Wkano

Hvordan trives på skolen

Det er naturlig for enkelte elever å finne skolen helt tørt og kjedelig, stressende og tilsynelatende verdiløs. Men med dette vil vi sette deg på rett spor om hvordan du kan trives på skolen og finner ut at det er ingen dungeon tross alt...

Trinn

Hvordan trives på skolen. Sommel fører vanligvis til bekymringer.
Hvordan trives på skolen. Sommel fører vanligvis til bekymringer.

Ikke utsette

 1. 1
  Sommel fører vanligvis til bekymringer. Studenter som ikke fullfører leksene sine eller har ikke engang startet sine prosjekter vil vanligvis unngå skolen fordi de er redd for at de vil bli straffet eller de vil komme i trøbbel.
 2. 2
  Husk å utsette fører ofte til stress, dette skyldes det faktum at de fleste studenter som procrastinate erfaring intenst press og tretthet når du gjør sine siste øyeblikk lekser (er) og eller prosjekt (er)
 3. 3
  Planlegging hjelper de fleste studenter, og det kan hjelpe deg. Først av alt det reduserer inntrykk av ikke å ha nok tid, ved prioritering og planlegging fremover vil du være i stand til å ha mer fritid enn du trodde var mulig. Eksempel:
 4. 4
  Sprer ut arbeidet på et prosjekt. For eksempel har du en måned før du passerer et prosjekt og hver kveld du allot 30 minutter for prosjektet og en time for leksene. Det er mye mindre stressende enn å gjøre det seks timer i strekk siste minutt og deretter fortsatt å måtte bekymre deg for uferdige lekser!

Ikke press deg selv

 1. 1
  Unngå å bekymre seg over faglige problemstillinger. Men bare i tilfelle prøve å være så følelsesmessig forberedt for eventuelle konsekvenser av arbeidet ditt. Og husk at du høster hva du deg> sår, noe som betyr at hvis du har og ditt komfortable med resultatene så hva er det å bekymre seg? Uansett hva resultatene kan være så lenge som du gjorde ditt beste, tenke positivt. Og hvis du ikke er fornøyd med resultatene bare gå videre og gjøre det bedre neste gang.
 2. 2
  Motstå gruppepress. Å gjøre dette vil du få en verden av bekymring ut av ryggen din. Husk å alltid være deg selv, vil folk liker deg for den du egentlig er, og ikke for hvem du later til å være.

Be om hjelp

 1. 1
  Be om hjelp hvis du har problemer på lekser, ikke vær redd. Spør foreldrene dine eller eldre søsken. Siden de har mest sannsynlig gått gjennom de samme fagene på skolen som du gjorde, vil de være en stor hjelp og det bare kan gjøre ting litt mer interessant.
 2. 2
  Hvis du fortsatt sitter fast? Så neste gang, spør læreren om han / hun kan holde minst 18 minutter etter skolen og hjelpe deg med leksene. Men hvis de ikke kan, fordi de har en lang pendle hjem, så godta det, si takk, og deretter prøve å bli med i en leksehjelp klubb, eller hvis det hjelper spør en venn på skolen hvis de er tilgjengelige.
 3. 3
  Ordne tid til å ha en uoffisiell konferanse med læreren din (e) hvis karakterer fortsette å være et problem.

Bli med i en klubb eller en gruppe

 1. 1
  Noen ganger, barn har en tendens til å trives på skolen mer hvis de har noe gøy å se frem til. Gå videre og bli med skolefritidsordning de har tilgjengelig eller starte din egen gruppe basert på en favoritt hobby hva som gjør deg glad. Det er også en fin måte å få nye venner. Men sørg for at gruppen du bli med i er fint med foreldrene dine, og sørge for at de ikke vil være årsaken til at du ikke betaler oppmerksomhet i klassen.
 2. 2
  Være uselvisk og bli en årsak som en miljøforkjemper gruppe, eller en helse gruppe, bortsett fra å gjøre bedre bruk av din tid, vil det hjelpe deg å vokse følelsesmessig og mentalt. Men sørg for å bli med i en gruppe som du vet du vil ha det gøy og at du vil aldri angre på å bli med. (Det hjelper hvis du blir med en venn.)

Hygg deg med ditt miljø

 1. 1
  Tilpass. Hvis det gjør deg lykkeligere og mer komfortabel med miljøet og deretter prøve å dekorere din, ryggsekk, kulepenn, notebook, etc Men først må du spørre foreldrene dine om det er ok for deg å dekorere din "ting".
 2. 2
  Når dekorere ryggsekken prøve å bruke pins, patcher, klistremerker og nøkkelringer, noe som er fint med foreldrene dine og gjør deg gladere.
 3. 3
  Sosialisere. Hvis det gjør deg mer komfortabel, prøv sosialt samvær. Du bare kan ha noen klassekamerater som deler noen av dine ideer og de kan bare gjøre gode venner. Venner er en stor kilde til støtte og som regel de vil gjøre dagen din.
 4. 4
  Husk å være forsiktig med folk som du "henge med". Vær sikker på at du vet forskjellen på ekte venner og venner som tar sikte på å få deg i trøbbel. Det er en fin linje mellom bråkmakerne og en og annen student moro. Husk å holde seg borte fra vold og sånn, og disse tingene vil bare føre deg til problemer.
 5. 5
  Gled deg selv fra tid til annen. Lek litt eller ta en runde med vitser med venner i fritiden. Skolen bør ikke være din dungeon, det er et sted for ungdom som deg selv for å lære, og en del av læringen er å lære hvordan å sosialisere og bli en bedre person. Men husk det er en forskjell mellom skadelige vitser og vanlige ufarlige student vitser.
 6. 6
  Opptar deg når du kjeder deg i fritiden. Har en hobby eller en rutine, under fordypningen og lunsjpauser. Maling, tegning, gjøre lekser, synge, lytte til musikk, spille et instrument, henge med venner uansett hva som er tillatt og vil hjelpe deg å lindre din kjedsomhet.
 7. 7
  Vær positiv! Dette vil hjelpe deg mye. På hvert mørkt øyeblikk, hver stressende situasjon være rolig, og være positiv! Og husk å la de fleste eller alle dine dårlige vaner. Ting er bare dårlig hvis du ser det på den måten. Se ting i et positivt syn, det hjelper.
 8. 8
  Ignorere negative så mye som mulig. I en verden der nesten alle hater en happy ending story hjelper det å bare ignorere det hele, og ikke la dem ta deg ned. Det er en forskjell mellom konstruktive kritikere og en egoistisk pessimist. Bare riste på hodet og gå unna.
 9. 9
  Sett et mål for deg selv. En god måte å motivere deg selv er å sette et mål og holde fast med den. Forestill skolen som et rollespill med deg ved roret, eller en historie som blir skrevet med deg som både forfatter og hovedperson. Nå en karakter har som regel et mål rett? Så hva er det? Er du den type person som mål å bli den beste? Kanskje du er den tapte utstøtt prøver å finne sin plass i verden? Det hjelper hvis du ser verden på en annen oppfatning, det er ditt liv, det er ditt syn, sette et mål og fastsatt.

Tips

 • Livet er en berg og dalbane, og prøv så vi kan vi aldri være i stand til å kontrollere det, vi vil bare ende opp med å stresse oss mer og mer. Det er best å ta livet som det er. Du bør ikke rush ting, eller bør du gi deg selv en illusjon av kontroll. Å leve, å gråte, og å le det er alt en del av livet! Verdsette alle andre og leve det til fulle og være glad for det du har og alltid gjøre ditt beste.
 • Try, Try, Try.
 • Hold Ansvarlig... det vil hjelpe mye i alle typer skoler.
 • Finne balansen eller rutine og gå med det, uansett hva du er komfortabel med.
 • Når du er i et rot, eller bare opplever et stort press det siste. Bare ro, analysere ting først og deretter prøve å løse det.
 • Alltid være deg selv.
 • Hold deg organisert... i alle slags miljø
 • Husk å ikke studere siste minutt før noen form for test (stor eller liten.). Være forberedt på minst to uker før testen.
 • Når jeg prøver å finne ut hvilke skolefritidsordningen bør du velge, prøve å tenke som en du kan feste ditt engasjement med. Spør også hvor lenge klubbene er og snakke med foreldrene dine om du kan bo etter skolen.
 • Det hjelper å være litt konkurransedyktig.
 • Husk å alltid være aktiv og bli med skolens aktiviteter, holde deg opptatt.

Advarsler

 • Alltid se opp for folk som kan være mål å skade deg, eller manipulere deg for sine egne formål.
 • Holde seg unna trøbbel.
 • Ikke bruk ord som kan oppfattes som støtende noen på vesken. Dette kan få deg i trøbbel, og kan muligens føre til suspensjon eller verre.
 • Når du dekorere din ryggsekk, messenger poser, etc. uten dine foreldres tillatelse, kan du komme i store problemer, så spør. Disse posene koste mye penger.