Wkano

Hvordan å irritere broren din uten å komme i trøbbel

Forsøker din bror å irritere vettet av deg? Lær hvordan du kan være den mest irriterende søsken du noen gang kan bli.

Trinn

Hvordan å irritere broren din uten å komme i trøbbel. Sørg for at du vet hva din bror hater.
Hvordan å irritere broren din uten å komme i trøbbel. Sørg for at du vet hva din bror hater.
 1. 1
  Sørg for at du vet hva din bror hater. Finn ut alle sine dyr du irriterer deg, som du kan bruke alle disse mot ham! For å finne ut hva som virkelig plager ham, spionere på ham og studere ham når du er rundt. Har riv han bort når mor tar seg til skulderen? Da vet han ikke liker å bli berørt. Hater han et bestemt program eller kanal på TV? Da vet du at du kan irritere ham ved å se at showet eller kanal så mye som mulig. Kan ikke finne ut hva han hater? Deretter prøve å ta en liten "undersøkelse" (si det er for skole eller et prosjekt) og be hver og en av dine familiemedlemmer (viktigst, din bror) hva deres kjæledyr peeves er, eller hva er de beste tre mest irriterende egenskaper i mennesker.
 2. 2
  Sørg for at dine foreldre ikke er i rommet eller noe i nærheten hvis din bror vil eller skrike. Hvis de gråter, ikke skrike, spesielt hvis de er yngre, vil du sannsynligvis være en å komme i trøbbel. Hvis han ikke begynner å gråte, ikke si "Wow, slutte å gråte deg lille baby" forårsake dette vil bare gjøre ham gråte hardere og gjøre ting verre. I stedet sier "Hei, jeg er lei! Jeg mente det ikke. Jeg er bare i dårlig humør." og klemme ham. Dette vil gjøre ham stoppe gråt og vise foreldrene dine at du er den søteste eldre bror / søster noensinne.
 3. 3
  Ikke gjør noe som du ikke kan nekte, som ved hjelp av maling eller ødelegge noe. Ikke gjør noe fysisk mobbing til broren din, vil dette ikke bare forlate blåmerker og kutt for foreldrene dine å finne, men det er bare rett og slett bety.
 4. 4
  Gjøre hver lille ting som broren din hater. Alle disse pet peeves du funnet ut tidligere, som å bruke sin datamaskin, eller berører hans ting hele tiden, og snike deg inn i hans rom om natten for å skremme ham. Men hvis du må, kan du også bruke ord for å irritere ham. (Ig når noen ringer ham på telefonen du sier "Hvem er det? Din kjæreste?" Veldig høyt slik at personen på telefonen hører det.)
 5. 5
  Hvis han er eldre og har en kjæreste, så gjør dette: Når han er på badet og hun går forbi (Denne delen tar litt tålmodighet) åpne døren rett når hun ser, så nær rask nok til å gjøre det ser ut som en ulykke, men bare lenge nok slik at hun kan se hans menige! Så si, "Oops, sorry!" og gå bort. Din bror skal slå lyse rødt!
 6. 6
  Dette er flott på brødrene. Ta et element av hans og gjemme den på rommet sitt, der han ikke kan finne den. Deretter be ham om å vise deg varen. Hans reaksjon vil være morsom. Når han går for å fortelle, sette den et sted opplagt. Når mor kommer inn, si "jeg aldri tok det, var det her hele tiden!" og peker på elementet.
 7. 7
  Et annet alternativ: Hvis du er en lillesøster, og du har en eldre bror, få en ziplock pose og fylle den med vann. Legg den under sengen sin om natten, så gå til sengs før de gjør. Det fungerer som en sjarm!

Tips

 • Sørg for at din bror er ikke den type person som vil ligge til dine foreldre, og han vil få kreditt for å handle trist eller redd!
 • Slå vasken på varme, og vente 'till dens virkelig varmt og deretter fylle en tuperware med vannet. Når din bror / søster sovner, langsomt og rolig plassere sin hånd i vannet og la det inn til turn eller rikke. (Det er da du vet at du got'em! Så stille forlate rommet slik at de tror du var aldri der!
 • Prøver å opptre så uskyldig som mulig, så blending på broren din. Det er hysterisk morsomt!
 • Ps du kan bruke denne lille hemmelighet for å gjøre din søster eller bror tisse sine bukser:
 • (Det fungerer best når din søster / bror er å ha en venninne, de vil tisse i buksene foran sine venner!)
 • Ikke la ham til å bli mistenksom.
 • Hvis broren din er eldre sørge for at han ikke kan skade noe.
 • Prøv å være forsiktig hvis din bror er mye mye større enn deg, vil han knuse deg!
 • Ikke irritere broren din om han er liten, vil dette gi ham en skrikende passform!
 • Dette er også nyttig hvis du har en irriterende søster.
 • Hvis foreldrene dine ta deg, vil du komme i trøbbel.

Advarsler

 • Pass opp for foreldrene.
 • Eldre brødre eller søstre kan være vanskelig og smart og også ligge noen ganger og få deg i trøbbel.
 • Du kan bli straffet for visse ting.
 • Hvis broren din er ikke liten, gjør alle ting som denne artikkelen forteller deg å gjøre.
 • Store brødre kan skade, vær forsiktig