutt gjennom huden skikkelig, kan kreve ekstra oppmerksomhet for å fjerne og kan skade - det er best å vente for dem å utvikle mer før fjerning for å minimere smerte.
 • Denne metoden kan ikke arbeide for akne.

Advarsler

 • Husk å vaske hendene etter å ha fjernet kvise - du vil ikke ha noen del av det å bli satt i munnen vask!
 • Ikke bruk tanntråd som du har brukt til å floss tennene! Dette kan føre til infeksjon av kvise på grunn av bakterier i munnen.

Ting du trenger

 • Tanntråd eller dental tape (Tape kan fungere bedre på grunn av sin vokset overflate).
 • Munnvann (Enhver type vil gjøre).
 • Facial Cleanser (til noen tenåringer har en verge eller foreldre (s) hjelpe deg.)