Wkano

Hvordan forbedre fysisk intimitet

En av de vanligste frykt for både menn og kvinner, rette eller homofil, er hvorvidt de vil være i stand til å binde fysisk med en annen person og oppnå tilfredshet og tilfredsstillelse i å gjøre det. Vel, her er noen ting å tenke på...

Trinn

Hvordan forbedre fysisk intimitet. Av mange grunner, kan sex være ganske skremmende, og i noen tilfeller enda skremmende for partneren din.
Hvordan forbedre fysisk intimitet. Av mange grunner, kan sex være ganske skremmende, og i noen tilfeller enda skremmende for partneren din.
 1. 1
  Av mange grunner, kan sex være ganske skremmende, og i noen tilfeller enda skremmende for partneren din. For å unngå skremmende noen bort, vil jeg introdusere deg til en kort guide med ting som må unngås.
 2. 2
  Revurdere din holdning litt. Fysisk intimitet er ikke en forestilling eller en konkurranse, det kan være den mest oppriktige uttrykk for din kjærlighet for noen andre og sementere bånd mellom to personer, utdype sin intimitet og da behagelig, for å produsere barn.
 3. 3
  Sett av tid til romantikk. Lette aromatiske stearinlys, dele et glass vin eller to, og snakke med hverandre. Sitte på sofaen, legger armen rundt partneren din, og bare sole seg i intimitet for øyeblikket. Snakk om ting behagelige, og dele et kyss eller to. Husk at alt dette fører opp til en mest givende og hyggelig felles øyeblikk av kjærlighet.
 4. 4
  Lær å massere din partner. Bruke duftende oljer er en fin touch, og det er velkjent at lukter kan både slappe av og vekke. Berøre og bli berørt er begge like viktige, så lærer både å gi og få!
 5. 5
  Lytte til, og snakke med partneren din for å lære om deres liker og misliker. Å være helt fokusert på hverandre er ekstremt viktig fordi det vil bidra til å styrke ditt forhold både i og ut av sengen.
 6. 6
  Skyv aldri for noe som gjør at det føles ubehagelig for deg eller din partner. Det er helt akseptabelt å prøve noe annet, så lenge du er både glad.
 7. 7
  Bruke god tid på forspill, da dette er en utmerket måte å oppdage hva hver av dere liker. Ikke rush ting.
 8. 8
  Når dere begge føler deg komfortabel med hverandre kan du dele dine mer intime fantasier og kanskje handle noen av dem ut! Så lenge det er gøy for dere begge, det er ingen skade i litt eksperimentering.

Tips

 • Du vil bare være en oppfylle partner hvis du er virkelig komfortabel med den personen du er sammen med.
 • One night stands kan virke som moro, men det er først når vi utvikler et fysisk forhold med noen vi elsker at det blir virkelig meningsfylt.

Advarsler

 • Aldri tillate deg selv å bli snakket til å engasjere seg i enhver handling før du er klar. Ta deg tid til å bli kjent med noen før du bånd fysisk med dem og være sikker på at det er hva du virkelig ønsker. Aldri tillate noen å presse deg.
 • Sørg for å praktisere sikker sex! Pass på at kondom er brukt, for å beskytte din partner og deg selv fra eventuelle kjønnssykdommer. (Selv med kondom, er det fortsatt mulig å overføre STD-tallet).