Wkano

Hvordan å fake syk til helsesøster

Hver så ofte, kan elevene trenger å fake en sykdom til helsesøster. Du kan ha mindre alvorlige eller pinlige symptomer som du ikke ønsker å fortelle sykepleieren om, eller du kan bare trenger å komme ut av skolen for å gå glipp av en test, unngå en mobber, eller bare for å ta en psykisk helse dag. Siden det er mange mennesker som falske dårlig, her er noen tips til falsk en sykdom og fortsatt være troverdig og forhåpentligvis få en forelder til å plukke deg opp fra skolen.

Trinn

Hvordan å fake syk til helsesøster. Nevn følelsen dårlig den morgenen eller kvelden før til foreldrene dine.
Hvordan å fake syk til helsesøster. Nevn følelsen dårlig den morgenen eller kvelden før til foreldrene dine.
 1. 1
  Spille gjetteleken. Aldri fortell henne hva du tror du vil si. influensa, forkjølelse, migrene, osv. Bare fortell henne dine symptomer (dvs. magesmerter, hodepine, kløende hals, verkende, kvalm, osv.).
 2. 2
  Plan på forhånd. Hvis du har en test du prøver å unngå, gå til sykepleier timer før. De vil alltid spørre hva du har akkurat nå og hvis noe viktig som skjer.
 3. 3
  Nevn følelsen dårlig den morgenen eller kvelden før til foreldrene dine. De vil ikke bli sjokkert når sykepleier kaller huset ditt.
  • Bare nevner det tilfeldig. Spør om det er noen hoste dråper i huset eller hvor boks med Kleenex er.
  • Ikke overdriv med foreldrene. Hvis de ikke la deg bli hjemme syk ikke prøv det med sykepleier eller det kan ende dårlig også.
  • Holde symptomene du fortalt foreldrene dine ligner på det du forteller sykepleieren. Det kan være lurt å trappe alvorlighetsgraden litt. For eksempel: fortelle foreldrene dine at du har litt sår hals eller hoste litt, og be om hoste drops. Deretter forteller sykepleieren du har sår hals, hodepine, og føler brutto eller verke over alt.
 4. 4
  Unngå å foreslå de kaller foreldrene dine. ALDRI spør sykepleier, har hun foreslå det til deg. Dette er en tragisk feil mange gjør. Dersom du deg selv ut at hun vil sende deg rett tilbake til klassen. I stedet ALLTID be om å "legge ned", bare for å "lukke øynene" eller for å se om din mor kan gi deg noen Tylenol eller Advil. Dette er mer troverdig. Hun vil trolig tillate deg å gjøre det for en periode. I barneskolen, noen timer.
 5. 5
  Sovne eller i det minste late som når du legger ned. Dette gjør sykdommen mer troverdig. Dekk ansiktet med pute eller et rag.Try ikke å gjøre noe morsomt noen sykepleiere sjekk for å se om asleep.Some folk panikk og prøver å fake snorke, men, alt du trenger å gjøre er å holde øynene tett, munnen åpne en lite hvis hodet er vippet la en liten snuse eller hoste ut til å overbevise sykepleieren at din spiller ikke (men du er;-)).
 6. 6
  Når hun våkner du opp, fortelle henne at du fortsatt føler deg syk. Men du kan ikke be om å gå hjem. Du må få henne til å gjøre det første trekket.
 7. 7
  Ikke bli for ivrig. Hun vil spørre om du ønsker å ringe moren din. Du er nesten der, men hvis du hopper opp og godta hun vil være litt skeptisk.
  • Si noe sånt som "Jeg vet ikke, jeg ønsker ikke å gå glipp av skolen," eller "Jeg tror jeg skal få lekser først."
 8. 8
  Slip i, "kanskje du har rett, jeg bare ikke kan konsentrere seg."
 9. 9
  Hold det enkelt! Du er mer troverdig når du ikke prøver å fake oppkast eller andre alvorlige syndromer. La dine falske spy oppskrifter for Halloween parter. Ikke alle kaster opp når de er syke, og det er altfor lett å få øye på en falsk. Vomit har en galle lukt så selv om det ser ut som spy det vil ikke lukter det.
 10. 10
  Gi dem kreditt! Helsesøstrene har sett de fleste av triksene før så du er bedre å ikke bry seg med triks (spy, falske feber, etc.), og bare sier at du føler deg dårlig. De blir mistenksom når noen sier "oppkast" fordi det er det første trikset noen folk prøver når de ønsker å gå hjem. Hvis sykepleieren tar din temperatur, la henne sette den i munnen, og når hun forlater eller ser bort, ta ut og svinge det i luften. Spesielt hvis det er den kjemiske type (dvs. en liten plast kategorien som har prikker på slutten som endrer farger som grønn, blå og rød) Deretter satte den tilbake og si "jeg føler meg trøtt" fordi lav kroppstemperatur gjør at du føler veldig døsig...
 11. 11
  Være mer troverdig og i stedet for feigning oppkast, bare si at du begynte å føle dårlig. Jo færre og mer normalt symptomene jo mer sannsynlig at de vil tro deg.
 12. 12
  Handle syk til din mor eller far plukker deg opp. Lukk øynene og klarne strupen ofte (hvis klaget over sår hals) hele veien hjem.
 13. 13
  Gå rett til sengs når du kommer hjem. Bo der til foreldrene dine lov til å gå tilbake til arbeid.
 14. 14
  Du kan også gjøre øynene dine virkelig rødt og si du tror du har rosa øye, eller en øyeinfeksjon. Sykepleieren vil ikke la deg bo hvis de tror du er smittsom.
 15. 15
  En sikker måte er å si at du kastet opp i et bad. Hvis sykepleieren spør deg om noen så det sier en av vennene dine gjorde (navngi vennen ikke si at hun / han er du er venn!) Og fortell din venn i forveien for å spille sammen hvis sykepleieren spør. HVER offentlige skolen sender et barn hjemme hvis de kastet opp.
 16. 16
  Før hånden, kan du si at du føler virkelig svimmel, og i klassen, ta langsomme åndedrag. Prøv å blinke øynene et par ganger, og når du gjør det, holde dem stengt i mer enn en vanlig blink. (Et par sekunder vil fungere.) Hvis læreren spør om du har det bra, kan du si at du er virkelig lei og at lysene skade øynene dine. Noen ganger det skjer. Være troverdig. Ofte hvis elevene er kvalm eller svimmel, har de ikke nevner det til læreren fordi de tror det vil gå bort.

Tips

 • Tro det, hvis du kommer inn i det godt nok du kan liksom lure kroppen til å tro at du er syk, noe som gjør symptomene mer realistisk.
 • Vær oppmerksom på hva andre lærere og elever har fått syk med den siste uken eller to. Hvis strep hals eller en mage influensa går rundt du kan hoppe på det symptom bandwagon. Sykepleieren vil sannsynligvis vet det har pågått rundt.
 • Det kan være lurt å se opp symptomer for en bestemt illness.You kan bare slå opp noen foreldre hjemmeside og se på symptomene! Da sykepleieren begynner å stille spørsmål du sørge for at du passer minst tre kriterier for målet sykdom og mer hvis hun ikke ta på, ikke over det selv og bruke forenklede vilkår ikke avansert medisinsk terminologi. Gastrointestinale symptomer er vanligvis den enkleste å forfalske.
 • Kjenn dine mål. Hvis du vet for et faktum at helsesøster er mye mer sannsynlig å falle for en falsk syk historie, ta ut alle dine teknikker på henne mer enn foreldrene dine.
 • Ikke plutselig slutte å være syk eller foreldrene dine vil fangst på svært raskt. Hvis du kommenterer hvordan du føler deg bedre i minst 20 minutter før.
 • Prøv å gni Vaporub på øyelokkene. Det vil gjøre deg tårevåte, et klassisk symptom på en kald.
 • Visse symptomer gå sammen og noen ikke. Ikke prøv å kombinere vondt i magen med en øre verke.
 • Fortell henne at du kastet opp i går kveld. Hvor mange ganger har du kastet opp er opp til deg, men to er en god grense.
 • Når du går inn i skolen prøver å se sliten og henge slapt. Folk vil tenke at det er noe galt med deg.
 • Kle og prøver å se så blek som mulig.
 • Hvis du klager på et hode verke også knytte sår hals, føler verkende. Du kan også si at du sprengte grønt når du blåste nesen. Dette ser ut som en bihulebetennelse eller et hode kaldt. Dette er potensielt smittsomt, og de vil ikke ha deg på skolen
 • En hodepine med lysfølsomhet er et symptom på en migrene. Ikke prøv å fake en hvis du aldri har hatt en. Symptomene er ganske unik.
 • Hvis du prøver å forfalske en kald eller sinus problem du bør gå inn med en vev i hånden og kanskje en ikke-medisinsk hoste dråpe eller stykke hardt godteri i munnen.
 • Timing er viktig, unngå å prøve dette på mandager eller etter pauser.
 • Jenter, trenger heller ikke bruke sminke den dagen eller ikke bære mørk sminke. Bruk lyse farger og hoppe over leppestift, blush og mascara. Låne blek pulver hvis mulig. Under gjøre det. Din sykepleier vil sannsynligvis se at noe ser annerledes om deg og anta at du må være syk.
 • Si du har å gå på do til sykepleier, skylle toalettet, og vask hendene. Mens vaske hendene, hell varmt vann i munnen og kommer ut, vil sykepleieren spørre om din bedre nå, bare rister på hodet nei (si nei rolig hvis du bare later en hodepine) og svelge det varme vannet, nå er hun vil sette termometeret i munnen, og det vil være som 102.
 • Hvis du vil, kan du teste lykken med oppkast. Ta med en god venn som sier at du kastet opp på badet.
 • Prøv å gang det så dine foreldres dag ikke vil få ødelagt eller de rett og slett ikke kan komme deg. Ikke prøv det når de er på flyplassen prøver å fange et fly. Det er ingenting verre enn å være syk, sykepleieren som ringer og du fortsatt fast fordi foreldrene dine er bundet opp i møter. Vær oppmerksom på hva foreldrene dine sier om sin plan. Du må kanskje komme til sykepleier tidligere.
 • Fortell henne at du har hatt et par bad nødhjelp med en urolig mage. Dine potensielt pinlige symptomer vil gjøre det virke usannsynlig at du lyver. La henne vite dine magekramper opp til du kommer til badet, og da er det bedre for en stund.
 • Hvis du sitter fast i sykepleierens kontor under lunsj hun kan spørre hvis du er sulten og ønsker å få litt lunsj. Si nei og at du er bare ikke sulten.
 • Holder å si at du føler deg kvalm og tror du trenger å kaste opp. Legge ned, krøllet opp. etter 5 minutter sitte oppe og kjøre til badet (eller spør om det er noe som du kan kaste opp i). Hvert par minutter kjører til badet, bo i for noen få minutter, og komme ut å si ingenting skjedde, men du trodde det begynte å komme opp. Eller hvis sykepleieren har en kasse eller bøtte du kan sette bøtta på fanget, og lene seg over som om du trenger å kaste opp og si "det vil ikke komme ut". Etter en liten stund, løpe på do igjen, men denne gangen kommer tilbake holder du magen, sammenkrøpet over og si at du kastet opp mye.
 • Hvis du bestemmer deg for å gå med en sår hals, være forberedt på halsprøve!
 • Forbered deg på å komme tilbake. Når du går tilbake til skolen, vil lærerne få deg til å gjøre det arbeidet du savnet. Prøv å få lekser fra din syke dag dagen før, men vær forsiktig, så du vil ikke føre til mistanke.
 • Hvis de spør om du har hatt noe å drikke si ja hvis du har. De vil forvente at kaldt inntak for å skjule en feber.
 • En forverring sår hals kan også være begynnelsen på halsbetennelse.
 • Ikke ta noen reseptbelagte medisiner. Om nødvendig ta en lav dose aspirin eller noe.
 • Hvis du savner for mye skole, vil du ha problemer med å holde opp i klassen.

Advarsler

 • Hvis du blir tatt falsk en sykdom folk ikke vil tro deg neste gang at du virkelig er syk.
 • Ikke falske sykdom frequently.It øker sjansene for å bli fanget.
 • Falsk syk for å unngå en mobber vil ikke gjøre mobberen gå bort. Rapporter mobberen til foreldrene dine eller den aktuelle skolen offisielle.
 • Ikke prøv å se patetisk med mindre din veldig bra. En falsk ser patetisk ansiktet vil raskt få dine foreldre eller sykepleier mistenkelig.
 • Ikke noen gang over gjør det! Sykepleier og dine foreldre kan bli veldig mistenksom hvis du over gjøre det, men ikke under gjør det enten fordi du vil bare bli sendt tilbake til klassen