Wkano

Hvordan å passere som en fyr og fremdeles være scene eller emo (for FTM tenåringer)

Når trasitioning til målet kjønn, kan det noen ganger være vanskelig å holde din egen personlige stil, spesielt hvis du er en pre-T. Her er noen tips for kvinnelige funksjonsfriske folk til å presentere som mannlige, og fortsatt beholde den scenen / emo stil!

Trinn

Hvordan å passere som en fyr og fremdeles være scene eller emo (for FTM tenåringer). Aksepter at du ikke vil være i stand til å trekke av mange av mote triks biologcally mannlige emo gutter gjøre.
Hvordan å passere som en fyr og fremdeles være scene eller emo (for FTM tenåringer). Aksepter at du ikke vil være i stand til å trekke av mange av mote triks biologcally mannlige emo gutter gjøre.
 1. 1
  Aksepter at du ikke vil være i stand til å trekke av mange av mote triks biologcally mannlige emo gutter gjøre.
 2. 2
  Pakke. En butikk-kjøpte packer er best, men hvis du har lite penger en sokk vil fungere, men vær oppmerksom på at hvis noen famler deg, du er ferska.
 3. 3
  Få en god bindemiddel. Du vil trenge noe stramt nok til å grundig komprimere brystene nok under tett klær, samtidig som den er komfortabel. Det bør også være diskret. Underworks selger noen flotte permer som er både diskret og komfortabel. T-Kingdom selger også gode.
 4. 4
  Sørg for at dine skjorter er ikke for stramt. Oten selv den beste bindemiddel vil vise litt av brystene dine, og du bør nok gå med en moderat til tett passe hvis du er en A eller en B cup, moderat hvis du er en C eller D cup, og baggy-ish hvis du er større enn det. (Vær oppmerksom på at teknisk sett en D cup er gjennomsnittet, men det er mer sannsynlig at du vil ha en størrelse for liten. Hvis du bruker riktig passform, juster at tilsvarende.) Men hvis du er veldig flatbrystet, gå med stramme skjorter, muskel skjorter og "kone visper."
 5. 5
  Skjul brystene dine. Hvis du er naturlig flat, flater etter kirurgi eller binder deg perfekt-som det sannsynligvis won't-så det er flott. Men mesteparten av tiden, må du dekke dem opp. Vester og hettegensere er stor for dette. Du kan også prøve et skinn eller pleather jakke eller en denim jakke dekket i patcher, helst som representerer homofil stolthet, dine favorittband, og / eller kultfilmen patcher.
 6. 6
  Hvis du er homofil, flaunt det, men i en maskulin måte. Du kan bære den mannlige-on-male symbol eller en rosa trekant. Unngå vanlig regnbue stolthet symboler som det kan gjøre folk tror du er lesbisk. Det er det samme om du er en bifil: Du kan bære en mann-mot-mann med en kvinnelig tegn, men en vanlig biseksuell flagg eller de "biangles 'kan gjøre andre tror du er en bi jente.
 7. 7
  Bruk maskuline eller androgyne sko. Doc Martens, bekjempe støvler, Paraboots, biker boots, og de fleste menn industrielle støvler er maskuline utseende. Du kan gjøre dem mer scene ved å kjøpe dem i lyse farger, men svart vil arbeide med noen antrekk. Svarte flekker, ingen svette, og Converse er androgyne til maskuline, mens Varebiler og Keds er androgyne. Hvis du går med Vans, holde seg til svart og hvit rutete eller de med skallen mønstre.
 8. 8
  Sørg for at jeans ikke feminize deg. Hvis du har smale hofter og en flattish rumpe, kan du bære jente jeans og trange jeans. Men hvis du har en feminin rumpe eller brede hofter, må du kanskje betale for løsere bukser. En god måte å holde det Emo er å holde bekkenet området av buksene løs, mens stramme bena. Hvis den kombineres med riktig tilbehør og hår, kan baggy camo bukser ser scene. Definitivt ha svart, det vil slanke alt ut. Hvis du er middels hipped, kan du sannsynligvis gå med trange jeans, så lenge de er svarte. Uansett hva din hofte og rumpe størrelse er, pinstripes er gode fordi de ser ut til å både slenderize lavere kroppen og øke din høyde. Rippe opp jeans, siden det er en mer maskulin ting å gjøre, og de også avsløre unshaven ben. Unngå gnister, dyr print, hjerter eller tradisjonelt feminine farger som rosa, lavendel eller lilla. Skulls og stjerner er som regel greit så lenge du har maskuline hofter og en flat rumpe. Unngå shorts hvis du er kort for en fyr fordi det vil gjøre deg vises kortere. Hvis du allerede er høy eller gjennomsnittlig for en fyr (hvis du er en yngre tenåring dette bør være 5'6 "opp, og hvis du er en eldre tenåring det bør være 5'8" opp) bør du gå med kneet lengde eller under- the-knee shorts i en camo mønster.
 9. 9
  Miste litt vekt hvis du er tung eller moderat. Dette kan bidra til å slanke hofter og rumpe, samt krympe brystene dine. Men hvis du er slank allerede, gjør ikke dette, fordi overdreven tynnhet vil feminize deg litt-og det kan være usunn. Sørg for å gå ned i vekt på en sikker, gradvis måte.
 10. 10
  Ikke barbere armer, underarmer og ben. Dette er feminine. Mens bio-hanner kan komme unna med det, de fleste FTMS ikke kan.
 11. 11
  Bruk tykke briller. Disse vil gjøre ansiktet ditt vises mer maskuline. Plukk briller som passer ansiktet ditt. Dette er ofte det motsatte av rammer som passer noen som identifiserer seg med hunnene. Hvis du har en kvadratisk eller rektangulær ansikt, med runde former for å gi kontrast til dine vinkler. Hvis du har et rundt eller ovalt ansikt, kan du prøve rektangulære briller. Du bør nok holde med sølv eller svart felger.
 12. 12
  Bygge opp muskler. Selv om å være muskuløs er ikke en spesielt ting, kan det virkelig hjelpe med bestått. Mens ekstreme muskler vil se rart, hjelper litt toning egentlig. Minst prøve å bygge opp din skulder siden gutta har generelt bredere skuldre.
 13. 13
  Vær svært forsiktig med sminke. Hvis du bruker den riktig, kan makeup hjelpe deg å passere. For eksempel, hvis du har veldig store øyne, brukt svart eyeliner på innsiden av lokket kunne gjøre dem ser mindre. Legge noen foundation på leppene kan gjøre dem mindre rosenrød og dermed mer maskuline. Skyggelegging i øyenbrynene med et øye blyant vil gjøre dem ser tykkere og derfor mer maskuline. Ikke riv dem med mindre de er ekstremt tykk til poenget med å være svært skjemmende. Hopp mascara, men siden lengre øyevipper definitivt feminize ansikter. Definitivt unngå falske øyevipper. Hvis ansiktet ditt er maskulin eller androgyn, kan du være i stand til å bære eyeliner normalt. Ikke bruk en forseggjort design, men siden det er stort sett de emo jenter som gjør det. Hvis du har en litt maskulin ansiktet, kan du bruke øyenskygge. Men hold deg til mørkere farger som svart, grå og mørk rød, med mindre ansiktet ditt er virkelig maskulin, der kan du bruke lysere nyanser av rosa og rødt. Du kan være i stand til å komme unna med grønt, men holde seg borte fra lilla, lys rosa eller noe med glitter. De fleste FTMS kan bruke neglelakk så lenge det er svart. Leppestift bør unngås med mindre ansiktet ditt er maskuline, og selv da bør være i svart eller en veldig mørk svart-rød. Unngå enhver makeup, men foundation og concealer hvis ansiktet ditt er veldig feminin.
 14. 14
  Bruk en mer maskulin emo frisyre. Selv om langt hår kan være attraktive på begge kjønn, vil det feminize deg, med mindre du har en definitivt maskulin ansikt (som du sannsynligvis ikke med mindre du har vært på testosteron for en stund). Du vil sannsynligvis ikke være i stand til å komme unna med hår som går forbi haken din. Stiler med pigger kan se maskuline, siden jenter ikke vanligvis har dem. Veldig rett hår er også en god idé fordi krøller og bølger har en tendens til å feminize ansikter, og de er ikke spesielt scene. Frullets-hår som er kort i ryggen og lang i front-er både moderat maskuline og ekstremt emo, spesielt hvis du pigg ryggen litt. Shaggy hår kan fungere hvis du har en maskulin ansikt eller androgyne ansiktet, men det kan være et problem hvis ansiktet ditt er feminine. Scenen mulle generelt er for feminin for de fleste FTM gutta. Hvis du har en veldig feminin ansikt, må du kanskje gå med en veldig maskulin emo stilen, for eksempel en fauxhawk eller noe lignende til Pete Wentz. Kortere er ikke nødvendigvis bedre, fordi det kan trekke oppmerksomheten til feminine trekk i ansiktet ditt. Color klok, bør du sannsynligvis unngå rosa eller lilla med mindre ansiktet ditt er veldig maskulint. I tillegg er lys blondt på egen hånd ikke en så god idé, fordi det er det meste som idretten det. Imidlertid kan blondt stripete i svart hår ser bra ut. Unngå brune og blonde kombinasjon tallet, som de er også mest sett på scene jenter. Svart og rødt er et godt valg, men fordi det er noe uvanlig på emo jenter. Grønn er en farge uvanlig for kvinner. Coon, tips og striper er greit, men unngå leopard eller zebra print.
 15. 15
  Bruk klær som vil gjøre at du ser høyere. Smale striper er gode, så vel som farge-svart. Gå monokromatisk hvis du er kort, siden å ha en skjorte en annen farge enn de buksene deler kroppen og forkorter det. Plattform, vil industriell stil støvler også gjøre at du ser høyere. Du kan også prøve sko med løftere på innsiden (eller toalettpapir hvis du er billig). Husk: det høyere du ser, vil de mindre sannsynlig at folk tror du er en jente.
 16. 16
  Slappe av når folk forveksle deg for en jente eller kan ikke si om du er gutt eller en jente. Dette skjer med mange gutter, spesielt emo og scene kids. Men det er spesielt smertefullt for en FTM, siden vi har gått hele livet blir forvekslet med jenter. Husk: dette skjer med biologiske menn også.
 17. 17
  Slitasje maskuline tilbehør. Noe med pigger ser maskuline. Arm warmers og armbånd som har horisontale striper på dem er store, fordi de gjør benbygning ser større. Pulsvanter også bidra til å gjøre din benbygning ser større og piggene ser maskuline. Belter med interessante spenner trekke oppmerksomhet til skrittet ditt, så bruke dem hvis du er pakking, og ikke hvis du ikke. Noen gode valg ville være straight edge, skull, band og rosa trekant. Båndene er bra fordi de fleste kvinner ikke bære dem. De gjør også en vertikal linje, og dermed gjør at du ser høyere. Av samme grunn, skjerf er stor. Gå med brikker, hodeskaller, camo, striper, vintage og humor for dine bånd. Strikke fingerløse hansker er androgyne og også gjøre deg mer scene, mens pleather eller skinn fingerløse hansker er veldig maskulin, men mer punk enn scene. Unngå iført bandannas på hodet siden de er feminizing med mindre den er slitt horisontalt som et pannebånd. På halsen, i lommen, eller på håndleddet er fint om. Shutter-briller er androgyne så lenge de ikke er rosa eller lilla. Fedoras, baseball caps, trucker hatter og newsboy caps er maskuline, mens beanies er androgyne så lenge de ikke har kattunge ører.
 18. 18
  Stick med maskuline og androgyne scene symboler og slagord. Unngå Hello Kitty og diamanter. Slåsshansker og hodeskaller, så lenge de ikke er rare hodeskaller, pleier å være veldig maskuline. Tee skjorter med kult show, for eksempel Invader Zim og Teenage Mutant Ninja Turtles, og filmer, for eksempel Nightmare Before Christmas og Rocky Horror Picture Show, har en tendens til å fungere. Skelanimals er greit så lenge du velger de maskuline versjoner, som for eksempel tux skjorte og lyn skjorte. Roboter og dinosaurer pleier å være androgyne. Setninger med ordene brootal, rawr, rad og hardcore tendens til å fungere. Unngå alt som sier cutecore, glamour, eller "haters gjøre meg berømt."
 19. 19
  Velg dine piercinger nøye. Måle ørene dine hvis du pierce dem, med mindre ansiktet ditt er maskulin eller androgyn. Ikke ha Monroe eller navle piercing med mindre ansiktet ditt er definitivt maskuline. Unngå nesebor eller kinnet piercinger piercinger hvis ansiktet ditt er feminine. Septum piercinger er maskuline, men veldig smertefullt. Uansett hvor feminine eller maskuline ansiktet ditt er, øyenbryn og leppe piercinger er stort, og vil hjelpe deg å se mer scene, mens du fremdeles ikke feminizing ansiktet. Tunge piercinger, øyenbryn piercinger og brusk er også greit for alle ansikts type. Spikes er nyttig.
 20. 20
  Bruk mannlig kroppsspråk. Kvinner generelt tar mindre plass, mens menn bruker mer. Spre bena fra hverandre og hvis du krysser bena, gjør det på en firkantet stil. Også krysser armene høyere enn du vanligvis ville gjort, siden kvinner krysser armene lavere. Generelt unngå å legge hendene på hoftene. Hvis du gjør, gjør det når du tenker, ikke når irritert. Dra hælene litt når han går.
 21. 21
  Unngå stereotypier. Ikke alle FTM er en macho mann. FTMS kommer i så mange varianter og nivåer av maskulinitet som biologiske menn. Det er fancy trans-menn, intellektuelle trans-menn og til og med feminin trans-menn. Du trenger ikke å være rett heller, det er helt greit å like menn. Seksuell orientering og kjønnsidentitet orientering er ikke i slekt. Det er nok av homofile og bifile transseksuelle. Vær deg selv og ikke prøv å være mer maskuline bare fordi media forteller deg å være.

Tips

 • Hvis iført noe sminke eller jente jeans gjør deg ukomfortabel, ikke gjør det. Transseksuelle menn skiller seg fra de andre gutta fordi vi har brukt våre liv bli behandlet som jenter og noen ganger traumatisert av det. '
 • Noen gode kult skjorter: Teenage Mutant Ninja Turtles, Power Rangers, Adventures of Bill og Mindy, Pokemon, Digimon, Emo Rangers, Naruto, Death Note, KIL Supporterklubb Cats, Rocky Horror Picture Show, Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Buffy the Vampire Slayer, Austin Powers, Spise Raul, Clerks, Dogma og Mallrats.Only slitasje kult skjorter hvis du er kjent med stoffet. Ellers, hvis noen spør deg om det, vil du bare se dumt.
 • Kjøp menns cologne, hjelper det med effekten.
 • Noen gode merker: Bleik Thorn, Skelanimals, Drop Dead, dispair økes. og Fullbleed.
 • Gå ut i din lokale by med noen bestevenner, kledd som en mann, og fortelle dem hva du prøver å gjøre og å være seriøs om det, det kan være sjokkerende hvor annerledes du vil bli behandlet som en mannlig!
 • http://www.mangoproducts.net/ (Advarsel: inneholder bilder av fallisk formet packers)
 • Hvis du er modig, kan du prøve make-up som scenen / emo menn slitasje, men vær forsiktig,-det kan gjøre at du ser for feminin.
 • (Prisene ser veldig skremmende fordi de er i Taiwan valuta, så bruk en valutakalkulator)
 • Hatter (spesielt de med regninger / visir, som trucker hats) kan bidra til å gjøre at du ser mer maskuline.
 • http://www.emobucket.com/
 • Noen svært nyttige linker

Advarsler

 • Når komprimere brystene dine, vær forsiktig: Husk brystene må gå et sted Aldri binde med tape eller et ess bandasje!. De er veldig farlige metoder og kan også føre til døden. Ta alle som begrenser klær umiddelbart hvis du føler deg andpusten. Din shluld ikke binde brystet hvis du allerede har problemer med å puste.
 • Vær forberedt på å håndtere fordommer-fra homofile og heterofile likt. Å være annerledes er aldri lett, og transseksuell ofte finner det vanskelig å passe på hvor de går. Vil nt gi etter for mobbing og overgrep, men alwasy være trygg og prøver å være tålmodig mens THW verden og lawbooks ta opp med deg.