Wkano

Hvordan å ignorere din søster eller bror

Er dine søsken irriterende deg? Ønsker du at du kan rømme? Les videre for å finne ut hvordan.

Trinn

Hvordan å ignorere din søster eller bror. Prøv å be dem høflig å la deg alene.
Hvordan å ignorere din søster eller bror. Prøv å be dem høflig å la deg alene.
 1. 1
  Prøv å be dem høflig å la deg alene. De kan forlate!
 2. 2
  Hvis søsken fortsetter, rolig gange unna. De kan følge deg, så gå inn i et bad, hvor de ikke vil være i stand til å bry deg.
 3. 3
  Ikke prøv å kopiere dem, du er bare å være barnslig, og det vil ikke få deg overalt.
 4. 4
  Gå til rommet ditt hvis du kan ikke ta det lenger. Fighting dine søsken vil bare få deg i mye mer trøbbel, noe du ikke vil ha.
 5. 5
  Gi dem den tause behandling. Ikke med vilje gjør dette, late som om du er virkelig i et show. De vil gå bort, stol på meg, selv om det kan ta litt tid. De vil være stille eller gå bort.
 6. 6
  Husk: Husarbeid ikke alltid holde dem unna. Prøv å få noen etter skoletid eller sommer aktiviteter for å holde dagen opptatt.
 7. 7
  Ikke overse dem! Husk at de er mennesker også, hvis de prøver og få oppmerksomhet så høflig spørre hva de vil, ikke bli forverret på dem eller prøve å høres ut som du prøver å komme unna. Dette vil ikke få dem til å være stille.
 8. 8
  Hvis de stirrer på deg, noe distraherende. Stirrer tilbake på dem er som å plukke en kamp, ​​er det ikke en god idé.
 9. 9
  Hvis du tilfeldigvis dele rom, holde på din side av rommet, ikke prøve og lage til deres side. Finne noe å gjøre stille, hvis de prøver og ødelegge dette, får ikke opprørt eller sint, bare gå bort stille og går fortelle foreldrene dine. Men ikke prøv og komme tilbake på dem!
 10. 10
  Hvis de gjør dette hele tiden, de prøver å irritere deg, eller de tror du ikke gjøre nok med dem. Så når du ikke er opptatt, tar litt tid å gå spille spill med dem eller tilbringe tid med dem. Spesielt hvis du er deres eldre søsken. Hvis du er yngre, ikke prøv og spør hele tiden, når de vil, de vil. Bare husk: Ikke alle har all tid i verden.
 11. 11
  Hvis de muligens komme inn i ting (dagbok, notisbok, bokser) så bare (hvis du kan) lage en kopi eller sette den et sted bare du kan få til. Dette vil stoppe dem i spillet sitt siden de ikke kan finne det.
 12. 12
  Aldri noensinne prøve og treffe dem, er at det å være en fryktelig søsken, selv om de var de treffer deg. Du får ikke noe ut av det, ingen tilfredsstillelse i det hele tatt.
 13. 13
  Lær å være passive. Passiv er når du la ting gå av, tilgi og glemme. Å gjøre dette vil bare få søsken sint siden du ikke vil vise en reaksjon, og de vil gå bort.
 14. 14
  Hvis du er eldre: Avhengig av situasjonen, kan det hende at søsken skal gjøre dette med vilje hvis du reagerer på alt de gjør, eller de prøver å få din oppmerksomhet. Ikke kjefte på dem og slå dem ut, gjøre noe ledig tid og leke med dem.
 15. 15
  Hvis du er yngre: Husk ikke alle eldre søsken interesser i å spille. Noen ganger alle ønsker å være alene, la dem ha sin plass om nødvendig. Når de kommer til deg å prøve å presse knappene, ikke gråt til foreldrene dine, bare ignorere dem og fortsette å gjøre det du gjorde.
 16. 16
  Gange unna. Den beste for alle bare telle til ti og gange deretter gjøre hva du vil!
 17. 17
  Note-resultater kan variere..

Tips

 • Pass på at du ikke "tattle-tell" på dem, synes ikke altfor "sutrete" eller dine foreldre kanskje ikke ønsker å høre det. Snakk med dem rolig og be dem om å snakke med søsken ditt. Ikke krev.
 • Hvis de fortsatt ikke vil gå bort, gjøre en avtale (for eksempel når jeg trengte tape og min søster var irriterende meg, sa jeg "finne meg båndet og da vil jeg leke med deg for en liten" hun sa OK og ser akkurat nå).
 • Hvis de kopierer deg, ignorere at deres kopiering, når noen kopierer du da de beundrer deg, gjør det virke som din awesome en, gjør noe hyggelig og dine søsken kan gjøre noe hyggelig tilbake.
 • Hvis du ender opp med å spille på et spill eller noe, ikke bli irritert hvis du taper, viser noen upsetness eller sinne vil gi dem en grunn til å skyve den i ansiktet ditt, eller plukke på deg, bare si at du gjorde ditt beste, og tilbudet et nytt nivå, eller hvis du vil, bare på en høflig måte, sier en lei og forlate.
 • Hold hodet kaldt, praksis puste eller tenke på noe å roe deg.
 • Vente det ut, og de vil normalt be om unnskyldning hvis de startet det. Hvis du startet det bør du prøve å unnskylde.
 • Hvis de rotet med ting, ikke rotet med deres. One, er det ikke gir noen tilfredsstillelse til deg selv, og to det vil bare få deg i trøbbel.
 • Ikke prøv å bekjempe dem, det vil bare få deg i trøbbel.
 • Hvis søsteren din slår ikke opp etter at du har bedt henne, bare ikke snakke med henne for en stund!
 • Hvis din lei av å slåss, ikke hold det gående, hvis du vil at den skal virkelig ende, si din beklager, og hvis du ikke mener det, så si unnskyld uten å mene det... de vil aldri vite.
  • Øvelse gjør mester!
 • Ikke true dem. De kan fortelle om deg og du vil få problemer hvis de vet hva du mener og få det.
 • Aldri skade dem. Du kan få inn mer trøbbel hvis du gjorde.

Advarsler

 • Ikke alle av disse vil fungere, hvis de ikke da finne ut hva som er bedre å gjøre.
 • Ingen kan holde hodet kaldt hele tiden, så vær forsiktig.