Wkano

Hvordan man skal håndtere bety foreldre

Foreldre er de som brakte deg inn i denne verden. Men ikke alle foreldre er de hyggeligste menneskene. Her er noen tips for å hjelpe.

Trinn

Hvordan man skal håndtere bety foreldre. Respekterer dem så mye du kan.
Hvordan man skal håndtere bety foreldre. Respekterer dem så mye du kan.
 1. 1
  Respekterer dem så mye du kan. Ta et dypt åndedrag, og deretter gå bort å avkjøle seg. Prøv å ikke se så opprørt som du virkelig er.
 2. 2
  Gjør ditt beste for ikke å provosere dem. Hvis du støte dem, si at du er lei og at du angrer på dine handlinger mot dem.
 3. 3
  Prøv å resonnere med dem. Hvis de ikke la deg gjøre et par ting som å gå ut med venner, skolen danser osv., spør dem hvorfor du ikke kan møte og forklare hvorfor du mener du bør være i stand til. Hvis de er enige, gjerne fortelle dem hva du skal gjøre, hva du trenger, og den tiden du kommer tilbake etter. Bestem et portforbud sammen og hold deg til den.
 4. 4
  Prøv å tjene deres respekt ved å gjøre det bra på studiene dine.
 5. 5
  Selv om du vet at det som foreldrene dine sier er mener og helt urimelig, skjule det faktum at du vet og ikke ta det opp for å unngå konsekvensene.
 6. 6
  Hvis foreldrene dine atferd er virkelig plager deg, kanskje det er fordi du ikke tenker på deres side av situasjonen. Å være en gutt eller tenåring gjør deg sint på verden noen ganger, og gjør det lettere å påpeke andres feil i stedet for å realisere din.
 7. 7
  Hvis dine argumenter blir fysisk, forteller en voksen!, Ikke en venn. Venner vil sladrer, uansett hvor nær du er, og du ikke ønsker å såre noens omdømme. Fortell en voksen du stoler på nøyaktig hva som skjedde, og ikke bare si: "Jeg hater foreldrene mine, de er så slem, gjorde de __________!", Men sier i en svært streng, un-sjefete, rolig og likevel haster stemme, "Jeg har noen alvorlige problemer med mine foreldre som blir fysisk og jeg trenger din hjelp fordi jeg ikke er komfortabel med det," eller noe langs disse linjene. Jeg er sikker på at voksen du stoler på vil samarbeide med deg og kanskje foreldrene dine i tillegg til å finne en vellykket, langsiktig løsning på dine problemer.
  • Må ikke komme i en situasjon hvor du prøver å tjene sin kjærlighet, det er ikke noe du bør ha for å tjene, trenger du ikke å imponere dem for dem å behandle deg på en respektabel måte. Alltid lytte og ta det de sier som et tips for fremtiden.
  • Hvis foreldrene dine fortsatt ikke vil rikke, kan du snakke med en annen slektning som en bror, søster, fetter, tante, onkel, besteforelder, venn av foreldrene dine eller noen betrodd venn.
  • Noen ganger folk med funksjonshemninger, spesielt skjulte seg som autisme og Aspergers syndrom trenger å bli overvåket litt mer enn andre. Dette betyr ikke at de behandler deg som en baby eller blir bety for deg, er det fordi de trenger litt mer omsorg enn andre, og at de elsker deg og ta vare på deg, som mennesker med autisme / Asperger syndrom kan være for tillitsfulle og naiv, noe som kan gjøre dem svært enkle mål for erting, å komme i trøbbel, vanskeligheter og mobbing. Et eksempel på naivitet er når en person med Aspergers tror at alle er deres venn, og de ikke alltid skjønner når noen er en sann venn eller en backstabber (fin når personen er til stede, men ekkel når personen er fraværende), og de kan ikke alltid lese kroppsspråk. For eksempel har de ikke alltid vet om en person snakker sant eller lyver, og et annet eksempel på naivitet er når noen spør deg spørsmål som mennesker med Aspergers kan ikke alltid si om noen spør dem for å vise omsorg og være vennlig og når noen blir nyskjerrig.
  • Forstår at alle må forholde seg til sine foreldre.
  • En gang i blant alle har en dårlig dag. Ikke la dine følelser ut ved å gi dine foreldre en vanskelig tid. En god måte å gjøre det på er å holde en dagbok. Det vil gjøre både deg og dine foreldre føler seg bedre.

Tips

 • prøver å hjelpe dem og fortelle om livet ditt.

Advarsler

 • Det er en forskjell mellom å være gretten, stresset, og rett og slett fornærmende. Hvis du føler du er i en fornærmende situasjon, forteller en betrodd venn eller voksen, søke hjelp, og søke et trygt sted. Finn rådgivning om mulig.
 • Sørg for at du vet hvordan å holde hodet kaldt for å unngå store konsekvenser.
 • Vold er aldri svaret.