Wkano

Hvordan å fake spy


Når du ønsker å bo hjemme fra skolen og en enkel "magen min gjør vondt" vil ikke gjøre triks, vis dine foreldre og / eller dine medarbeidere hvordan du "kastet opp".

Trinn

Hvordan å fake spy. Hvis du ikke ønsker å gå på skolen neste dag, etter middag, og etter at alle sover, sniker inn på kjøkkenet, hente noen rester av hva du spiste til middag, og ta det til rommet ditt.
Hvordan å fake spy. Hvis du ikke ønsker å gå på skolen neste dag, etter middag, og etter at alle sover, sniker inn på kjøkkenet, hente noen rester av hva du spiste til middag, og ta det til rommet ditt.

Metode 1

 1. 1
  Hvis du ikke ønsker å gå på skolen neste dag, etter middag, og etter at alle sover, sniker inn på kjøkkenet, hente noen rester av hva du spiste til middag, og ta det til rommet ditt. Tar nok, men ikke gjør det til en merkbar tap av mat fordi det kan gjøre dine foreldre mistenkelig.
 2. 2
  En gang i det, tygge maten ca 20 ganger og sakte spytte den på gulvet ved sengen.
 3. 3
  Kontroller at du har en masse fordi når dette er tygges det er ikke så mye som det syntes å være.
 4. 4
  Neste dag hvis din mor / far kommer inn på rommet ditt i morgen for å vekke deg, si du hadde bare endelig fått til å sove fordi du hadde følt forferdelig hele natten. De vil da se din "spy" og spørre om du kastet opp.
 5. 5
  Fortell at du følte deg kvalm i går kveld og gikk til badet for å prøve og, men ingenting skjedde. Et par timer senere du funnet deg selv å kaste opp av sengen.
 6. 6
  Hold hevde at du føler deg forferdelig, men ikke gå over, eller de kan foreslå å ta deg til legen. Mest sannsynlig vil de fortelle deg å bli hjemme i dag, og ta det rolig.
 7. 7
  Si "takk, vil jeg nok sove hele dagen, er jeg utslitt."

Metode 2

 1. 1
  Gjør New England Clam Chowder.
 2. 2
  Sett den i en liten plastpose.
 3. 3
  Gå opp til vennene dine mens du gjemmer posen.
 4. 4
  Så si, "ow! Magen min gjør vondt!"
 5. 5
  Deretter hemmelighet sette posen opp til ansiktet ditt og gjøre gagging lyder deretter spy chow over.

Metode 3

 1. 1
  Få en tom flaske og fyll den 3/4 med vann.
 2. 2
  Deretter legger 3-4 dråper tan farge flytende foundation til vannet.
 3. 3
  Tilsett en klype havregryn eller tygges opp leftovers til blandinger.
 4. 4
  Kjør på do mens de gjemmer seg flasken og hell innholdet i toalettet.
 5. 5
  Tenk på noe for å få deg til å gråte (e. G. Et kjæledyr død) eller vri / slå nesen (ikke gjør det blodig!) Og gå kjører til foreldrene dine sier at du kastet opp.
 6. 6
  Gjør mer av blandingen og kjøre på do i 20 minutter.

Metode 4

 1. 1
  Gjør et glass jordbær milkshake.
 2. 2
  La den stå en dag eller to, eller tre kanskje, skjuler det også.
 3. 3
  Når du får det ut av hvor du gjemte det, vil det lukte forferdelig, som syk.
 4. 4
  Hell denne på gulvet (hvis du ikke vil at moren din til å rense teppet, gjør det på kjøkkenet)
 5. 5
  Fortell at du kastet opp! og deretter holde armene over magen og kneble. Dine foreldre vil sannsynligvis gjøre deg gå til sengs. hvis de sier ta medisin si "Jeg føler at jeg kommer til å kaste opp igjen" og løpe til badet!

Metode 5

 1. 1
  Gjør sjokolademelk.
 2. 2
  Drikk litt av det, ikke alle.
 3. 3
  La den stå i noen dager.
 4. 4
  Når det lukter forferdelig, og har biter av råtten melk i den, hell den på gulvet. (Dette er grunnen til at du ønsker å bruke sjokolademelk, fordi det ser riktig farge).
 5. 5
  Ring foreldrene dine inn på rommet ditt og si at du ved et uhell drakk råtten melk og kastet den opp igjen.

Metode 6

 1. 1
  Få litt uoppredd havregryn.
 2. 2
  Sett den i en un-fylt vannflasken.
 3. 3
  Få noe varmt vann (ikke kokt... få det fra springen) og deretter sette noen i vannflasken
 4. 4
  Rist det mye!
 5. 5
  Legg litt vaselin (en liten mengde!) Og deretter legge litt tygget opp og knust opp brød og bland det i
 6. 6
  Hvis du vil, legge til noen tygget-up rester av hva du spiste i går.
 7. 7
  Mens foreldrene er distrahert, kneble høyt to ganger og helle det ut så løpe til badet (sørg for at du er i nærheten det likevel!)
 8. 8
  Der inne, sette den i søpla og nøye dekke den med andre tilfeldig søppel! (Mens du fremdeles sakte gagging!)
 9. 9
  Sakte sette seg ned på sofaen og hold magen og be om noen tums eller noen pille-formet medisin. Når du får den, kast den uten at noen merker, men ikke ta medisin du ikke trenger.
 10. 10
  Mens foreldrene dine hente vann, skjule pillen. Husk, ikke faktisk ta det. Du kan få virkelig syk.
 11. 11
  Etter at den er skjult, sitte der og late som å svelge.
 12. 12
  Når foreldrene kom med vann Say Never mind du ikke trenger det.
 13. 13
  Så enkelt planlegge ut resten ved å sove mye. Ikke noe tull eller være lykkelig og peppy. Moan hver gang på en stund, og hvis du kan, prøv å gå i dvale mens tviholdt magen. Fungerer hver gang.

Metode 7

 1. 1
  Bland appelsinjuice, vann og en liten mengde melk
 2. 2
  Tygge opp kjeks
 3. 3
  Sette dem alle i en flaske, og riste den opp og spytte det i toalettet og kaste ut flasken.

Metode 8

 1. 1
  I midten av natten når alle er få sover en plast baggie.
 2. 2
  Fyll den med hva du har tenkt å spise til frokost i morgen. (Frokostblandinger, melk, juice.. etc)
 3. 3
  I morgen begynner å bli klar for skolen som vanlig, men klager litt på at du ikke føler deg til gode.
 4. 4
  Etter at du spiser frokost vente ca 5 minutter (fortsetter din rutine med å få klar) Så når ingen ser ta ting fra posen, og legg den i munnen.
 5. 5
  Gjør dette mens på badet og gjemme posen under vasken.
 6. 6
  Stå på bad døren og later til å være i gang på do.
 7. 7
  «Kast opp" på toalettet, men handle som om det var så presserende at du delvis savnet toalettet. (Får noen på setet og på gulvet rundt toalettet fungerer bra).
 8. 8
  Fortell foreldrene dine at du kastet opp og vise dem bevis. Den "spy" du forberedt vil være realistisk fordi det hadde natten for å suge litt. Du virkelig ikke ønsker å gjøre det med venstre overs fordi normalt det tar bare noen få timer for maten å fordøye, så vil smartere foreldre vet noe er opp når du kaster opp mat fra over 12 timer siden.

Metode 9

 1. 1
  Ta litt salat dressing (tusen øya ser best)
 2. 2
  Ta en bit av hva du spiste i går kveld (brokkoli ser best ut i tillegg.)
 3. 3
  Sett dem begge i en ziploc pose og bland dem opp. Deretter knuse. (Gjør det mer troverdig!)
 4. 4
  Spredt i toalettet og litt på skjorta og haken og litt på gulvet.
 5. 5
  Vekke foreldrene dine og kneble litt og si "jeg føler ikke bra!" deretter kneble igjen!

Metode 10

 1. 1
  * Kun fungerer for folk som ikke har motstand mot surt *

Ta en sur godteri, og la den i munnen. Dette vil gjøre munnen ser hoven.

 1. 1
  Gjøre hva du trenger å se syk, og deretter finne ut hva maten du skal spise senere. Prøv å fake å være syk før, som det vil bidra til å overbevise dem.
 2. 2
  Nå, få noen varme cheetos eller noe rødt og krydret, (som en pepper). La saften suge inn som den sure godteri. Svelge så sakte som du kan samtidig legge ned, for å få best effekt på halsen din. Gjenta noen ganger for å få de syke utseende.
 3. 3
  Få noen ingredienser fra oppskriften du skal ha for din neste måltid. Bland nesten alt, men la noen biter av ting. Nå setter kombinasjon i en blender. Legg de un-knuste biter inne i blandingen. Deretter tilsett vann. Riste opp, og nyt den oppskriften! Um.. spy!

Tips

 • Blande havregryn med vann og spytter den ut av munnen når noen kan se deg fungerer også. Bare være sikker på at ingen andre renser den opp - de vil være i stand til å fortelle.
 • Hvis foreldrene dine ringe deg fra jobb, satt på et stønn-y, sliten stemme og si at du fortsatt føler deg forferdelig, men ikke så mye som i morgen.
 • Hvis foreldrene dine ta temperaturen, og de har et termometer som går inn i armhulen din, dekke opp i teppet slik at de ikke kan se armene, stikke hånden som ikke har termometeret i den og legger hånden på termometeret. Deretter holde gni metall spissen med fingrene slik at det blir varmt eller legg den under en lyspære som er kjørt litt.
 • Puss tennene og skyll med munnvann eller be om en mint etter at du "". Foreldrene dine vil være mindre mistenksom fordi virkelige oppkast REEKS og de vil tro du prøver å dekke opp den lukten (som egentlig ikke er der).
 • Du bør gni øynene mye før foreldrene kommer inn på rommet ditt, slik at de kan få det rødt, sliten, syk utseende. Sett vaselin eller Vick er VapoRub under øynene for å fullføre effekt (får ikke noe i dem!)
 • Prøv å ikke holde å si "Jeg føler meg syk" eller det gir den bort.
 • Hvis du kommer til "spy" foran noen, ikke bare spytte det ut. I en rask bevegelse (som en muskelspasmer) lene seg fremover og blåse opp kinnene litt (ikke for mye), vil dette se ut som du retched. Gjenta om tre ganger, og deretter later til å svelge. Gjør dette et par ganger, mer dramatiske hver gang. Til slutt i to til "brekninger", spy opp blandingen. Det vil også være fint om du lempe et par ganger uten at blandingen. Det vil se ut som om du fortsatt er syk, men ikke har noe annet i magen.
 • Det hjelper hvis du ligger flatt på ryggen mens på telefonen eller tips hodet bakover. Dette gjør at du høres ut som du har en tett nese.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at du kan mangle noe viktig på skolen og må kanskje få notater utenfor en venn eller student.
 • Pass på at du sletter denne siden på datamaskinen slik at foreldrene dine ikke finner ut.
 • Hvis foreldrene ønsker å gi deg medisin, sier å gi det til deg senere fordi du føler deg litt bedre enn for en time siden. Hvis de insisterer, hold den i munnen og late som om du har svelget det da, når de ikke ser på spytte det ut og kvitte seg med bevis. En annen måte å kvitte seg med bevisene er å late som å vaske medisinen ned med vann. Så når de ikke er ute spytte det out.the Medicine vil vaske ned i avløpet uten ekstra innsats. Igjen, ikke faktisk drikke væske. Hvis du vet at du ikke gjør dette, vil du måtte tilstå.
 • Pass på at du ikke ligge for mye for dem.
 • Ikke komme på nettet. Historien på internett vil vise, og selv om du gjør slette det, er det et annet sted hvor foreldrene dine kan se hvis de får mistenkelig: papirkurven! Ikke telle, for tenåringer, hvis du får på nettsamfunn (f.eks twitter) eller video deler steder (f.eks YouTube), kan du få spyware og / eller virus som ville være innfødt til den nettsiden, og gjør det tydelig at du fikk online mens du var syk.
 • Noen ganger foreldrene dine vil ta en lunsjpause fra jobb og komme se deg. I så fall bør du slå av tv / stereo / radio og later til å være i dyp søvn. Hvis du ikke har tid til å slå den av, krølle meg sammen og late som han sov, clutch magen.
 • Pass på at du ikke har noe imot å sove med lukten av halv-spist mat på rommet ditt.
 • Når gni fingrene på termometeret, noen ganger termometeret ikke piper i lang tid, og foreldrene dine vil ønske å sjekke om det er på eller på rett sted. Du bør raskt ta tak i det og si at det er på, og jeg kan føle det på armhulen min. Hvis det fortsatt ikke har pep foreldrene dine vil gi opp og innse at de får for sent på jobben, slik at du hjemme alene for dagen.

Ting du trenger

 • Rester fra middagen eller siste måltidet du hadde.
 • Havremel (i stedet for leftovers)
 • Flytende Foundation (for metode 3)