Wkano

Hvordan motstå fristelsen av dukker kviser

Når du får en plutselig bryte ut, eller en gigantisk kvise på ansiktet ditt, kan du føler trang til pop det. Alternativet med dukker kviser er alltid opp til deg, men det kan ikke være det beste valget å gjøre. Hvis du ønsker å motstå fristelsen av dukker kviser, kan du fortsette å lese.

Trinn

Hvordan motstå fristelsen av dukker kviser. Vet hva popping gjør med deg.
Hvordan motstå fristelsen av dukker kviser. Vet hva popping gjør med deg.
 1. 1
  Vet hva popping gjør med deg. Innse at ved spratt kvisene dine, vil de sannsynligvis blø og danne skorper. Hvis du velger å plukke på disse skorper, vil arrene fortsette å bryte ut over ansiktet ditt. Vet også at ved popping kviser, vil flere kviser utvikle seg på ansiktet i stedet for mindre. Prøv å innse at dukker kviser er ikke det beste alternativet, uansett hva tilfellet kan være. Vanligvis, hvis du vet at noe har en dårlig effekt, vil du være mindre sannsynlig å gjøre det.
 2. 2
  Finn en kvise behandling. Gjør noen undersøkelser på internett og se på annonser i magasiner for å oppdage hvilken behandling du tror vil fungere best for deg. Du kan også være lurt å vurdere å be dine venner og familiemedlemmer som har hatt kviser hvilken behandling jobbet best for dem. Men du bør sjekke med legen din før du starter en acne behandling for å sørge for at det vil fungere på huden din uten noen ekstra effekter. Hvis du er i stand til å finne en behandling som fungerer, vil kvisene være borte, og du trenger ikke å bekymre deg for popping kviser lenger!
 3. 3
  Bruk noen cover-up. Prøver å skjule kvisene dine på en måte som ser naturlig ut. Du kan også være lurt å sjekke på internett og magasiner for noen cover-ups for din type hud. Se på flere butikker for den beste merke og pris. Men vet at billigste betyr ikke alltid den beste kvaliteten. Kontroller at cover-up du velger ikke vil legge til flere bakterier til porene, fordi bakteriene er vanligvis den viktigste grunnen til at kviser vises. Hvis kvisene dine er dekket opp, kan det hende du ikke føler behov for å pop dem når du ser på deg selv i speilet.
 4. 4
  Hold hendene opptatt. Prøver alltid å være å gjøre noe som du kan være konsentrert om. Målet er å unngå å tenke på kviser i ansiktet ditt, for hvis du ikke tenker på dem, vil du sannsynligvis ikke pop dem. Noen ting du kan prøve kan være å lese, cross-ord puslespill, håndholdte spill, eller noe annet som er bærbare, og du ser ut til å nyte. Spør dine venner eller familiemedlemmer for noen forslag hvis du ikke kan komme på noe å ta med deg.
 5. 5
  Se etter andre måter å vise din skjønnhet. Ikke alltid tror at alle ser på kvisene dine. Sannferdig, er du den eneste personen som trolig enda merker dem så mye. Prøv å bruke mascara eller øyenskygge for å hente ut øynene hvis de er en av dine beste trekk. Du kan også være lurt å prøve å få et hår-klipp eller kjøpe noen nye klær til å avlede oppmerksomheten fra dine kviser. Hvis du ikke er selvbevisst om kvisene dine, vil du sannsynligvis glemme dem og ikke pop dem.

Tips

 • Bare ikke tenke på kvisene så mye! Selvfølgelig, hvis du stresse så mye om dem, vil du definitivt oppnå mer. Nøkkelen er å de-stress og holde hendene av ansiktet ditt. Fordi når du pop dine kviser, alt du får er arr arr og flere arr!
 • Begrens ansikt tid. Hvis du ikke ser i speilet hele tiden, vil det ikke være mye av en fristelse fordi du ikke vil se din akne.
 • Hvis metoden ovenfor viser seg å være ineffektiv, se til å prøve Habit Reversal Training.
 • Bruk hansker rundt huset. Det vil gjøre det vanskeligere for deg å pop en kvise, og det holder fingeren oljer fra å komme i ansiktet ditt. Dette er bra for hvis du berører ansiktet ditt mye, og det vil holde skitt av ansiktet ditt.