Wkano

Hvordan å få hevn på dine søsken

Søsken kan være dine beste venner eller din verste fiender, og en naturlig menneskelig reaksjon på dem kan være å få hevn. Med de riktige verktøyene og den naturlige evne til å kjenne grensene, kan du søke hevn. Men pass på at de kan finne en måte å få hevn tilbake.

Trinn

Hvordan å få hevn på dine søsken. Bestem deg for hvor mye hevn du søker, avhengig av søsken alder og kjønn.
Hvordan å få hevn på dine søsken. Bestem deg for hvor mye hevn du søker, avhengig av søsken alder og kjønn.
 1. 1
  Bestem deg for hvor mye hevn du søker, avhengig av søsken alder og kjønn. Du har sannsynligvis ikke ønsker å bruke samme prank på 12-år gamle bror som du ville gjort på din 7 år gamle søster.
 2. 2
  Velg hvordan du ønsker å få hevn. Du kan få dem i trøbbel med foreldrene dine, eller bare prank dem.
 3. 3
  Hvis du velger å prank dem, sørge for at det ikke er en forutsigbar prank. Ofte kan du finne virkelig gode sprell hvis du ser på nettet. En god side å bruke for hevn er. Du kan sende inn en persons e-postadresse, og det vil legge dem til hundrevis av spam e-postlister. Det er 100% gratis og tar bare ca 5 minutter!
 4. 4
  Satt sin klokke fire eller fem timer foran. Så når de våkner opp, fortelle dem at de har sovet gjennom hva de trengte å gjøre den dagen. Og sørg for at du er kledd for dagen når de våkner.
 5. 5
  Få dem i trøbbel. Hvis du velger å få dem i trøbbel med foreldrene dine, er alt de har å gjøre bryte en regel. Hvis de gjør det, umiddelbart kjøre til foreldrene dine og fortelle, selv om du vanligvis ikke ville ha. Du har satt dem opp, og de vil bli fanget.
 6. 6
  Plage dem med deres minst favoritt mat. Sørg for å dele ut den største delen av at parabolen på tallerkenen sin når det blir servert. Alternativt kan du bruke en mat de liker at en eller annen grunn ikke de kan ha på den tiden, for eksempel fordi de er syke. Vis dine søsken hvor mye du nyter den maten som du spiser det rett foran dem.
 7. 7
  Prøv å ta sine ting og skjule dem. Sette sitt rettetang under sofaen eller lekser i mikrobølgeovnen. Prøv å ta bare én ting hver dag (noe som de ikke vil merke med en gang, som en penn). Gjemme den i rommet ditt og sørge for at det går i ett med tingene dine eller bare gjemme den i skapet. Hold å gjøre de tingene du tar mer og mer viktig for dem hver dag, men ikke ta ting som er avgjørende for dem (briller, lekser, osv.).
 8. 8
  Hvis de er teknologisk utfordret, ta en gammel tastaturet, ta ut nøkkelen og sette dem tilbake på opp ned og eggerøre. Hvis du vet at deres datamaskin passord, gå inn og endre det slik at de ikke kan komme i. Også du kan endre eller tilbakestille et passord på sin iPod.
 9. 9
  Prøv å ta av dekselet på sin mobiltelefon lader og sette den tilbake på opp-ned. De vil bli veldig sint prøver å knipe det på telefonen sin!
 10. 10
  Juice en sitron med tannbørste deres. Dette fungerer best på yngre (masete) søsken som hater sure ting!
 11. 11
  Prøv å sende yngre søsken til skolen på en lørdag. Få resten av familien ut av huset slik at det ser ut som de var på jobb eller skole. Se hvor langt de kommer før de innser sin lørdag!
 12. 12
  Rett før de går på skolen, finne sin ryggsekk, tømme den, og fylle det med undertøyet. De vil bli så forvirret!

Tips

 • Gjør subtile hint om dine kommende sprell, men ikke være for opplagt.
 • Du kan låse en hund i sine rom for et bad pause, men ikke bli tatt gjør det så de har ingen bevis på at du gjorde.

Advarsler

 • Hvis foreldrene dine er typen til å bli sint om skøyerstreker, ikke gjør dem for alvorlig. Spille det trygt.
 • Hvis du velger å få hevn ved å få søsken i trøbbel med foreldrene dine, vær forsiktig. Dette kan lett slå tilbake.
 • Ikke noe tull som vil skade dine søsken.
 • Ikke presse dem. Det er ikke hevn.
 • Det er mange sprell der ute, og de ​​er alltid moro å trekke, men ikke ta det for langt. Det er en linje mellom å ha det gøy å få hevn og bare blir mener.