Wkano

Hvordan snakke selvsikkert til skremmende mennesker

Har du noen gang hatt en skremmende person gjør du bo stille og du ikke har noe mot til å snakke? Vel, ting er i ferd med å endre seg.

Trinn

Hvordan snakke selvsikkert til skremmende mennesker. Ser rett i øynene for å vise at du ikke er redd og snakke med dem.
Hvordan snakke selvsikkert til skremmende mennesker. Ser rett i øynene for å vise at du ikke er redd og snakke med dem.
 1. 1
  Øke opp. Er de "skremmende folk 'egentlig mer viktig enn deg? Hva har de som er så spesielt? Hvis de har bare overfladisk, for eksempel penger, makt eller popularitet, så vil du fort innse at de ikke er så viktig. Hva er mer sannsynlig å skille seg ut: ens popularitet i løpet av et par år på skolen, eller en fin personlighet i en mannsalder? Gjenkjenne de mest skinnende kvaliteter, og du vil se at dine virkelige dyder er viktigere enn noen sum penger eller popularitet.
 2. 2
  Vis at du er trygg. Nå har innsett hvor viktig du egentlig er, er det på tide å vise at du er mer trygg. Gå med holdning, men fortsatt være komfortabel. Gå normalt, men ikke henge slapt!
 3. 3
  Ser rett i øynene for å vise at du ikke er redd og snakke med dem. Direkte øyekontakt er tatt som en utfordring. Viser du ikke er redd for å gjøre dette kan gjøre dem spørsmålstegn gå gjennom med noe. Ser bort når de kommer til å snakke med deg vil bare vise at du ikke føler deg modig nok til å snakke med dem.
 4. 4
  Snakke tydelig. Ikke mumle, eller snakke for lavt. På den måten vil de skremmende folk forstår hva du sier, mens du ser i øynene deres, snakker ditt sinn som du ikke bryr deg. Hvis de prøver å trekke deg ned, bare stå rett opp og la dem vite at de ikke kan styre livet ditt, og de er ikke noe bedre enn noen andre.

Tips

 • Du har rett til å være skremmende for en skremmende person når de prøver å hemme deg. Du må vise at du ikke er redd.
 • Elsk deg selv og ingen vil være i stand til å bringe deg ned.
 • Sparke bort noen usikkerhet du fortsatt har og se etter dine sterke sider.
 • Være hyggelig og høflig, men ikke la noen av dem gå over deg, snakke opp.
 • Hold hodet kaldt
 • Alltid stå rett
 • Ingen er bedre eller verre enn noen. Så vær deg selv og husk at du er en stor person på din egen måte. Ikke la noen gå over deg eller ta deg ned.
 • Prøv å fremstå selvsikker.
 • Ikke bli cocky. Hvis du tar på arroganse de kan prøve disse triksene på deg.

Ikke prøv å imponere slike mennesker siden jo mer du prøver å imponere dem mer unimpressed de vil være.

 • Ser bort eller gjøre noe uviktig mens du snakker kan gjøre motstanderen føler at han er av mindre betydning enn den oppgaven du utfører. Dousing hans ego på denne måten kan gi deg en fordel når du slår å bestride ham full-on (etablere øyekontakt, heve stemmen, etc.) senere. Pass på å holde oppmerksom på mens du slukke deres ego, men ikke la deg bli fanget uvitende! Også ikke løpe etter dem siden som vil vise dem at du føler at de er bedre eller du kan ikke klare seg uten dem. Hvis du går bort, vil du finne dem løpende etter deg.
 • Hvis alt annet mislykkes, og noen stadig prøver å skremme deg, holde ut av deres måte så mye som mulig og ignorere dem.

Advarsler

 • Hater ikke personen. Bare fordi de er skremmende, betyr det ikke at du må holde noe mot dem.
 • Ikke snakk som om du alltid har rett.