Wkano

Hvordan lage dine foreldre elsker deg for den du er

Alle foreldre har forutinntatte tanker om hvordan å heve sine barn og hva de ønsker at deres barn skal bli som voksen. Forventningene vokser, og barnet utvikler seg ved å svare på deres foreldre oppdragelse. Når deres barn kommer inn i verden av venner, skoler og gruppe kolleger, utvikler dette barnet hans eller hennes egen personlighet. Foreldre til tider kan reagere negativt på deres barns preferanser for en livsstil, og barnet føler seg elsket og ulykkelig. Dette er hvordan du kan snakke med foreldrene dine og la foreldrene dine vet at du trenger deres for hvem du er selv om det er noe langt annet enn sine forventninger.

Trinn

Hvordan lage dine foreldre elsker deg for den du er. Ha en rolig diskusjon med foreldrene dine.
Hvordan lage dine foreldre elsker deg for den du er. Ha en rolig diskusjon med foreldrene dine.
 1. 1
  Ha en rolig diskusjon med foreldrene dine. Velg et tidspunkt når ting er stille og rolig og pent be dem om å høre deg ut. Forklar at du har noe å fortelle dem, og at du ønsker at de skal lytte før du svarer.
 2. 2
  Forklar at du forstår at de har en vanskelig tid i å akseptere deg som du er, men at du fortsatt er den samme personen de hevet og kjærlighet, men nå har forskjellige følelser og tanker. Sørg for at de vet at du dem for hvem de er, og i sin tur du trenger dem til å elske og akseptere deg for den du er. Forklar at du er klar over og setter pris på den kjærligheten de har gitt samtidig øke deg, og at de er gode foreldre.
 3. 3
  Minn dem på at ikke alle har samme interesser, ønsker, eller gjør de samme valgene. Fortell dem at selv om du har lært mye fra dem, har du bli din egen person med dine egne preferanser og følelser. Når du er ferdig, sitte rolig og se hvordan de reagerer og hva de har å si. Hvis de er positive og aksepterende, da har du gjort ditt punkt. dem og understreke hvor mye du elsker og setter pris på dem. Men hvis de sier at de ikke kan akseptere deg for den du har blitt, bare si du er lei føler de på den måten.
 4. 4
  Vurder dine valg, som er avhengig av din alder. Du enten flytte ut av huset, eller holde seg hjemme. Uansett, vet du at du har forsøkt å få dem til å forstå. For nå men, du må bare gå videre med livet ditt. I tid, kanskje du vil få deres aksept og føle deres kjærlighet. I mellomtiden, være fornøyd og vite at du har prøvd.
 5. 5
  Ikke snu ryggen til foreldrene dine. Du kan ikke tvinge dem til å elske og akseptere deg, men du kan være kjærlig til dem.

Tips

 • Vær åpen for dem og vise dem kjærlighet. Hjelpe dem så mye du kan, og forklar at du alltid vil være der for dem.
 • Kanskje en dag jo mer de forstår mer imot de vil bli, og vil elske deg for den du har blitt.
 • Forstå at de ble ført opp annerledes, der aksept av forskjeller i mennesker ble mislikt. Dette er en del av hvem de er, og du må akseptere at det er vanskelig for dem å endre på dette stadiet av livet.
 • Ikke mist hodet kaldt.
 • Ikke krev de aksepterer deg, bare be dem.
 • Ikke gi opp.
 • Vær tålmodig og forståelse og åpne for dem om de endringene som har skjedd med deg, og innover lykke du føler nå. Litt etter litt, som de lærer mer, kan de komme til å akseptere deg. Foreldre egentlig aldri slutte å elske sine barn, og dine har virkelig ikke sluttet å elske deg!
 • Ikke bli sint, husk de er fortsatt foreldrene dine.
 • Bestem deg for at du ikke vil bli fornærmet av noen sårende bemerkninger.

Advarsler

 • Ikke noen gang føler at du må forandre deg selv for å behage foreldrene dine. Bare vær deg selv, selv om foreldrene dine ikke aksepterer hvem du er.
 • Være forberedt på at du kanskje ikke noen gang bli akseptert for den du er og forstå at deres nonacceptance betyr ikke at de ikke elsker deg. Bare gå videre med livet ditt og være fornøyd i å vite at du prøvde.