Wkano

Hvordan bli lagt merke til av knuse din

Alle vil ha sin knuse å legge merke til dem. Det er definisjonen av en forelsket: en kjærlighet interesse eller forelskelse med en annen som ennå ikke er gjengjeldt.

Trinn

Hvordan bli lagt merke til av knuse din. Prøv å være med knuse din.
Hvordan bli lagt merke til av knuse din. Prøv å være med knuse din.
 1. 1
  Prøv å være med knuse din. Med mindre du har noen klasser med dem, kan det være vanskelig å bli kjent med dem. Prøv å ha en uformell samtale med dem eller sitter ved siden av / i nærheten av dem til lunsj.
 2. 2
  Gradvis blitt tettere med dem. Tjene deres tillit. Gjøre noe de liker, hvis de spiller sport, møt opp på et spill. Hvis de er i en klubb, bli den klubben. Ikke falske elsker det, men støtter det vil fange deres øyne. Og ikke gå til alt de gjør. Det vil freak din forelsket ut og gjøre dem å unngå deg.
 3. 3
  Bestem deg for om du ønsker å ta det sakte eller stupe rett i. Hvis du tar det rolig, vær forsiktig, fordi de kanskje begynne å tenke på deg for mye som en venn. Men ikke ta det for fort, for da vil du gjøre dem ubehagelig.
 4. 4
  Kle pent. For jenter, et skjørt eller jeans, en fin t-skjorte, og noen smykker, hvis skolen din tillater det. For gutter, vil noen shorts eller jeans og en Finland t-skjorte fungere fint, noe som skiller deg ut fra resten. Bare ikke prøv og kle "sexy" for å få deres oppmerksomhet, det vil gjøre at du ser desperat og du vil tiltrekke seg feil type mennesker.
 5. 5
  Hils dem nå og da, først varmt, så litt mer flørtende. si hei i hallene eller snakke med dem litt.
 6. 6
  Smile på knuse din og få øyekontakt, men ikke være skumle om det. For eksempel, hvis du ikke kjenner din knuse veldig godt, bli kjent med ham / henne sakte (Spør dem for tiden, snakker om en bok de leser, etc.). Hvis de er en venn, begynne å flørte litt.
 7. 7
  Når du skal samtale med knuse din, sørg for at du bruker minst like mye tid som du snakker.
 8. 8
  Ta hensyn til. Kle deg i klær du føler deg komfortabel og attraktiv i. Også, hver dag. Du ønsker ikke å lukte vondt. Hvis du er en jente, holde deg ren i din "andre steder" også. Hold noen pads og / eller tamponger i veska for nødhjelp. Du bør bruke disse etter gym eller på badet. Pluss ta av deg jakka når du får sjansen, fordi hvis du bruker for mange lag du vil svette raskt.
 9. 9
  Tilbring tid med knuse din, men ikke forfølge dem. dvs. ingen bilder av dem i skapet ditt med mindre du er venner og bildet er av dere begge.
 10. 10
  Prøver alltid å være hyggelig og være positiv. Spør også om hva han liker å gjøre.
 11. 11
  Unngå drama. Ikke få vennene dine til å spørre dem ut for deg, og ikke få vennene dine til å spørre om de liker deg, etc.
 12. 12
  Vær forsiktig når du ber venner til å spørre dem om de liker deg. Dette fungerer bare hvis de er felles venner, lojale til deg, og fortrinnsvis jenter slik at de ikke vil vite at du setter dem opp til det.
 13. 13
  Ikke fortell dem at du liker dem. Når du er på en flørtende basis kan du spørre dem ut, bare ikke egentlig si "jeg liker deg". Gjør du det etterlater deg åpen for avvisning. Men hvis du gjorde det, er det helt greit. Det betyr ikke at han vil avvise deg!
 14. 14
  Hvis forelskelsen sier de liker deg tilbake, kjølig. Du er nå dating.
 15. 15
  Frykt ikke hvis du blir avvist. Her er der spørre ut teknikken er å foretrekke å regelrett erklære din kjærlighet til dem. Hvis du sier "Vil du se en film fredag ​​kveld?" og de sier "Jeg liker deg ikke på den måten" kan du svare "Wow, ingen lovbrudd, men jeg var ikke ber deg ut, en haug av oss kommer." Sørg for at en haug med vennene dine kommer til filmen. Hvis de ikke kan komme, bare fortelle dem de alle kansellert, og sørge for at de vet at du gjorde alt dette, så hvis de spør henne, vil hun ikke finne ut at du var bare å gjøre det hele opp.
 16. 16
  Pass på at hvis en haug av dere gå et sted, du sitter ved siden av dem hvis du går til en film / konsert. Hvis en konsert, snakke med dem mellom sangene. Hvis du på en film, som du drar på teater, snakke med dem om fagene litt mer personlig (men ingenting er for personlig) som en mangel på forståelse av et fag i skolen. Dette er flott fordi det vil hjelpe deg å realisere om han er / hun er virkelig riktig for deg, fordi hvis han / hun er følsom nok til å trøste deg, er det veldig sannsynlig at du ikke kaster bort tiden din. Hvis han / hun ikke klarer å gjøre det, glemme dem.
 17. 17
  Hjelp dem / være snill / nyttig hvis de trenger hjelp til å åpne sine skap, for all del hjelp! Men sørg for at du vet hvordan du gjør det også! Ikke tilby å bidra til å åpne sine skap hvis det tar deg tjue ganger for å åpne din egen!

Tips

 • Når du ser ham / henne i gangen på skolen flash et smil på sin måte og få øyekontakt, men ikke stirre dem ned!
 • Alltid være vennlig - ikke bare rundt knuse din, men for alle. Det vil gjøre knuse innse hva en hyggelig person du er. Men å være ytterst ubehagelig eller over-the-top generelt er en turn-off. Mange gutter og jenter finner denne atferden å være direkte irriterende.
 • Ikke prøv å flørte med ham ellers alle vil tenke at du liker ham og fortelle alle, inkludert knuse din.
 • Hvis du virkelig vil at knuse å like deg, prøv å bruke en signatur body spray. De vil komme til å assosiere deg med denne herlige lukten. Ingenting er for tung. Ingen liker musk. Science viser at gutta er naturlig tiltrukket av duften av vanilje, kanel og gresskar pai. Jenter kan prøve seg parfyme med vanilje undertoner. En annen slu måte å tiltrekke ham med lukt er ved å tygge kanel flavored tyggegummi og tilby ham et stykke!
 • Ikke la dine venner beskjed dem på Facebook og / eller tekst dem pinlig ting fordi det kan ødelegge vennskapet mellom deg og din knuse.
 • Vær deg selv!
 • Pass på at du kler deg pent. Du ønsker ikke å bli avvist fordi du har på deg den stygge genseren din bestemor strikket deg!, Men sørg for å kle seg i klær du føler deg komfortabel.
 • Får ikke alle opp i verdensrommet deres. Kanskje hvis du sier hei og deretter forlate, vil det gjøre dem ønsker å snakke med deg mer!
 • Ikke stå opp for dem hvis de ikke ønsker å være stod opp for. Du ønsker ikke at de skal se patetisk og du kan se over beskyttende!

Advarsler

 • Ikke gi knuse feil budskap. Du er en person, ikke et objekt som skal lekt med av andre. Akkurat som du er å være ærlig med dem, være sikker på at de er å være ærlig med deg. Så lenge det er en gjensidig følelse, du er gull.
 • Unngå å stirre. Din knuse vil få feil inntrykk og tro at du er en gal STALKER og unngå deg mer enn noensinne.
 • Ikke kom ut med å fortelle din forelsket du liker dem. Dette kan drive dem bort. Det er slikt som å være for fremover.
 • Snakker om alvorlige problemer i livet ditt også snart vil skremme knuse unna. Unngå å åpne opp på et veldig dypt nivå når forholdet er fortsatt ny og voksende.
 • Unngå enhver form for dypere emosjonelle følelser i begynnelsen av forholdet. Du trenger ikke å "sette deg der ute" før du vet tiltrekningen er gjensidig.
 • Når begynner å bli kjent med din forelsket på et dypere nivå, er det viktig å huske å "la bagasjen på døren" - for eksempel på din andre date, bør du bli kjent med personen bedre, men det betyr ikke du bør snakke om alle livets problemer. Hvis du ønsker å finne ut om personen er omsorg, prøv å nevne en mindre dilemma du står overfor (dvs.: "Jeg forstår ikke denne boken vi leser i engelsk klasse, kan du forklare plottet til meg?" ).