Wkano

Hvordan å forlate en fornærmende forholdet

Det kan ha tatt deg år eller bare noen få dager, spiller det ingen rolle. Det som teller er at du forlater din overgriperen. Du kan bare gå ut døren en dag og aldri komme tilbake. Eller planlegge en langvarig prosess som gjør det mulig for deg å fjerne deg selv og alt som er ditt, ut av huset. Men du gjør det, bare sørg for at du forlater. Husk at du ikke fortjener dette.

Trinn

Hvordan å forlate en fornærmende forholdet. Innse at de første timene vil være lumsk.
Hvordan å forlate en fornærmende forholdet. Innse at de første timene vil være lumsk.

Emosjonell oversikt

 1. 1
  Innse at de første timene vil være lumsk. Du har forlatt din overgriper, men overgriperen er mer enn det. Ofte våre overgripere er mennesker som vi har noen gode minner fra. De kan være en forelder eller en ektefelle. Våre Overgriperne er ofte noen som også tok seg av oss til tider. De første få skritt fra overgriper vil være en svært smertefull. Du vil være midt i en konflikt og skremmende tid. Men holde det gående. Frykten vil avta.
 2. 2
  Misbruk er fortsatt et tabuemne. Folk fortsetter å skylde på offeret og finne unnskyldninger for hvorfor ett menneske blir truffet en annen. På slutten av dagen, etter at alle har passert dommer og trukket konklusjonen, må du finne en måte å leve. Det kan være trøstende venner og familie rundt, men det kommer til å bli vanskelig for dem å forstå. Dette er din kamp, ​​og du er nødt til å være sterkere enn et menneske skal måtte være.
 3. 3
  De fleste av arrene vil gro. Bones vil reparere og hovent øye vil gå ned. Du vil være i stand til å gli inn med resten av verden som om du aldri ble slått. Men arrene vil forbli på din sjel. Akkurat når du tror du er helt over det hele, vil en skygge skli inn dine drømmer. Ikke la overgriperen hjemsøke deg. Erobre overgrep og ødelegge din overgriperen.
 4. 4
  Det første du bør gjøre hvis du har blitt misbrukt er akseptere overgrep som noe som skjedde. Det er ikke din skyld at noen i livet ditt var ikke i stand til å håndtere sine følelser og hadde ingen impulskontroll. Det er ingenting å skamme seg over, og du kan, og vil, gå på å leve et produktivt liv. Men du må innse og akseptere overgrep som en del av historien din.

Handling trinn

 1. 1
  La gå av som du tror de er. Det er vanligvis ikke tapet av den personen som gjør mest vondt, men tapet av hvem du forestilt eller ønsket dem til å være. Ofte du har en idé om hvordan din kamerat skal være, og nekter å se tegn som ville fortelle en annen historie om hvordan de egentlig oppfatter deg og deres forpliktelse til en åpen og kjærlig forhold. Når en annen person kommer enn hvem du forventet, kan det være en skremmende opplevelse. Folk som oppholder med misbrukere vil compartmentalize traumer slik at de kan fungere uten de forferdelige minnene om overgrep i forkant av deres sinn. De vil resonnere gang hvorfor overgrepene skjedde, vil de lyver til seg selv og late som ting er egentlig ikke så ille. Så lenge du klamrer seg til et bilde av hvem du tror personen burde være, er du ikke å ha en autentisk forhold med en omsorgsfull være, men underholdende en farlig fantasi skapt av tankene dine.
 2. 2
  Fortelle noen hva som skjer med deg. Bryte stillheten, slik at andre kan hjelpe deg med din situasjon. Når andre vet hva vi går gjennom det utfordrer oss til å forlate syklus av misbruk. Ofte misbrukere vil isolere sine ofre fra familie og venner. Hvis du ikke har familie eller venner, er det tilfluktsrom tilgjengelig for å hjelpe deg mens du går over til det livet du fortjener å leve. Kontakt med politiet og møte dem du har i hjemmet ditt slik at du kan pakke en koffert og samle noen personlige eiendeler. Det er også lurt noen ganger å bare la dine ting bak. Ikke si at du drar eller gi dem en mulighet til å snakke deg ut av å forlate før politiet ankommer. De vil gi løfter for å få hjelp eller å behandle deg bedre. Ikke bli lurt av falske tårer og kontrollerende løfter. Skaff en beskyttende for at du og eventuelle barn gjennom rettssystemet.
 3. 3
  Endre dine rutiner, celle tall og i alvorlige tilfeller kan det være lurt å vurdere å endre din arbeidsplass. La ingen ord med noen felles venner som til oppholdssted. Det beste er om du kan forlate byen helt i enkelte situasjoner. Hvis det er barn involvert, kan det være lurt å få noen juridiske råd siden du kan ikke bare forsvinne med barn med mindre du er forberedt på å møte kidnapping kostnader. Jo lenger avstand kan du sette mellom deg og overgriper, jo bedre. Hvis du skal bo hos din nåværende arbeidsgiver, sørg for å fortelle dem om det beskyttende rekkefølge slik at resepsjonist eller sikkerhet ikke vil la overgriperen inn i bygningen og råde dem til å varsle politiet om situasjonen. Alltid har en venn gå med deg til bilen din før du reiser i flere uker eller så lenge du føler en trussel.
 4. 4
  Bli kjent med deg selv. Bruk litt tid i meditasjon og gi slipp på noen tanker av utilstrekkelighet, frykt eller andre ting som holder deg i misbruket syklus. Overgriperen innenfor er noen ganger det verste overgriper av alt. Vær snill mot deg selv og bli din egen beste venn. Søke rådgivning og støtte fra andre som har kommet gjennom lignende situasjoner.
 5. 5
  Ta litt tid før du begynner dating igjen. Du virkelig ønsker å finne ut hvem du er først og elsker den personen før du søker en annen intimt forhold. Vi kan ikke få kjærlighet fra et annet vesen når vi ennå ikke føler kjærlighet for oss selv. Gi aldri en annen person makt til å gi og ta bort kjærlighet fra deg. Alle som ikke elsker den virkelige deg er ikke verdig din oppmerksomhet uansett. Omgi deg med en kjærlig nettverk av omsorg venner. Sentrere deg selv slik at neste forhold vil være med en omsorgsfull person som respekterer og elsker den fantastiske personen du er.