Wkano

Hvordan å komme over dine foreldre slåss

Det spiller ingen rolle om du har et uhell snublet over en sjelden uenighet mellom foreldrene dine eller om de slåss foran deg hele tiden, vitne til en slik hendelse kan være skremmende. Holde den fra å gjøre alvorlig skade på både selvtillit og ditt forhold til foreldrene dine ved å følge disse trinnene.

Trinn

Hvordan å komme over dine foreldre slåss. Snakk med en eller begge av foreldrene dine om hvordan deres kamper påvirker deg.
Hvordan å komme over dine foreldre slåss. Snakk med en eller begge av foreldrene dine om hvordan deres kamper påvirker deg.

Når de ikke slåss

 1. 1
  Snakk med en eller begge av foreldrene dine om hvordan deres kamper påvirker deg. Det er best du kan gjøre dette med to av dem til stede. Det er bedre slik at de kan begge vet hvordan du føler deg!

I løpet av en kamp

 1. 1
  Forlate rommet hvis det er mulig. Gå inn på rommet ditt, ta på deg hodetelefonene og skru opp stereoanlegget hvis du må. Jo lenger unna du er fra "skuddlinjen" (verbalt sett) det mindre sannsynlig at du vil være følelsesmessig drenert fra opplevelsen. Et annet ord, når de kjemper forlate rommet. Du trenger ikke å høre dette.
 2. 2
  Erkjenne at de ikke kjemper på grunn av deg. Dette gjelder selv om navnet kommer inn i samtalen. I dette tilfellet har det mer å gjøre med en uenighet mellom foreldre stiler og lite å gjøre med noen dårlig oppførsel fra din side. Husk at, var det aldri heller nå din feil.
 3. 3
  Hold deg trygg. Ikke la dette problemet komme i veien for hvordan du føler om deg selv. Prøv å si et par gode ting om deg selv før du går til skolen, eller hvor som helst.
 4. 4
  Kontakt med myndighetene hvis du føler at det er en overhengende fare for fare for noen i huset. Det er vanskelig for et barn å ringe politiet, men hvis vold bryter ut, det er det beste alternativet. Myndighetene kan fjerne deg og dine søsken fra hjemmet til alle har roet seg.
 5. 5
  Minn deg selv på at denne saken vil ende. Sakte, men sikkert, vil det ende.

Etter kampen

 1. 1
  Gjør en følelsesmessig sjekke opp. Det er ganske vanlig for dine følelser å kjøre gamut fra sinne til tristhet og tilbake igjen etter en stressende situasjon. Tillat deg selv å føle disse følelsene på en hensiktsmessig måte slik som gråter eller skriker inn i en pute eller noe kreativt som å skrive et dikt eller male et bilde kan hjelpe.
 2. 2
  Nærme foreldrene dine når du og de ​​er klare. Hvis noen av dere trenger en lengre avkjølingstid for deretter la den tiden til å gå før du prøver å snakke med dem.
 3. 3
  Minne dem om hvor mye det plager deg når de slåss. Dette er ikke tiden for en lang trukket ut diskusjonen en enkel setning som "Vennligst ikke slåss rundt meg" vil være nok.
 4. 4
  Tilgi og gå videre.

Tips

 • Hvis du ikke har venner som er med på å bygge deg opp, du er bedre uten dem. De kan ikke forstå dybden av hva du går gjennom og hva det vil ta å heve seg over det, eller ikke vet hvordan hvis de går gjennom det samme selv. Du vil finne at gode venner vil komme til deg hvis du holder opp de store tingene du gjør.
 • Hold deg opptatt. Respektere deg selv, inni og utenpå. Omfavne din ungdom, liker å se og bli som et barn (eller tenåring), selv om du kanskje ikke føler at en på grunn av denne situasjonen.
 • Hold deg trygg. Husk at hver kamp en avslutning og noe av det er din feil.
 • Hvis du har søsken du bekymre deg forlate hjemmet med kjempe skjer, bør du vurdere å ta dem med deg hvor du bestemmer deg for å gjøre lekser / hobbyer. Eller ta dem et sted du vet de er trygge og glade.
 • Hvis du trenger hjelp til å håndtere dine følelser på grunn av din foreldre slåss, snakke med en rådgiver på skolen eller en annen voksen du stoler på. Sørg for at den voksne du velger å snakke med kan være objektiv om dette temaet. For eksempel, hvis bestemor ofte uttrykker sin avsmak mot far (eller mor) hun ikke kan være det beste valget for å snakke med om dette.
 • Bli virkelig involvert i skolearbeidet ditt, hvis det har blitt påført, ikke bekymre deg, det er aldri for sent. Snakk med en rådgiver på skolen, si at du har blitt distrahert på grunn av bosituasjon. De sannsynligvis vil genuint ønsker å hjelpe deg, bare fordi du tok initiativ til å fortelle dem hva som har skjedd. Få disse karakterene opp! Ikke la drama hjemme distrahere deg. Studere og gjøre lekser et sted rolig, som biblioteket eller på en god, positiv venns hus. Hvis dette ikke er mulig, gå utenfor borte fra foreldrene dine, eller gå til en park.
 • Hvis du vet at foreldrene dine kan få hverandre så husker hvordan det påvirker deg. Kanskje du vil ha dem til å forlate, men alltid stå opp for deg selv. Hvis en av foreldrene er alltid offeret, deretter prøve å forsvare dem og komme med ideer. De kan trenge å være fra hverandre.
 • Hvis du er bekymret for en forelder å bli skadet av andre, ring 911. Hvis dette er noe du bekymre deg generelt, selv før argumentene varme opp, vet at du ikke er deres barnevakt. Snakk med foreldrene dine om å avslutte denne situasjonen. Fortell dem at du ikke kan håndtere bekymringsfull, og at du ikke kan bære byrden av å overvåke sine argumenter for deres sikkerhet. Det er opp til foreldrene dine på dette punktet. Ikke føl deg skyldig, fordi vold er aldri din feil. Du kan ikke endre dine foreldres handlinger, så ikke la ditt eget liv blir neglisjert på grunn av noe du ikke kan forebygge, ikke i spesielle tilfeller fordi det er farlig, og definitivt ikke i det lange løp. Ikke la dine foreldre bruke deg som en måte å aktivere holde på en fornærmende forholdet ved å involvere deg i kamper.
 • Det beste du kan gjøre er å jobbe med deg selv, finne ut hvem du er, være et individ, og fordype deg i dine interesser. Den beste gaven du kan gi til dine foreldre gjør ditt beste og prøver din vanskeligst å være lykkelig og ta gode beslutninger for deg selv.
 • Forstå at det ikke er i dine hender til å løse dine foreldres ekteskap. Noen saker er imidlertid skje hvis foreldrene dine er skilt. Hvis dette er tilfelle, kan det være om hvem som holder deg og når. Ikke prøv å ta på seg dette ansvaret, selv om det er en veldig dårlig situasjon, er det for tungt på skuldrene, og jo mer du prøver og ser ingen resultater, jo mer vil du rive ned selvtilliten. De er de eneste som kan løse sine problemer.

Advarsler

 • Ikke snakk med foreldrene dine når de kjemper. Sinte folk sjelden lytte til fornuft og kan piske ut på alle som kommer i deres vei.
 • Ikke vær redd for å ringe 911 hvis det er nødvendig. Noen foreldre kan arbeide seg inn i en ukontrollerbar raseri som må politiet gripe inn. Ja, det er skummelt når det blir så langt, men hvis du minne deg selv om at du gjør det rette ved å ringe 911 vil det bidra til å øke tilliten i denne kritiske tiden.