Wkano

Hvordan å tygge tyggegummi i klassen

Selv om det ikke er tillatt i de aller fleste skoler, noen ganger er vi bare ikke kan hjelpe oss! Disse trinnene vil hjelpe deg å tygge når du vil uten å bli tatt.

Trinn

Hvordan å tygge tyggegummi i klassen. Distrahere folk bort fra munnen.
Hvordan å tygge tyggegummi i klassen. Distrahere folk bort fra munnen.
 1. 1
  Begynne å tygge tyggegummi før du skriver klasse. Det vil hjelpe miste aroma i tannkjøttet, og du trenger å bli vant til det. Også, hvis du har en frisk tyggegummi, deretter ta en drink med kaldt vann eller kald drikke og det drenerer bort lukten.
 2. 2
  Distrahere folk bort fra munnen. Trekke folk bort fra munnen og til andre deler av kroppen. Det kan legge igjen en svært kraftig og sterk duft.
 3. 3
  Endre måten du. Tygg sakte, og diskret, og sørg for at munnen er lukket. Ikke gjør unødvendige tygge lyder og sørg for at kjeven bevegelsen er på en langsom, jevn fart. Prøv å tygge bare når læreren snur ryggen til, og selv da tygge i sakte tempo.
 4. 4
  Ikke tygg veldig fruktig eller smakfull tyggegummi. Det kan legge igjen en meget kraftig og sterk duft bak, som læreren din kan lett lukte.
 5. 5
  Tygg med munnen lukket. Det er ingenting verre enn å vise din tyggegummi i munnen.
 6. 6
  Ikke blåse en boble. Du vil bli tatt for sikker.
 7. 7
  Tenk som læreren. Sett deg selv i deres sko. Hvis du var læreren og du trodde at noen kan være tyggegummi, ville du sannsynligvis prøve flere forskjellige taktikker for å finne den. Forestille seg hva de kan være (de er forskjellig for hver lærer) og deretter bruke denne kunnskapen, kombinert med alt annet i denne artikkelen, for å skjule tyggegummi.
 8. 8
  Øve et par minutter om dagen hjemme snakker med tyggis i munnen. Mens du snakker, plasserer tyggegummi på toppen av øvre tannkjøttet enten på venstre eller høyre side. Etter hvert vil du bli dyktige på å snakke med tyggis i munnen. En annen ting du kan gjøre før du taler er raskt og diskret fjerne tyggegummi fra munnen slik at læreren har ingen anelse om du hadde det.
 9. 9
  Hvis læreren er i nærheten av deg mens du tygger tyggegummi, slutte å tygge det. Bare la den i munnen. Ikke lek med den med tungen din, fordi når du gjør, dine hals trekk. Det er hvor virkelig observante lærere fange deg tyggegummi. Hvis han / hun forklarer noe, og ser på deg og spør et ja eller nei spørsmål, bare nikk.
 10. 10
  I tilfelle læreren fanger deg eller spør om du har noen, eie opp. De fanget deg, det er ingen vits i enraging dem ytterligere ved å svelge det eller lyve om det (som kan få deg inn i enda verre problemer). Innrømme nederlag når du er beseiret.
 11. 11
  Hvis du svarer på et spørsmål feste den på taket av munnen eller holde den under tungen. Eller, som forklart tidligere, kan du sette den på venstre eller høyre side av øvre tannkjøttet.
 12. 12
  Hvis du er i ferd med å bli fanget og tannkjøtt er ikke veldig stort, kan det hende du må svelge tyggegummi. (Prøv dette på eget ansvar!) Men det er ingen vits i å gjøre det hvis læreren har allerede sett den.
 13. 13
  Når du kaste tyggegummi bort, etter at du er ferdig med det, holder hånden opp til ansiktet ditt som du skrape nesen og med tungen stikke den inn i håndflaten din. Sørg alltid for å ha en vev, gamle wrapper eller papirlapp i lommen for å sette forkastet tyggegummi inn. Husk, noen lærere vet dette trikset, var de på skolen en gang også!
 14. 14
  Hvis du tror at læreren blir mistenksom, er den beste tingen å gjøre for å bare fjerne tyggegummi fra munnen. Du kan: later til å gjespe, mens kopping hånden over munnen din, later til å bite negler, handle som du fikse en taper wire / brakett eller få noe ut av tennene dine, eller forfalske en nys eller
 15. 15
  Når du er i en klasse der du vet læreren vil fange deg selv om du blir sleipe, bare putte den i lommen. Hvis lærerne fange deg, innrømme nederlag.

Tips

 • Hvis en lærer lukter tannkjøttet når de er i nærheten av deg og spør om det, skjule tyggis i munnen eller i nærheten av tannkjøttet og bare si du hadde litt godteri tidligere. Hvis de spør si hva godteri noe fruktig eller noe som lukter tyggis din.
 • Det er best å unngå store, fargerike tyggegummi. En stor klump av limegrønn tannkjøtt er mye mer merkbar enn en diskret stykke rosa tyggegummi.
 • Det er helt ufarlig å svelge tygge eller tyggegummi. Den populære misforståelse at det vil ta 7 år å passere gjennom er ikke sant. Tyggegummien vil passere gjennom fordøyelsessystemet helt harmløst, uten stikker til noe som det ikke skulle.
 • Prøv ikke å stikke tygget tyggegummi under den skrivebord / stol. Det er uhygienisk og kan frata andre mennesker hvis de sitter på samme sted som deg.
 • Hvis du løfter opp overleppen din vil du se tannkjøttet. Skjul tannkjøttet der og suge tilbake til flate det eller skjule den under (Selv om det ikke medfører slags smerte hvis den forblir der for lenge).
 • Se på læreren ut av øyekroken når hun ser ut til å være ute i din retning. Stopp tygge eller skyve den mellom leppene og tennene / taket av munnen. Også, hvis du har en veldig streng lærer, bare eie opp til det. Ikke lyv om det, vil det bare gjøre det verre.
 • I stedet for tyggegummi, prøv tunge å trykke det, i stedet for å mose tyggegummi mellom jekslene, kna tyggegummi på taket av munnen med tungen din. Dette krever ingen kjeve bevegelse.
 • Legger hodet på knyttneven din som du er sliten og bruke hånden til å dekke munnen subtilt. Men ikke sette din knyttneve rett på haken, ellers hele hodet bobs opp og ned.
 • Sitte i midten av klasse. Lærere vet at når du sitter i ryggen som du ville gjøre det. I fronten er det altfor lett å bli fanget.
 • Hvis du blir tatt av læreren, spytte litt av tannkjøttet i hyllen. Bare bite litt av og resten i hyllen. På den måten har du fortsatt noen tyggis. Eller når du går til bin, bare spytte og holde tyggis i munnen. Men ikke tygge stykke igjen før at læreren snur ryggen til
 • Hvis du blir spurt om du tygger tyggegummi, si nei og si at du var tygge på tungen. Hvis de ikke tror deg, åpner munnen (men skjul tyggegummi på taket) og stikke ut tungen. (Husk at tannkjøttet kan falle ut eller falle ned i halsen. Gjør dette bare hvis du er helt sikker på at de ikke er sikker.)
 • Den beste tiden å tygge er under lunsj, selv om det ikke er ansett som en klasse. Tygging under lunsj gir lavest risiko, om noen, av å bli tatt. Tygge når du er ferdig å spise, skjønt.
 • Wrappers er ikke ment for fordøyelsen. Cadbury-Adams, som produserer Stride, har sagt flere ganger at mens wrappers er konstruert og godkjent for en kontakt med næringsmidler materiale, er innpakningen i seg selv ikke er ment å tygges eller svelges. Ikke fall for det.
 • Hvis du har en veldig observant lærer, ikke bry.
 • Hvis du har tannregulering, og læreren ser du beveger munnen i en bevegelse (fordi du har tyggegummi) kan du alltid si at det var voks. Hvis du tror at læreren er mistenkelig av dere å ha tyggis, be om å gå til badet for å fikse voks / brakett / etc. som gjør ham eller henne til å tenke at det var en kjeveortopedisk sak, ikke tyggis! Ber om å bruke toalettet også gjør en fantastisk måte å kvitte seg med tyggis hvis det begynner å miste sin smak, eller hvis noen (lærer eller elev) synes å være noe.