Wkano

Hvordan å irritere læreren din uten å komme i trøbbel

De fleste studenter som bare ønsker å huke en lærer av deres off ende opp med å få i trøbbel mye. Nedenfor er noen måter å plage læreren din og være helt uskyldig.

Trinn

Hvordan å irritere læreren din uten å komme i trøbbel. Gå inn i klassen akkurat som ringer.
Hvordan å irritere læreren din uten å komme i trøbbel. Gå inn i klassen akkurat som ringer.
 1. 1
  Gå inn i klassen akkurat som ringer. Ikke ett minutt før eller et sekund etter, så teknisk du er ikke sent, slik at læreren ikke kan gi deg en treg. Men du går inn på det eksakte øyeblikket klokken ringer, som er sikker på å irritere noen lærer.
 2. 2
  Slipp lærebok. Dette fungerer spesielt godt hvis du har en tykk eller stor en. Ikke at det ser altfor åpenbare, som du gjør det med vilje. For eksempel, mens du skriver, kan du "tilfeldigvis" skifte håndleddet for fort og sette lærebok på gulvet, og skaper et høyt og tilfredsstillende THUMP. Det er en komplett og total ulykke, slik at du ikke kunne komme i trøbbel. Ikke gjør dette for mange ganger, men eller det vil ikke bare bli irriterende, men læreren vil vite at du gjør det med vilje.
 3. 3
  Bring feil notebook. Man må være tidligere forberedt på å gjøre dette. I begynnelsen av året, kjøper imidlertid mange fag du har en bærbar PC. Alle de samme stil og farge, og ikke merke dem på noen måte. Deretter "tilfeldigvis" ta feil en til klassen, fordi "du ikke kan skille dem fra hverandre". Prøv dette bare en eller to ganger, fordi demerits etter hvert vil bli gitt til deg for latskap og mangel på innsats bring nødvendige materialer til klassen.
 4. 4
  Rekk opp hånden for å svare på et spørsmål og deretter si "never mind" når du er bedt om. Dette er spesielt irriterende, fordi læreren ikke kan klandre deg for å prøve å svare på et spørsmål, ikke sant? Gjør dette et par ganger om dagen, i beste fall.
 5. 5
  Ler veldig høyt. Ofte en lærer vil sprekke en spøk eller fortelle en historie eller prøve å være morsom. Og selv om det er den lamest vits eller historie i verden, ler hodet av. Like, obnoxiously høyt. Til et punkt der noen fra klasserommet naboen kunne lett høre deg. Det vil gjøre alle start kniser på deg, i stedet for spøk eller hva læreren brukte å prøve å være morsom. Så beklager, forklarer at du "har en naturlig høy latter".
 6. 6
  Lese rolig. Enten det er en matte spørsmål eller et avsnitt i en lesning historie, ringe på å lese så mye som mulig. Deretter leste i en obnoxiously rolig stemme. Når læreren ber deg om å si opp, lese de minste brøkdel høyere; knapt endre stemmen din. Alternativt lese svært høyt når oppfordret, til det punktet hvor du er i underkant av skrikende.
 7. 7
  Fake en datamaskin fryse. Dette fungerer bare hvis du bruker en datamaskin eller en bærbar PC i klassen. Spør læreren din til å komme hjelpe deg fordi datamaskinen er frosset, selv om det ikke er. Når han eller hun kommer over, si "Sorry, jeg tror det fungerer nå." Det er best å gjøre dette når læreren din er på den andre siden av rommet, noe som resulterer i at hun eller han gikk over hele rommet for ingenting.
 8. 8
  Fortelle en historie. Når læreren spør om klassen har noen spørsmål, rekk opp hånden og tilby en kommentar. Tips en lang, trukket ut, og ikke nødvendigvis sant, men kjedelig historie om noe som bare slags relatert til faget.
 9. 9
  Hold lage masse kommentarer på alt læreren sier, selv om det er ingenting å gjøre med faget. Ikke gjør det for mye selv eller du vil komme i vanskeligheter. Men å gjøre det en gang eller to ganger er bare "å bli involvert i diskusjonen".
 10. 10
  Ser ut som du lytter, men sier mange ting til dine venner. Hvis han / hun plukker opp på det da bare si du sa hvor interessant leksjon er.
 11. 11
  Hoste eller nyse høyt eller konstant. Hvis en lærer askes deg til å slutte si at du ikke kan fordi du har et helseproblem. Bare gjøre dette hvis du kan gjøre det høres ekte ellers vil de plukke opp på den.
 12. 12
  Vær oppmerksom på leksjon, men trekke i din bærbare PC eller noe. Så når læreren spør deg et spørsmål for å prøve og gjøre et eksempel av dere, svare på spørsmålet riktig. Merk: Dette fungerer bare hvis læreren spør deg et spørsmål i stedet for bare ber om å stoppe.
 13. 13
  Eller gi læreren et kodenavn de ikke helt forstår, så vil det frustrere dem prøver å finne ut av det. Også hvis deres kodenavn er Snotwaffle eller noe sånt, når du får problemer kan du bare si mine venner og jeg trodde det var et morsomt ord.
 14. 14
  Kast et papir ball på læreren du hater når hun kommer, fortelle læreren noen andre gjorde det.

Tips

 • Prøv å ikke utløse oppmerksomhet av klassen snitch...
 • Irritere bare en lærer du hater, og mest alle hater, fordi du ikke vil lykkes så mye i irriterende en veldig hyggelig og morsom lærer som alle liker.
 • Ekstra poeng hvis du legger den irriterende "Jeg er så lei meg!" på slutten av noen av disse tingene.
 • Bare gjøre disse til et punkt, fordi du gjør dem for mye vil resultere i at du får i trøbbel.
 • Pass på å ikke over bord det, kan dine klassekamerater tror du rare og / eller at du skulle handle veldig irriterende.
 • Si lærerens navn høyt uten grunn og enn si "Never mind" etterpå så senere heve hånden din og si at du glemte.
 • Hvis du gjør det veldig bra i skolearbeidet, så han / hun ikke kan si noe dårlig om deg fordi du er "Slike en god student" og få virkelig gode karakterer.
 • For å være på den sikre siden, ikke fortell noen av klassekameratene om noe (selv om du tror du kan stole på dem..)
 • Hvis en lærer er mobbing deg, forteller administratoren eller foreldrene dine.
 • Fortelle hele klassen eller en stor del av det å irritere læreren også!

Advarsler

 • Pass på at du ikke virkelig irritere ham / henne. Du har grenser, ikke gå opp og smellkyss læreren i ansiktet.