Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha et kjæledyr

Det er drømmen for mange barn og tenåringer: en pet av sine egne, å leke med og ta vare på. Dessverre, foreldre ofte har svært ulike ideer om å få et nytt kjæledyr, fordi de er bekymret for ulike problemer som kan oppstå, for eksempel å bli ansvarlig for det, utgifter, eller hvordan å ta det på ferie. Med litt innsats og ansvar, men kan problemene løses og foreldre kan bli overbevist. Her er noen tips for å komme i gang.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha et kjæledyr. Gjør din forskning først.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha et kjæledyr. Gjør din forskning først.
 1. 1
  Gjør din forskning først. Få noen bøker eller forskning på datamaskinen for ønsket kjæledyr. Selv gå spør venner som eier eller har tidligere eid pet om hvordan å ta vare på det (hvis muligheten kommer sammen, ta vare på den for dem mens de er på ferie). Forskning kjæledyr i spørsmålet i stor detalj før du nærmer deg dine foreldre, slik at du vet alle fakta. Hvis du finner ut noe om kjæledyr som du ikke liker (for eksempel spise levende mat, lever i 30 år, trenger masse uteareal, etc.), så ikke nøl med å sjekke ut andre lignende dyr for å finne den perfekte kjæledyret for deg. Casually fortelle foreldrene dine et faktum om kjæledyret ditt, vil det ta dem. Hvis familien din har en bestemt nødvendighet som må tas opp, slik som å være ute av stand til å gå et kjæledyr, arrangere en avtale eller kompromiss for å fikse det.
  • Sørg for å sjekke inn statlige lover hvis du vurderer et eksotisk kjæledyr. For eksempel er det ulovlig å holde en skunk som kjæledyr i Tennessee, så selv om du kan være i stand til å kjøpe en eller kanskje kjenner noen som har en, er det sannsynligvis ikke en god idé.
 2. 2
  Vær klar til å motivere. Husk: å ha et kjæledyr er en betydelig livsstilsendring. Dine foreldre trenger tid til å tenke, og dette kan ta alt fra en uke til noen måneder, avhengig av dyret. Men vær tålmodig. Husk at du vil ha denne kjæledyr (avhengig av dyr) i minst et par år, og må ta betydelig vare på den. Hvis du mister interessen i å ha et kjæledyr over et par måneder, så kanskje et kjæledyr er ikke riktig for deg.
 3. 3
  Opptre som en moden voksen. Gjøre dine oppgaver, fullføre lekser, være respektfull. Hvis du oppfører deg på en moden måte de vil vurdere forespørselen i et godt lys. I tillegg til 'å komme på deres gode side "dette vil hjelpe deg å vise dem at du er ansvarlig og moden nok for et kjæledyr.
  • Hvis du får en godtgjørelse, spare opp penger og vise at du er villig til å bidra med dine egne penger mot kjæledyr. Hvis du ikke har en kvote, så gjør strøjobber og ekstra småting. Hvis du er en tenåring, er det mange flere alternativer, som en jobb. Hvis du vil ha en hund, men ønsker ikke det nok til å betale ut av egen lomme, da et kjæledyr ikke kan være riktig for deg.
 4. 4
  Nærme foreldrene dine. I en rolig, diplomatisk måte fortelle dem om dyret, og fortelle dem noen viktige fakta om det. Når du er ferdig, vil de mest sannsynlig stille deg noen spørsmål. Besvare dem ærlig, å være sikker på å foreslå løsninger på eventuelle problemer de ser. Få dem til å begynne å vurdere det, siden få et kjæledyr er en stor prosess. Gi dem noen skriftlig informasjon å se gjennom eller et nettsted for å forske på, eller gi dem en rekke noen å snakke med tips for din ønskede kjæledyret. Ikke bry dem eller sutre, respektere deres vurdering.
 5. 5
  Lag en presentasjon. Ikke glem å legge om hva du skal gjøre for å hjelpe ivareta den og den type kjæledyr du ønsker. Så også hvordan du kan trene den økonomiske delen av det som veterinær avgift er og hvem som faktisk betaler for hunden, og dette kan bidra til å vinne foreldrene dine rundt.
 6. 6
  Fortsett å forske! Når du finner ut nye, interessante fakta, sørg for å fortelle dine foreldre. Dette vil holde motivet på baksiden av alles sinn. Aldri maser! Men hvis de blir sint og fortelle deg å stoppe, holde lav om emnet, og holde kjeft i noen dager.
 7. 7
  Med informasjonen din, lag en vare diagram for dyret, alle kategorier notering hva omsorg de trenger daglig, ukentlig, månedlig, årlig, etc. Vis dette til foreldrene dine. Dette forteller dem at du er villig til å gjøre jobben, og du ikke la gå lett. Hvis de synes nølende, spør dem hvilke problemer de har med deg å få dyret og vise dem at du er ansvarlig og villig til å se alle sider av en sak, selv om du ikke vil.

Tips

 • Kontroller at dette er et kjæledyr som du ikke vil miste interessen innen en måned - kjæledyr som vil være av ingen interesse for deg kan bli misbrukt eller neglisjert, eller foreldrene dine vil ende opp med å bli de eneste omsorgspersoner, så sørg for at du vil være viet til dette dyret.
 • Hvis du er virkelig motivert, kan du skrive en overbevisende essay som beskriver alle resonnement. Dette imponerer virkelig foreldre.
 • Foreldre ofte ikke la barna ha kjæledyr fordi de er bekymret for at de vil ende opp med å ta vare på den. Sørg for at du har tenkt å ta ansvar for det og vil ikke forlate alle rengjøring og fôring opp til dem.
 • Hvis du går inn dine foreldre forventninger med dyret de kan få deg en annen.
 • Hvis du kjenner noen som dine foreldre er venner med som eier kjæledyr du leter etter, spør dem hva de gjør med det, hva kjønn, etc., og la foreldrene overhøre.
 • Ser etter en venns kjæledyr. Når foreldrene dine se hvor ansvarlig du er, kan det øke sjansen for å få et kjæledyr.
 • Det er alltid høytider og bursdager, og du vet aldri hva du kan få da! Spør rolig og nevner at din favoritt ferie kommer.
 • Har gode karakterer, gjøre dine oppgaver, og fortsett med det gode arbeidet for å imponere dine foreldre!

Advarsler

 • Pass på å nærme seg dem i en rolig situasjon.
 • Hvis du får et kjæledyr, ikke mishandle den eller foreldrene dine vil ta det bort.
 • Hvis du har et søsken og vanligvis slåss med ham / henne, være hyggelig for en forandring og spille et spill eller ha en hyggelig samtale. Hvis foreldrene dine fortsatt si nei din ute av lykken
 • Ikke gråte eller rope hvis de nekter. Dette vil gjøre deg virke umoden og redusere sjansene for å få en.
 • Ikke avbryt dem under en samtale bare for å stille det spørsmålet!
 • Ikke kjør ut av huset eller på rommet ditt. Dette vil gjøre deg virke umoden.