Wkano

Hvordan å droppe ut av videregående skole

Det finnes en rekke grunner til både opphold og droppe ut av skolen. For noen er det også utfordrende, for andre er det for kjedelig. Likevel, for andre er det unødvendig. Uansett hvilke grunner, bør beslutningen om å droppe ut ikke være lett, og må vurderes nøye. Det er mye lettere å droppe ut enn det er å gå tilbake til skolen.

Trinn

Hvordan å droppe ut av videregående skole. Forstå dine grunner for å ville slippe ut.
Hvordan å droppe ut av videregående skole. Forstå dine grunner for å ville slippe ut.
 1. 1
  Forstå dine grunner for å ville slippe ut. Å vite dette vil hjelpe deg og de som bryr seg om du respekterer beslutningen. Husk at vi respekterer avgjørelsen og støtte det er to forskjellige ting. Din beslutning om å droppe ut bør være basert på dine individuelle behov. Slippe ut til å følge et band, for eksempel, ville være en dårlig grunn til å droppe ut av skolen.
 2. 2
  Vurdere måter å komme seg ut av skolesystemet raskere enn vanlig hvis du tenker på å gjøre dette fordi du er frustrert med skolen generelt. Community / junior college samtidig / dual påmelding programmer og velger å teste ut av kurs du tror du har allerede mestret (spør om din skole eller statens politikk for å se om dette er et alternativ) er vanligste måtene å gjøre dette. I store deler av USA, obligatorisk utdanning lover heller ikke gjelder fullt ut eller i det hele tatt til de i alderen 16 +, slik at de studentene å forlate enten deltid eller heltid for å gå til community college, handel skole, arbeid, eller noe annet. Se avsnittet "Forskning lovens krav til deg å droppe ut." for mer om dette. Den CHSPE (dekket sammen med GED senere i artikkelen) er ofte brukt i California.
 3. 3
  Du kan også vurdere online skoler og hjem skolegang. Disse alternativene, hvis forfulgt med et mål på engasjement, vil du tjene et diplom samtidig som du kan gjøre det i ditt eget tempo og uten heftelser knyttet til high school.
 4. 4
  Forskning de juridiske kravene for å slippe ut. Avhengig av lokalitet din, kan du bli pålagt å sende papirene til formelt droppe ut av skolen. Mens det kan være lurt å bare "slutte å dukke opp", skaffe de riktige skjemaene vil bidra til å gjøre ting offisielt både i tankene dine, så vel som med skolen. Det vil også vise at du er moden nok til å følge riktige prosedyrer.
 5. 5
  Utvikle en plan. Hva vil du gjøre i stedet for å gå på skole? Vil du få en jobb? Hva med skrive en bok? Ikke bare tenke på en plan, men faktisk skrive det ned. Sørg for at planen er handlekraftige.
 6. 6
  Snakk med dine venner, lærere og skolens rådgivere om ditt ønske om å slippe ut. Ha et åpent sinn og lytte til hva de har å si.
 7. 7
  Snakk med dine foreldre eller verger. Forklare dem hvorfor du ønsker å droppe ut. Forståelig nok, kan de bli opprørt. Pass på å ta dem rolig og kommunisere til dem at du har tenkt igjennom dette. Men hvis dine foreldre eller foresatte nekter å gi økonomisk støtte deg, må du kanskje revurdere planen.
 8. 8
  Tenk å få en GED eller sertifikat for high school ferdigheter. En GED (General Education Development), ofte referert til en high school-ekvivalens grad, er en eksamen som du kan ta for å vise arbeidsgivere at du har utdanning av noen med en high school diplom uten å måtte gå til skolen. En Certificate of High School Proficiency er noe tildelt av California Department of Education til studenter som passerer California High School Proficiency eksamen. Mens GED er ment for de 17 og opp som har droppet ut, er California program ment for tenåringer i 10. klasse eller alderen 16 +.
 9. 9
  Fortsette å lære etter å slippe ut. De mest vellykkede mennesker er de som er selvstendig motivert for å lære på egenhånd, heller enn å stole på andre for å skje fôr informasjon til dem.

Tips

 • Vurdere de langsiktige og kortsiktige konsekvenser.
 • Se om du kan leve av dine ferdigheter og ha trivsel mens du er på skolen. Arbeid etter skolen og i helgene, men holde karakterene opp i tilfelle du velger å oppgradere.
 • Snakk med andre dropouts og forskning statistikk om dropouts.
 • Sterkt vurdere å gå til en yrkesfaglig skole eller community college etter å forlate. Mange drop-outs og andre som forlater videregående skole tidlig klarer å få høyskoleutdannelse. Dette kan være nyttig for alle som ønsker å utvide sine ferdigheter og være mer i stand til å få en god jobb eller starte en bedrift.
 • Ikke vær redd for å ombestemme deg og fortsette på skolen.
 • Snakk med de som ble uteksaminert high school og college for å se hvordan det påvirket dem.
 • Gjøre sport hvis du er veldig god. Kanskje speiderne er ute!

Advarsler

 • Ikke droppe ut av skolen på grunn av din kjæreste / venninne eller noe relatert til dine relasjoner med andre.
 • The California High School Proficiency eksamen (CHSPE) er kun tilgjengelig i California. Vanligvis folk ta det og gå inn på et community college eller handel skolen. Hvis du ønsker å bare slippe ut og begynne å jobbe, kan en GED være et bedre alternativ.
 • Du kan ha færre jobbmuligheter hvis du bestemmer deg for ikke å få en GED.