Wkano

Hvordan vinne en kamp på under 30 sekunder

Det er ikke langt hentet å si at selv den mest ghetto folk ikke liker å bli brakt inn i en kamp, ​​og selv de redd for å miste det. Med disse svært enkle tips som kan læres av alle, kan du avslutte en kamp victoriously på en rask måte.

Trinn

Hvordan vinne en kamp på under 30 sekunder. Sinnet spillet - Adopter en holdning som ser ut som du vet en stil av kampsport og la motstanderen din for å få en god titt på dette.
Hvordan vinne en kamp på under 30 sekunder. Sinnet spillet - Adopter en holdning som ser ut som du vet en stil av kampsport og la motstanderen din for å få en god titt på dette.
 1. 1
  Sinnet spillet - Adopter en holdning som ser ut som du vet en stil av kampsport og la motstanderen din for å få en god titt på dette.
 2. 2
  Alltid sette never opp foran ansiktet ditt i en blokkerende mote å oppmuntre ham (eller henne) til å gjøre det samme. 9 ganger av 10, med mindre de er kjent med en kampstil, vil de etterligner din holdning for å se lik i stedet for dårligere.
 3. 3
  Angrepet - Nå, alle viktige knep. Det er viktig å få dette riktig første gang som de ikke vil falle for det igjen. Når motstanderen mener de ikke er i ferd med å bli involvert i en fartsfylt, tilfeldig svingende slagsmål, kaste en bløff spark mot dem.
 4. 4
  Forstå at hvis dette er en gatekamp med noen som er utrent, kan du garantere at våpnene vil falle for å blokkere et skudd du var i ferd med å kaste. Dette etterlater sitt ansikt, bryst, mage, nyrer åpne for en avsluttende angrep.

Tips

 • Hvis bløff mislykkes, eller selv om den ikke gjør det, er det mulig å faktisk kaste et spark mot sin midje eller ribbeina / mage. På temaet han eller hun prøver å konkurrere med dine fantastiske 'kunst kampsport ferdigheter, er det en god sjanse for at de vil ta tak i beinet mot kroppen sin som en headlock. Det er ingen måte en street fighter ville ha bevissthet for å ta tak i det tett nok, så bare hoppe mot (presser benet gjennom armen) dem og kaste en etterbehandling punch. Hvis denne teknikken brukes før den primære bløff taktikk, kan det garantere at de vil redusere sine armer for å blokkere et skudd igjen, forlater bløff en perfekt måte å avslutte.
 • Øve på en venn (uten egentlig å angripe dem). Si "John, se på denne nye trekket jeg har lært!" og forsøke en bløff spark bare for å bevise for deg selv at 10 ganger av 10, vil motstanderen slippe sin dekning.
 • Når bløffing sparket, er det viktig å bevege beinet rett mengde - hvis du ikke flytter det nok, vil motstanderen legge merke til at det er en bløff, og vil ikke falle for det. Hvis du beveger beinet for mye, vil du miste bevegelse poeng og vil være sårbar for et motangrep.
 • Når du trekker av bløff kick, alltid sparke som om du skulle sparke fra siden, prøver det som om du skulle sparke dem i leggen vil blåse dekselet.
 • Så uvanlig som det er, er den beste måten å KO noen med ett slag ikke å slå dem, men er å bruke albuen. Dette skyldes at i en albue angrep, utnyttes energien konsentrert rent over underarmen og ikke spredt ut nedenfor. Den beste måten å gjøre det på er å sette høyre knyttneve inn i venstre håndflate og swing med albuen fra høyre. Hvis personen dodges dette angrepet, husk å svinge tilbake rundt, muligens utvide din arm for et stikk slag (som om du skulle dolke dem i ansiktet) for å minimere risikoen for dem å unnvike igjen. Det er ingen bestemt område av hodet som er mer effektiv når det treffer med en albue men lander den på nesen vil bryte det unspeakably.

Advarsler

 • Når du forsøker bløffen, alltid holde armene foran ansiktet ditt, og ikke se ned på beinet ditt så fristende som det er. Noen ganger i løpet av en kamp, ​​vil gjøre det første angrepet be dem om å angripe deg samtidig.