Wkano

Hvordan å få øye på noen som er falsk en sykdom å komme ut av skolen

Det er ingen hemmelighet at barn noen ganger falsk sykdom for å få ut av å gå på skolen, men ofte de kan bli oppdaget. Følgende instruksjoner er spesielt relevant for barn eller tenåringer fakers.But hvis du elsker ikke barna dine ikke bekymre deg for det.

Trinn

Hvordan å få øye på noen som er falsk en sykdom å komme ut av skolen. Se etter langvarige symptomer.
Hvordan å få øye på noen som er falsk en sykdom å komme ut av skolen. Se etter langvarige symptomer.
 1. 1
  Se etter langvarige symptomer. Hvis noen har vært "syk", du forventer å fortsatt ha gjenværende symptomer når de kommer tilbake til skolen / jobben. Hvis du er en forelder og ikke en lærer, se etter dette i morgen. Vanligvis hvis de er forkjølet, de er ikke sannsynlig å ha kurert helt i morgen.
 2. 2
  Sjekk lekser. Et barn eller tenåringer som har gått glipp av skolen på grunn av en reell sykdom vil ha gjort lekser som skyldtes den dagen de savnet, og kan være opptatt av å levere inn leksene ved første anledning, for å bevise at de ikke var falsk. Så hvis noen returnerer fra en "sykdom" fortsatt ikke har fullført lekser, ble de sannsynligvis falsk det. Husk at hvis et barn ikke var falsk, er det mulig de var virkelig ikke føler seg bra nok til å gjøre lekser. Eller hvis du er en forelder sørg for å sjekke for at i morgen.
 3. 3
  Beholde gamle brev eller sykemeldinger. Sammenlign håndskrift fra gjengangerne. Hvis det er nødvendig, presentere notene til foreldrene på foreldrenes kvelder for å sjekke at de er ekte.
 4. 4
  Hold et notat av unnskyldninger som brukes. Jo flere begravelser, sykdommer og andre katastrofer en person bruker som unnskyldninger, jo mer sannsynlig er det at de er falsk - men bør havne i konfrontasjon bare i tilfelle er de ikke. Du ønsker ikke å ødelegge noe bånd de kunne har knyttet til deg.
 5. 5
  Ring dem opp under skolen / arbeid. Snakk med dem som en fremmed, en som ikke ville ha noen grunn til å granske en dårlig "tett nese." Ring opp under skolen / jobb, midt på dagen, som noen med feil nummer eller en advokat.
 6. 6
  Konfrontere. Når du er sikker på at noen er en faker, ikke vær redd for å si "Jeg tror ikke på deg" når de pønsker ut enda en historie.
 7. 7
  Sjekke temperaturen. Hvis du er en forelder og gi deg barnet ditt et termometer for å sjekke hans / hennes temperatur, må du holde et øye med dem fordi de kan prøve å puste varm luft på termometeret, stikke den i en lampe, stikke den i en lys, varmeapparat eller varmt vann. Du vil vite at de forfalsket det hvis det er 110 grader Fahrenheit (40 grader Celsius) eller mer. Også føler deres panne, og da føler din. Hvis deres er varmere, så de er nok ikke falsk. Hvis de hevder de føler seg kald, enn de burde være noen grader varmere enn vanlig. Sjekk deres arm. Hvis de har gåsehud, og det er ikke kaldt i huset, enn det er sannsynligvis ekte. Også, hvis de gir deg noe som er 101 grader, er over, kan du prøve testen igjen, bare denne gangen holde det mot en lampe. Hvis det viser seg genuint tett, er det sannsynligvis en fake, men ikke dømme for tidlig.

Tips

 • Barn trenger ofte føler seg overveldet på skolen. De kan trenge en pause.
 • Barn noen ganger trenger en pause fra det harde arbeidet lærerne gir dem.
 • Hvis du gjør ta dem på fersk gjerning, ikke vær hard mot dem. Dette kan gjøre det verre, og de kan prøve falsk sykdom igjen.
 • Hvis noen trenger en pause bare sørg for at det ikke er på en viktig dag.
 • Voksne er mye vanskeligere å fange enn barn, og generelt, hvis en voksen student hevder å være syk, må du ta dem på ordet.
 • Hvis du lar savner dem skolen, ikke gjør det bli en vane for dem.
 • Barn forfalske ofte syk på de dagene de har tester, gym klasse, eller noe annet de misliker. Så når de sier de er spør syke hva de tror de gjør på skolen den dagen.
 • Hold et øye med dem mesteparten av dagen for å se om de har blitt bedre.
 • Sjekk deres temperatur og prøver å gi dem medisin. Hvis de avslår det kontinuerlig, de kan være falsk.

Advarsler

 • Normalt når barna ønsker å fake syk er det normalt for en god grunn, så når de gjør, bør du si at du kjenner og rolig spørre dem hva som er galt, men aldri bli sint på dem. Gjør dem som du stoler på dem og deres dom av om de faktisk er syk eller ikke. Advarsel, kan de ikke alltid være sannferdig i denne prosessen.
 • Før du sier at du ikke tror dem, må du ikke finne ut for raskt, om de bare later det eller genuint syk, kan det forstyrre dem at du ikke stoler på dem, og de vil tro du er en dårlig forelder.
 • Noen mennesker er svært uheldig og kan ha en rekke katastrofer skje med dem. Hvis du stiller spørsmål ved integriteten til noen som virkelig har hatt ekte grunner, kan du brenne en bro.