Wkano

Hvordan å se de positive effektene av acne

Ingen ønsker acne. Det kan være en smerte i baken, noen ganger bokstavelig talt. Men, er akne ikke alle dårlige. På søken for å bli kvitt akne, merke de positive effektene underveis.

Trinn

Hvordan å se de positive effektene av acne. Tenk på det gode som har kommet ut av akne.
Hvordan å se de positive effektene av acne. Tenk på det gode som har kommet ut av akne.
 1. 1
  Godta har du kviser. Hvis du fremdeles tror de få kviser vil gå bort og aldri komme tilbake igjen, er du sannsynligvis kommer til å bli skuffet. Akne kan vare lenge. Hvis du ikke aksepterer at du har akne, vil du ikke være i stand til å se sine positive effekter.
 2. 2
  Tenk på det gode som har kommet ut av akne. Noen positive effekter av acne kan være:
  • Acne hjulpet din tid-ledelse og organisasjon ferdigheter. Å måtte holde styr på alle dine medisiner og når du må ta dem kan være tøft i begynnelsen. Nesten alle glemmer en gang i blant og blir straffet med en avslapnings neste dag. Ved å måtte få tid til å vaske ansiktet og bruke ulike behandlinger, du blir flinkere til å håndtere din tid generelt, enten det er å finne tid til å gjøre lekser, eller kommer til å sove tidligere fordi du vet at du vil være på badet i en halv time.
  • Acne har gjort deg et mentalt sterkere person. Masse folk med acne dessverre blir plukket på noen ganger. Dette fører til at personen med akne å finne måter å håndtere med å bli hakket på, enten det er å ignorere dem eller ler med dem for å vise at den ikke plager deg. Senere i livet, når folk plukker på deg for noe annet, vil du allerede vet hvordan å stenge dem ned.
  • Acne har gjort deg en fysisk sterkere person. Akne er vanligvis ikke anses som attraktive. For å gjøre opp for deres hud tilstand, vil mange med acne trene for å oppnå svært store muskler eller sette ekstra omsorg til å gjøre håret ser fantastisk. Bare fordi du har akne betyr ikke at du ikke kan se attraktive.
  • Acne har hjulpet du blir vant til brutto ting. Akne kan være grov, men det er enda mer brutto når den spretter og puss og blod siver ut. Etter hvert blir du vant til det og finne alt annet du brukte til å finne ekkelt ikke så grov lenger.
  • Acne har hjulpet deg fokusere. Kanskje acne har gjort det vanskeligere for deg å få en kjæreste. Men, med den ekstra tiden det har gjort det lettere for deg å få gode karakterer, forbedre i dine hobbyer og sport, og bare bli en bedre person.
  • Acne har hjulpet deg til å ikke dømme en bok etter omslaget. Fordi du selv ikke har den beste "cover", du begynner å innse at dekselet ikke spiller noen rolle. Kanskje du begynte å henge ut med barn som ikke er besatt med hvordan de ser ut, men i stedet er besatt av å hjelpe andre, eller bedre i alt de gjør. Utseendet ditt ikke vare evig. En dag vil alle bli gammel med rynkete hud og alt det gode ting. Men, gjør din personlighet siste hele livet. Lag en god en nå, slik at etter at du oppgraderer, er du ikke husket som en idiot, men som noen godt likt av alle.
  • Acne har hjulpet deg til å bli en mer bestemt person. Du, som tusenvis av andre, er på et oppdrag for å kvitte deg med acne. Du vil sannsynligvis gjøre alt for å kvitte deg med den. Så, hvorfor ikke bruke den samme filosofien i alt du gjør. Arbeid deg hardest på alt, enten det er å bringe din klasse opp eller prøver å få den personen til å være din kjæreste.
  • Det er et faktum at folk med acne tidligere har mye bedre hudfarge og færre rynker når de blir eldre! Så hva har du kviser, men alle vennene dine ikke gjør det? De kommer til å se ut som innskrumpet-up gamle svisker før eller senere, og du vil fortsatt se blendende!
 3. 3
  Vær takknemlig for det du har. Akne er dårlig, men noen mennesker i verden sulter i hjel, etc. Bare husk at det kan alltid bli verre, men enda viktigere, det kan alltid bli bedre også.

Tips

 • Vær deg selv.
 • Bruk en type medisiner legen anbefaler. Det er en sjanse du lage din akne verste ved å bruke feil medisinering.
 • Ikke vær redd for å bytte acne medisiner. Hvis du ikke ser resultater i den aktuelle gang du skal, er det ikke fungerer. Prøv noe annet.
 • Du er inne for en lang kamp. Finn måter å med det.
 • Husk det er flere behandlinger enn bare resepter. Noen mennesker synes blå / rødt lys terapi og andre behandlinger for å bli mer effektive i kampen mot akne enn narkotika. En behandling som høres sprøtt, men fungerer veldig bra for noen mennesker, er å drikke fire spiseskjeer av eple cider eddik, fortynnet i vann daglig. Hvis ingenting annet fungerer, er det verdt et forsøk. Men, er det viktigste å huske på at hvis du har brukt en behandling for en stund og ikke får de resultatene du ønsker, slutter det og prøve noe annet.

Advarsler

 • Det vil ikke være lett for deg å se akne i et positivt lys, men med tiden blir det lettere.
 • Det tar tid. Du kan ikke se den positive delen ennå, men du vil snart.