Wkano

Hvordan handle bortskjemt

Ansvarsfraskrivelse: Man antar at ved å ville handle bortskjemt mener du at du ønsker å handle rik. Heretter vil vi gi deg tips om hvordan du synes velstående. Hvis du ønsker å handle tacky, denne artikkelen er ikke for deg.

Trinn

Hvordan handle bortskjemt. Prøv å handle din alder.
Hvordan handle bortskjemt. Prøv å handle din alder.
 1. 1
  Prøv å handle din alder. Ja, kan velstående jenter være foreldrenes "små prinsesser", men utenfor ens eget hjem, sette på en "baby stemme", trutmunn og gjør valp øynene, eller nedtoner din intelligens bare gjør at du ser litt sosialt utilpass og ute av stand til opptrer modnes i sosiale situasjoner.
 2. 2
  Ha god hygiene. Husk å alltid være ren: kjøre en kam gjennom håret ditt, holde neglene smuss-fri og ryddig, pusser tennene og bade / dusj. Ved sprøyting parfyme, sørg for å bruke akkurat nok, men ikke for mye. Overdreven bruk av parfyme er ikke attraktivt og ikke forbedrer din hygiene, til tross for mange tror. Å være ren er viktig, være skitten er ikke stilig, og er ikke behagelig. Aldri har fett hår. Det er ekkelt og meget unyttig.
 3. 3
  Være villig til å bruke mer penger på 'investering stykker "som for eksempel en flott skinnveske, montert jeans, og cashmere gensere. Bruke mindre på trendy stykker. IKKE bære mye av logoer. Rike barna ikke trenger å bære logoer for å bevise at de har råd til dyre stykker. Det er derfor du ofte ser dem i dratt jeans.
 4. 4
  Bruk god kvalitet klær til alle tider. Selv om det er å foretrekke å bruke vellaget designer klær, bør alle klær som du slitasje være av god kvalitet, godt strykes, og rent. Foretrekker rosa, tan, hvite eller svarte farger.
 5. 5
  Gå til sendingen butikker i velstående nabolag for litt brukte varer til reduserte priser. Aldri kjøpe noe bare fordi det er "designer".
 6. 6
  Bildet er alt. Bortsett fra god hygiene, må du kle classy / posh. T-skjorter og joggebukse vil ikke klippe den. En golf skjorte og rutete shorts vil fungere i det minste, eller noen designer. Hvis du ikke har råd til en masse designer klær, få litt "mindre designer" klær. Noen eksempler er Isaac Mizrahi, Mossimo, etc. En litt billig noen ganger, men noen vil fungere.
 7. 7
  Definer deg selv med et rent og elegant utseende. Utmerket presentasjon er halve kampen. Bruk klær og tilbehør som flatere kroppen din og aldri bære noe du føler deg komfortabel i. Det er viktig å huske at beskjedenhet er nøkkelen i å tjene respekt for andre. En bit av spalting kan være moteriktig, men sanne herrene vil sette beskjedenhet mer enn eksponering.
 8. 8
  Bruk kvalitet smykker. Gold har en rik aura. Eie en anstendig stykke er bedre enn en boks full av søppel stykker. Øredobber bør være litt gull eller sølv studs, eller kanskje verdifulle edelstener. Bruk ekte perler, og disse er den eneste akseptable form for de velstående utseende.
 9. 9
  Du kan kjøpe billige klær og tilbehør, men prøver å finne brikkene som ikke ser billig. Hold deg unna altfor klengete stoffer, fjorårets trender, og åpenbare knockoffs. (Knockoffs er greit hvis de ser ekte).
 10. 10
  Penger er definitivt en viktig. Men ikke mye er nødvendig. Se etter måter å få penger. Post legger på et nabolag nettsted som tilbyr barnevakt og kjæledyr sittende. Hvis du har en gressklipper, tilby å klippe folks plener eller rake løv. Gjøre noe for å få penger om det er bare å spørre din bestemor eller at du må jobbe for det.
 11. 11
  Nå som saken av pengene håndteres, må vi gå videre til hva du skal gjøre med alt sammen. Med de pengene du har samlet (alt fra ca 190€ -1500€) du trenger for å shoppe. Gå til outlet malls hvor klær er litt billigere enn i butikkene. Tommy Hilfiger, Abercrombie og Fitch, Armani Exchange og selv Dolce og Gobbana klær kan kjøpes for en lavere pris. Sjekk også engros butikker som selger pent brukte klær til en mye billigere pris deretter på faktisk butikken (sjekk tips for en mindre tillegg til dette avsnittet).
 12. 12
  Ta mote signaler fra nettsteder som stil. Com og magasiner som Teen Vogue. Du trenger ikke å kopiere antrekk akkurat, men la deg bli inspirert.
 13. 13
  De fleste rike jenter er preppy, slik at du kan bli en, også. Slitasje Lacoste polo-tallet, Tommy Hilfiger gensere, Calvin Klein jeans og Burberry skjerf. Ikke prøv å vise andre at du bruker dyre klær. Rike folk ikke gjør det. De fleste av dem kjøpe designer klær fordi de liker dem, ikke bare for etiketten. Også kjøpe en Louis Vuitton veske. Hvis du ikke har råd til det, kjøpe en billigere en. Unngå skins.
 14. 14
  Vel, det ville være godt å ha gode utseende og god-mannered foreldre. Overbevise moren din å kle seg elegant. Noen gode garderobe grunnleggende ville være en Louis Vuitton veske, et Burberry skjerf og et par perler eller diamanter. Også overbevise faren din å kle seg godt. Noen gode valg ville være Lacoste / Tommy Hilfiger / Nautica polo-tallet og to eller tre Pierre Cardin jakker. En Armani dress vil også være bra. Hvis du ikke har råd til alle disse, bare overbevise dem til å se elegant.
 15. 15
  Dress opp huset. Når venner kommer over, gjør din vanlige huset ser "rike" ved å skrive plakat størrelse bilder av kjente malerier, eller du og din familie kledd i vakre klær, eller dine foreldres bryllup og ramme dem. Deretter henge dem opp. På skrivebordet beholde alle tingene dine pent og ryddig. Har en rosa eller hvit sengeteppe, og for datamaskinen, setter et deksel, (rosa eller hvit), over det. Huset skal være ryddig.
 16. 16
  Vet hva fine dining er. Som klisjéaktige som det høres ut, lære om viner og oster. Lære å uttale ord som Béchamel og Beaujolais. Og lære gode bordskikk - ellers vil du se ut som en komplett idiot på middag. Les etikette bøker.
 17. 17
  Lov eldre eller opptre som en liten "prinsesse". Være hyggelig, litt sjenert og moden. Opptre som om du vet hva du snakker om, og tro på deg selv.
 18. 18
  Aldri, noensinne la noen rotet med deg. Hvis noen mobber deg i enhver sak, trenger du ikke sette opp med det. Det er motbydelig oppførsel, og du ikke la noen gå over deg. Dette er tiden for å slippe løs den ekle.
 19. 19
  Har noen mulige kommentarer å svare med hvis noen er fornærmende deg. Hvis du ikke kan komme på noe, vil de fornærmelser kommer avhengig av personen. Alltid være hyggelig for andre mennesker, med mindre du har noe mot dem.
 20. 20
  Vær høflig. Du må ikke mener, fordi ingen liker en snobbete rik person. Rike barn er ofte utdannet (selv om motvillig) i oppførsel, og det viser. Lær noen grunnleggende bordskikk for lunsjer på restauranter med venner. ALDRI være uhøflig å tjenerskapet, manicurists, salg funksjonærer, osv. da dette gjør at du ser ut som du ikke er vant til å bli ventet på av andre. Rike barna ofte har personlige trenere, veiledere, drivere og barnepiker, og blir undervist av sine foreldre til å være snill mot dem som tjener dem.
 21. 21
  Har en rik jente vokabular. Det er et must. Bruk store ord. Rike mennesker er ofte velutdannede og dermed ha gode vokabular. Lær et nytt ord hver dag som "avvikende", "skyldig" eller "lunefulle." Å ha et ordforråd som dette øker sjarm og vidd, som kan betraktes som et must i høyere sirkler.
 22. 22
  Hyppige bokhandlere og kafeer, blir sett leser en bok viser et tegn på klasse. Å ha en kopp kaffe eller te på hånden gjør også at du ser rik.
 23. 23
  Hold sammenkomster eksklusive. Ikke kast store partiene, kaste intim sammenkomst invitere bare dine nærmeste venner. På denne måten vil du spare penger, men likevel få det ryktet er party. I tillegg vil dine invitasjoner bli mer av en vare i at folk vil høre om din store partier, men ikke automatisk kunne gå.
 24. 24
  Ikke lat som du er kresen om hver lille aspekt av alt. Rike jenter har råd til å være kresen (eller "selektiv" som de ville trolig si), men hvis du klage om hver lille ting du bare synes pretensiøs og irriterende. Velg noen få elementer som du virkelig er selektiv om. For eksempel, de fleste velstående mennesker ikke tankene iført klær fra Gap fordi alle vet de har råd til designerklær. Men for eksempel, vil mange rike jenter aldri bruker billig sminke. Mest slitasje svært lite sminke foretrakk naturlig utseende. De vil si at det vil ødelegge huden, og de er rett. De vil heller ikke være gjerrig i løpet av fottøy, fordi bedre kvalitet fottøy former seg etter føttene for den mest komfort, og de er høyere kvalitet. Være kresen om ting som betyr noe.
 25. 25
  Gå som det er en tiara på hodet. Folk vil respektere deg. God holdning er alltid et must.
 26. 26
  Sjekk din figur. Bare være sunt, ikke inn krasje dietter eller andre usunne holdninger.
 27. 27
  Aldri være snørret til de mindre privilegerte enn deg. Ikke gjør kommentarer som "Hennes genseren er så billig". En rik jente som er godt hevet (og ikke klebrig) ville aldri si det, og på denne måten hvis det blir oppdaget at du ikke er velstående, vil folk være mer sympatisk.
 28. 28
  Ikke lyv vanvittig. Du vil bare foreslå at du er rik, ikke lyve om det. Ikke si at faren din er en partner i et advokatfirma, og at du har en driver og en sommer hjemme når du ikke gjør det.
 29. 29
  Ikke snakk om penger. Seriøst, det er tacky. Ikke si "Denne genseren kostnaden 150€". Det gjør det høres ut som det er en stor begivenhet for deg og bare høres arrogant.
 30. 30
  Aldri skryte om dine dyre nye håndvesker, smykker, klokker, osv.. Bruk dem. De fleste av vennene dine vil legge merke til dine nye pynt uten å ha dem påpekt. Hvis de ikke legger merke til, mest sannsynlig at de ikke bryr seg og ikke ville bli imponert uansett. Hvis komplimentert, smile og si "takk".

Tips

 • Holde god hygiene
 • Har gode manerer, men ikke overdriv det og handle som gammeldags royalty.
 • Ikke bli bety for ingen grunn.
 • Tilby å invitere venner til å leve poshness. Dypt nede de er tigge å gå med deg, men er høflige nok til ikke å være nervøs og spørre. Aldri være nervøs, er det også sett ned på.
 • Bli involvert i aktiviteter, men ikke sky opp din timeplan.

Advarsler

 • Husk at jakt rike kan godt innebære nøyaktig det motsatte av å være rik. Noen som tilbringer 225€ på et armbåndsur kan ha en imponerende utseende armbåndsur, men vil være 225€ fattigere.
 • Ikke vær dum og mener, hvis du handle mener, ingen vil like deg.
 • Ikke få noen ideer fra TV - en eldre bror eller søster kan si: "Du kopiering av fjernsyn." eller "Du kopierte Veruca Salt fra Charlie og sjokoladefabrikken!"
 • Ikke lyv. Periode. Aldri lyve, det er tacky, og du vil bli fanget. Alltid innebærer. Det er ikke din skyld hvis du forteller en historie om hvor flott det var å være i den keiserlige delen av et fly, når du virkelig måtte gå få din mor noen kluter fra badet, og den keiserlige delen var på vei. Du sa aldri at du satt der, eller oppholdt seg i mer enn 15 sekunder.
 • Også kan din nåværende venner bli fornærmet og ignorere deg.
 • Utgir seg for å være noe du ikke er kan gi deg en falsk. Folk som er dine venner når du er falsk er bare venner av falske deg.
 • Ikke anta for et øyeblikk at kanskje opptre som en dum bortskjemt drittunge kan gjøre folk virkelig hater deg.

Ting du trenger

 • Attitude
 • Godt utseende
 • Gode ​​karakterer
 • Penger
 • En måte å tjene penger