Wkano

Hvordan å forføre noen (for kvinner)


Har du noen gang lurt på hvordan du gjør det utrolig mann tvers av rommet ser på deg? Du må føle forførende. Før du kan lykkes i forførelsen du må være trygg, og sikre i deg selv. Så begynn med å tenke sexy, væskende tillit og følge disse trinnene for å lykkes.

Trinn

Hvordan å forføre noen (for kvinner). Se i et speil vendt sidelengs når du gjør dette.
Hvordan å forføre noen (for kvinner). Se i et speil vendt sidelengs når du gjør dette.

Positur

 1. 1
  Se i et speil vendt sidelengs når du gjør dette.
 2. 2
  Stå opp høye.
 3. 3
  Deretter tips hoftene fremover inntil ryggen / hofter / rumpe / mage området gjør en "s". Baken vil bli som stikker ut litt, men det er OK!
 4. 4
  Deretter tipse haken litt ned, men bare litt! Du ønsker ikke å gå så langt som å lage en dobbel hake.
 5. 5
  Med haken litt ned, se oppover, tenk ser opp på noen gjennom øyevippene. Ikke gå til ytterligheter skjønt, trenger du ikke ønsker å se det onde.
 6. 6
  Når du smiler, presse leppene ut litt, litt spisser dem.
 7. 7
  Deretter plasserer bena for å være "slått på" litt. Dette er bare rotere bena fra hofteskålen i mot hverandre. Skjønt, igjen, litt! Du ønsker ikke å tvinge den, vil du se ut som en and!
 8. 8
  Hold skuldrene litt tilbake.

Bruke posere

 1. 1
  Gå fremover med en fot om gangen, plasserer en fot foran den andre. Som du ta et skritt fremover, flytter matchende hip fremover i stedet for side til side.
 2. 2
  Når du går hoftene skal lage en liten figur 8. Ikke gå til ytterligheter, eller du vil se ut som Shakira med en wedgie.
 3. 3
  Prøv å flytte sakte. Hvis du tvinger din tur vil det virke for barnslig.
 4. 4
  Vær forsiktig med å ta stampende skritt.
 5. 5
  Hold føttene så nær bakken som mulig uten å dra dem.

Utseendet

 1. 1
  Som du ser på noen, først av alt: være dristige. Ikke vær sjenert og se bort.
 2. 2
  Se direkte i øynene hans. La ham se deg å se på ham.
 3. 3
  Stirre for en god 20 sekunder hvis du må.
 4. 4
  Gå forbi ham, og samtidig ikke helt vendt mot ham, når du vet han er ute la den siden av munnen vendt ham skru opp litt i hjørnene og se ut av hjørnet av øyet i nærheten av ham, ikke direkte på ham, kanskje midje nivå rett ved siden av ham.
  • Når du ser rett på noen, eller snakke med noen, la øynene være dypt. La dine følelser brenne gjennom dem. Skal trenge inn. Når du flytter blikket, gjør det litt tregere enn normalt, med øyevippene sakte følgende blikket litt.
  • Når du snakker, flytte øyenbrynene litt, ikke altfor som det kan virke for animert. Smile Forbløffende. La dine lepper somle åpen for et sekund etter at du er ferdig med å snakke, skiltes akkurat nok til å legge merke til.

Hair

 1. 1
  Uansett din hårtype, kan du gjøre det sexy.
 2. 2
  La håret falle i øynene dine litt, la håret delvis dekker et område på ansiktet ditt. Dette legger mysterium for deg og la er mannen som ønsker mer.
 3. 3
  Ikke la håret skjule deg selv!
  • Krøllete hår Kontroller at du har ingen frizz. Etter vask håret, børste gjennom håret ditt. La det tørke til ønsket stil: luft eller blåse tørr. Knuse håret ditt til å legge strålende curl. Gutter liker håret med karakter. Etter håret er tørt, kan du bruke et hår serum, og sette en krone størrelse mengde på fingrene og kjøre nedover gjennom håret unngå røtter. Ikke bruk for mye, da det kan gjøre håret ditt ser disgustingly fettete. Start med den minste mengden, kan du alltids legge til flere.
  • For tykt hår Bruk et hår serum hvis du har frizz som nevnt ovenfor. Bruk en fintannet kam og erte dine røtter i lag på toppen av hodet ditt. Å erte håret, hold opp deler av håret ikke mer enn og tomme bred og under håret kam mot roten fra om og tomme eller to fra hodebunnen kraftig. Etter at du har ertet til dine preferanser, hårspray. Det vil ikke bo på den måten med mindre du gjør.
  • For fint hår
   • Følg instruksjonene ovenfor, bortsett tease håret over hodet. Også prøve blåse tørking håret opp ned. Et annet tips: ikke tilstanden røtter.

Make-up

 1. 1
  Din make-up bør være litt dramatisk, men ikke gotisk. Du kan gjøre det sexy ved å gjøre et røykfylt øyet. Til tross for du øyenfarge og hudfarge, kan du trekke den av. Ikke alle røykfylt øyne bør være den grunnleggende svart, grå eller brun. Noen farger å bruke er: plomme, oliven grønn, marineblå, gull, sølv, kobber, burgunder, rosa rosa, eller selv om du ønsker en punk ser en lys farge. Hvis du har grønne øyne, det er godt kjent at en lilla kan gjøre din øyenfarge virkelig skiller seg ut, eller teknisk sett hvilken som helst farge med et snev av rødt i det, som rødt er motsatt grønt på fargehjulet, og vil være gratis. Mosegrodd grønn gjør brune øyne smoulder!. Blå øyne kan komme unna vil noe som de fleste farger arbeid. Nøttebrune øyne ser fint med en brun øyenskygge, men hvis du ønsker å gå på full på aggresiviteten, gå for den svarte, bare ikke for tung, det er slik en turn-off. Dessuten er det kjent at øyenskygge farge det samme som din øyenfarge med styrke sin farge. For eksempel kan du bruke en brun øyenskygge med brune øyne, det ser nydelig!.
 2. 2
  Bruk fortykkelse mascara, har Maybelline 700x sin mascara fungert best. Nøkkelen til din make-up er ikke å male en ny deg, men å tillate en naturlig, spennende invitasjon for mannen å se deg.
 3. 3
  Tenk på skygger. De legger dybde.
 4. 4
  Hold leppene ser naturlig og pouty sexily. Bare ikke liker en fisk!.
 5. 5
  Bruk en foundation som matcher hudfargen på halsen din, fordi da kan du blande det ut og du vil ikke ha en merkelig farget hals for å gjøre din make-up for opplagt, og sørg for at du blande i kjeven og hairlines. Bruk en subtil bronzer eller shimmer å stille. Ved hjelp av en støvete rose blush, bare smile og pop denne rosa fargen på epler av kinnene. Ikke gni opp kinnbenet, dette er litt gammeldags nå, og hvis du bruker for mye, kan det gjøre at du ser merkelig og stripete, det samme gjelder bronzer. Bruk solpudder på gropene av kinnene (tenk kontur bronzer hvor kinnene blir sugd inn, kan dette gjøre ansiktet ser slankere). Også, hvis du ønsker å miste 10 pounds, støv litt solpudder på hver kjeven, litt under. Ikke gå over og gjøre det åpenbart skjønt.

Parfyme

 1. 1
  Spritz din favoritt parfyme i luften, en spray, foran deg og gå gjennom den.
 2. 2
  Tillate noen å falle i håret. Musky luktene fungerer best. Fruktig og floral luktene er greit, men sørg for at du tar sikte på å behage ham, ikke en annen girlie-girl. Selv om, bør du være forelsket parfyme fordi du vil være den som bruker det.
  • Hvis du sprayer knapt noen på, vil fyren får en svak eim, og ubevisst lean inn for en sterkere "smak". Har du noen gang gått i nærheten av en person bare for å lukte deres parfyme fordi det er lukter så fint?.

Klærne

 1. 1
  Ta uansett stil du liker og ha den trygt. Selv om noen stiler som flatere deg mest og hente gutta oppmerksomhet er overraskende ikke det du ser i moteblader, men er: vintage, retro, viktoriansk, stilig, sofistikert og kvinnelig stiler.
  • Velg farger som flatere deg. Hold opp forskjellige stoffer opp til ansiktet ditt på et stoff butikken og spør en venn hvilke farger ser best på deg. Etterligne de som gjør øynene dine pop i klærne. Et hint: fargen på øynene dine med alltid se bra ut på deg.
  • Svart er en god farge også, som det lar dine funksjoner skiller seg ut mer, og det ikke virker forstyrrende på deg.
  • Svart legger også mysterium.
 2. 2
  Holde ting enkelt. Noe for frilly eller "fruktig" vil slå en fyr av. Ikke vis mye hud heller. En low cut skjorte er greit, men i stedet for lettkledd, tettsittende klær. Du viser hva du har og likevel være dekket og legge mysterium. Fyren vil automatisk ønsker å se mer. Hvis du viser alt med en gang han kan være fornøyd med en gang i det øyeblikket, men hvilken grunn har han å holde seg i nærheten? Hva mer er det å se? Alltid holde noe skjult for å holde ham kommer for mer.
 3. 3
  Vurdere iført strømpebukse. Mange kvinner gir ikke strømper en tanke, men det er en turn-on for nesten alle mennesker, og det vil flatere bena. Å ha ham stirre på bena vil gi deg en følelse av makt, også.

Stemmen

 1. 1
  Senke stemmen litt. En høy pitched, høy røst vil virke altfor umoden. Ikke snakk for høyt eller fort. I stedet snakker langsomt og bevisst. Sørge for selv, at du ikke la din stemme bli monotone.
 2. 2
  Et annet tips: ikke banne eller drøfte. Hvis sverger ord en del av ditt daglige vokabular, de mister sin alvorlighetsgrad. Ikke avstå helt skjønt, bruke dem på riktig tid bare. Bare bruke dem til å legge til samtalen, for ikke å holde den sammen. Cussing gjør at du virker grov og utilnærmelig.

Bevegelser

Å fange noen fyr oppmerksomhet

 1. 1
  Slikke leppene langsomt og bevisst. Du kunne bite underleppen sexily, dette er så varmt. Bare ikke gjør det for mye.
 2. 2
  Når du plukker opp ting, knytte sko, klappe en hund, etc., Bøye seg, bøye knærne svært lite. "Mål" baken på de tiltenkte, den nærmere ham bedre. La ham ta en god lang titt.
 3. 3
  Når du ønsker å snakke, bevegelse ham over til å følge deg ved "hodet vinket bevegelse", (og hvis du vil, kan du bruke den forførende finger-følge bevegelse).
 4. 4
  Utstråler tillit - og en måte er å kle seg i hva som gjør at du føler deg attraktiv og trygg. Du vet du er hot uansett, så du egentlig ikke trenger noen forteller deg gjør du?. Tenk hotness, gå ned den gaten eller hvor den varme fyren er eller hvem du knuse på, og bare tenker for deg selv "Jeg er så hot". Dette kommer over i din aura og gutta vil bli tiltrukket av deg som en magnet!.
 5. 5
  I ekstreme tilfeller, og når ting er seksuell, hvis situasjonen og innstillingen er riktig, gjør du dette: mens du sitter på en sofa, eller overfor ham ved et bord, uten å se på ham, løfter foten opp å gni mot medlem hans. Dette vil slå noen mann på. Pass på at du ikke bruker sko og pass på så du ikke knuse ham. Også bruke sunn fornuft når du bruker denne teknikken som det kan slå tilbake. Ergo: Fordi dette vil slå ham på, forstå hans forventninger når du gjør dette. Vil du være klar for samleie, eller har du noe annet i tankene? Seduction bør føre til noe eller bør ikke startes. Opptre naturlig og avslappet. Det vil vise partneren din hvordan uanstrengt varmt du kan være.

Tips

 • Perfeksjonere dine bevegelser.
 • Perfekt "The Look".
 • Perfeksjonere make-up.
 • Perfekt "The Walk".
 • Perfeksjonere håret.
 • Perfeksjonere din stemme.
 • Perfeksjonere garderoben.

Advarsler

 • Være sofistikert, ikke verdiløs. Hva skiller en over toppen jente fra en sirene er klasse. Du kan gjøre de samme tingene, men sørg for at det er gjort smakfullt og med raffinement.
 • Intelligens er en stor sving på. Spesielt når du er også sexy.
 • Ikke legg alt på bordet. Alltid avsløre ting sakte for ham. Hvis han vet alt, vil du virke mindre interessant. Ved å trekke ting ut, du synes å ha mer dybde og synes mer interessant. Han vil fortsette å komme tilbake å prøve å finne deg ut.
 • Ikke undertrykk dine verdier og moral. Vær deg. Vit hva du vil gjøre etter at du forføre ham, siden du vil da ha ham opphisset og leter etter mer.
 • Ikke være falsk.
 • Respekterer ham. Men naturligvis elsker å bli respektert. De elsker å bli tatt vare på. De elsker sine egoer blir lei. Ikke moren ham selv. Bare hør og sympatisere med ham. Stille ham spørsmål om seg selv. La ham snakke. Han vil elske deg for alltid hvis du lytter til ham. Han kan si en ting, men betyr noe annet. Se ham, observere ham. Bryr seg om ham, i hvert fall til en viss grad.
 • Det er en fin linje mellom å være forførende og være en hore. Å vite hvor den linjen er hjelper.
 • Ikke være besatt. Ikke tillate mer enn én samtale en dag uten at han inviterer den. Samme gjelder for ubesvart e-post. En samtale er en ting, men sørg for at det er tosidig.
 • Tillate ham å være uavhengig. Alltid gi ham en følelse av frihet. Menn hater, og jeg mener hater å bli fanget. Selv om han kan være åpen for engasjement, la ham se åpen himmel fortsatt. Du er ikke hans keeper. La ham ha alene, eller sammen med sine kamerater.