Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg kjøpe en hest

Unge jenter og gutter over hele landet har vært grubler svaret på dette spørsmålet i mange år nå. Du har gjort toppkarakterer, memorert hver artikkel i den amerikanske Pony Club håndbok, bevist din fortjeneste ved trofast omsorg for Teddy hver dag (selv de dagene du var syk med influensa!) Så du skulle tro å få et enkelt ja eller nei svar fra den imponerende foreldre enhet vil være det minste av dine bekymringer. Alas, er at sjelden tilfelle, foreldrene ofte gi den mest sta av barrierene til hest eierskap. Listet nedenfor er flere tips å huske på når du taler deres sak.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg kjøpe en hest. gjort toppkarakterer.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg kjøpe en hest. gjort toppkarakterer.
 1. 1
  Forvent en utfordring å gå inn i dette argumentet, og har et motsvar klar for alle mulige svar at foreldrene dine kan trylle. Lag lister over mulige grunner til at foreldrene dine kan bruke som innsigelser, og deretter gjøre omfattende undersøkelser for å bevise at du har tenkt din beslutning gjennom helt. Hvis foreldrene dine ser at du tenker på det negative så vel som positive de vil forstå at du tar ideen om å bli en hest eier alvor.
 2. 2
  Les hver skrap av equine informasjon som du kan få hendene på. Jo mer kunnskapsrik du er, jo mer tillit foreldrene dine vil ha i din evne til å ta vare på en så tidkrevende og kostbart dyr. En stor kilde til informasjon er en god hest leksikon. De fleste bibliotek har dem, men hvis din ikke, kan du noen ganger finne dem på internett.
 3. 3
  Har en komplett oversikt over hva alle aspekter av hest eierskap vil koste. Dette bør omfatte følgende (hvis du har tenkt å være ansvarlig hest eier): Kostnad for å kjøpe hest, kostnaden for boarding (hvis nødvendig), kostnader for ormekur program, årlige vaksiner, årlig tenner omsorg, sko eller føtter trimming hver sjette til åtte uker, kostnaden for høy og / eller kosttilskudd, og noen leksjoner du trenger å ta. Skriv alle disse utgiftene nede og ha en oversikt over og årlige utgifter. Det vil være mye penger, men her er en god serie av argumentene du kan gjøre: Du kan tilby å betale for en del av det (sko og WORMER, for eksempel), du kan ha en halv leieavtale på hesten din til noen andre som vil dele kostnadene, kan du peke på at ingen får bedre på noen sport å gjøre det en gang i uken og eie din egen hest er den billigste måten å ri hver dag, og du kan påpeke at det å lære å ri ordentlig gjøres best når du er ung.
 4. 4
  Vurdere den økonomiske situasjonen, og din familie er. Du vil sannsynligvis ikke ha nok penger til å betale for din hest løpende behov, og vil ha dine foreldres hjelp for det. Å eie en hest er veldig dyrt, og du bør sørge for at familien har nok penger for det.
 5. 5
  Forklar foreldrene dine hvordan du forventer å finansiere din hest. Hvis du kan kjøpe hesten selv, det er flott! Hvis ikke, så gi en grunnleggende budsjett som forklarer hvordan du vil betale foreldrene dine og fortsatt dekke grunnleggende utgifter for hesten din. Boarding, mat, veterinær utgifter, tack og utstyr, hovslager utgifter, etc. er ikke billig, og hvis du har et middel til å betale for, eller i det minste bistå i betaling av disse, vil foreldrene dine sette pris på det. Hvis du ikke har en jobb å bidra til å betale regninger, tilbud om å kaste inn mer rundt i huset eller til å utføre arbeid for foreldrene dine i bytte for en månedlig "hest bilag."
 6. 6
  Vurder dine nåværende situasjon å bestemme hvordan du vil ta vare på en hest. Har du et sted å holde din hest eller må du gå ombord et sted? Prøv å tenke som foreldrene dine ville. Er det et sted i nærheten for boarding? Hvor dyrt er det? Er stedet fysisk trygt for hester eller er det trekk? Ring flere andre hesteeiere og spør dem hvor de holder sine hester for å få et godt inntrykk av hva slags fasiliteter er tilgjengelig. Husk at noen blir nødt til å kjøre deg til låven hvis du ikke kjøre bil og det er for langt å gå eller sykle.
 7. 7
  Tenk over hva du ønsker å bruke hesten for før du snakker med foreldrene dine. Er du interessert i gleden ridning eller viser? Hvis du er interessert i å vise, hvordan vil du betale for dine viser utgifter (reise, klær, oppføring og medlemskap avgifter, etc.)? Du ønsker kanskje å få virkelig god på pyntebånd eller stell og gå til hesteshow og tilby dine tjenester for å få en veldig god ide om hva viser er like. Også huske på at en god braider kan gjøre en masse penger på en horse show pyntebånd andres hester.
 8. 8
  Kontroller at du har erfaring til å sikkerhetskopiere hva du foreslår. Hvis du ikke allerede er involvert med hester, bør du bruke tid på frivillig arbeid med en lokal stabil. Tilbring tid på å gjøre alle aspekter av hest omsorg, ikke bare ridning! Sørg for at du er villig til å ta det gode med det dårlige. Muck boder, ren tack, brudgommen hester, uansett eierne vil la deg gjøre. Husk at hvis du er en person som ser en haug av gjødsel og må si "eeew" eller hold nesen, har du sannsynligvis ikke er modne nok til å vurdere å eie din egen hest.
 9. 9
  Få hjelp av andre når man diskuterer dine ønsker med dine foreldre. Tilnærming din nåværende trener, låve manager, andre hesteeiere, eller noen andre som har erfaring med hester. Be dem om å gå god for din arbeidsmoral til foreldrene dine. Hvis andre modne, ansvarlige hesteeiere ser at du er en sterk, målbevisst og fokusert individ så kan det gi foreldrene dine med litt ekstra bevis på at du er seriøs om dette engasjementet.
 10. 10
  Verve en erfaren hest person å gå sammen med deg på din søken etter den perfekte hest. Mens foreldrene dine kan sette pris på alle dine nyutviklede equine kunnskap, vil de sannsynligvis føle seg mer komfortabel å vite at en erfaren hest person er der for å hjelpe peke på fordeler og ulemper med hver hest kandidat. Se på en masse hester før du får en, og husk at "gratis hester" eller billige de mest sannsynlig har store problemer, men dette er ikke alltid tilfelle, og det kan være en grunn (for eksempel eierens boarding området nedleggelse, har ikke nok penger til å ta vare på hesten lenger, etc.). Du trenger ikke et problem hest. Til tross for hva folk kanskje tror, ​​er det ikke en god idé, og det er heller billigere, for å få en baby og "lære sammen." Enhver erfaren hest person vil fortelle deg dette er en tåpelig idé, spesielt siden dette kommer til å være din første hest.
 11. 11
  Sørg for at dine foreldre vet at du vil holde tritt med, og selv utmerke seg på skolearbeidet etter at du får din hest. Bare fordi du har en ny og svært tidkrevende interesse, må du fremdeles sette av tid til andre ting i livet ditt som skolearbeid, jobb, familie, osv. For å bevise at du vil holde karakterene opp, hvis du får under noen bokstavkarakter C, så du kan bare brudgommen, fôr, møkk, ren tack, og valgdeltakelse. Du kan stort sett gjøre noe, men turen til du får karakteren opp igjen. Hvis du ikke har en online karakter bok der du kan vise dine karakterer, møte med læreren din eller e-post ham / henne ofte.
 12. 12
  Ha et åpent sinn og ikke prøver å lure foreldrene dine ved å utelate relevant informasjon. Det vil være like lett for dem å selge en hest som om det var for dem å kjøpe en i første omgang. Hvis foreldrene dine ikke heve en bekymring for at du ikke hadde vurdert, så be dem ærlig hvis det er deres eneste innvending, ville de vurdere å la deg få en hest om at innsigelsen kan bli overstyrt. Hvis ja, arbeide sammen med dem for å komme til noen komfortabel beslutning. Husk, tenker på hesten din ut i paddock gjør tar oppvasken en mye mer morsom oppgave, enn ikke å være i stand til å tenke på hesten din i det hele tatt.

Tips

 • Kontroller at du har grunner til hvorfor får en hest er en god idé. Og overbevise foreldrene dine at å få en hest vil være bedre for deg.
 • Være forberedt på alle spørsmål de må spørre, har et svar på alle mulige spørsmål de ønsker å stille inkludert: Hvordan vil du ha råd til å holde denne hesten? Hvor vil du holde denne hesten?
 • Få så involvert med hester som du kan, betyr ikke dette bare bety riding, men også grave frem boder, rengjøring tack, etc.
 • Lær alt du kan om hester, jo mer du vet, jo bedre sjanse har du for å eie en hest.
 • Vær takknemlig for hva foreldrene dine er enige om å få for deg. Hvis du ender opp med en hest som ikke er helt din ideelle, husk at du kan handle opp etter at du har vært en ansvarlig hest eier en stund.
 • Vær trygg! Alltid kjøre trygt og ikke prøve ting som er ute av din spekter av erfaring. Hvis foreldrene dine kan stole på deg å være ansvarlig da har du en bedre sjanse for å få en hest.
 • Hvis et familiemedlem eller en venn har en hest, tilbud om å ta vare på den for en helg for å få en følelse av hva det ville være som å eie en hest. Å gjøre dette vil også vise foreldrene dine at du kan ta vare på en hest på egen hånd og vil ikke bli ber dem om å gjøre alt arbeidet for deg.
 • Boarding tips *: Spør låven manager hvis de ville vurdere å redusere boarding avgift i bytte for arbeid. Pass på å arbeide ut dette på forhånd og ha det skriftlig, slik at låven manageren ikke dra nytte av denne ordningen.
 • Bruke så mye tid som mulig rundt hester, og hvis du allerede tar lærdom, vise foreldrene dine at det er nok til å gjøre deg lykkelig. SÅ spør høflig for en hest. Vær klar til å bli skuffet skjønt.Men du vet aldri:)
 • Promise og akkurat nå, gjør skolearbeidet, så lenge alle de andre aktivitetene og sørg for at du kan holde deg og har tid til å gjøre alt.
 • Aldri sutre til foreldrene dine! I stedet presentere ditt materiale på en måte de vil sette pris på og være rolig når man diskuterer det med dem. Ikke tving dem til å snakke om å kjøpe en hest hver gang du er sammen, vil de være mer villige til å vurdere det hvis du viser dem å eie en hest ville ikke okkupere hele livet.
 • Selv om de ikke er så fancy, halvblods, del-avlet, og innfødte avlet hester er ofte de beste hestene, og de koster mindre enn purebreds. I utgangspunktet, "less is more".
 • Selv om boken kunnskap er svært viktig, bør du ha litt erfaring bak deg før du får en hest. Du kan snakke-the-talk, men kan du gå-på-tur?
 • Hvis du har nok penger til å betale for din egen hest, hvis ikke, kan det være lurt å spørre foreldrene dine til å hjelpe deg ut mens du gjør ekstra husarbeid eller andre ting rundt huset. Tross alt, må du kjøpe tack, fôr, etc.
 • Bestem hva du hva disiplin du vil ri. hvis du bestemmer deg for å langrenn hopp i konkurransen, hvordan vil du betale for de som reiser, klær, hopp, osv.
 • Vis dem at skolearbeid og tid til familien kommer først.
 • Financial tips: Dersom kostnadene og tiden involvert med omsorg og vedlikehold av en hest er mye større enn du har råd til å investere, foreslår foreldrene dine at du halvparten lease din hest for en liten avgift og / eller en prosentandel av de månedlige utgiftene. Hvis dette er fortsatt for mye, vurdere nærmer seg en stabil direkte om leasing en hest på en månedlig basis. Når du har vist deg til dine foreldre de kan være villige til å gjøre en mer permanent investering.
 • En metode for å skaffe penger er å spørre foreldrene dine om du kan ha fritiden sin lommepenger etter jobb. Det kan ikke virke som mye, men det vil legge opp.
 • Når du er i tvil tenke som foreldrene dine ville.
 • Husk at dine foreldre å si nei for en grunn. Selv om du viser at du er ansvarlig, du fortsatt trenger å holde den opp etter at du får hesten eller dine foreldre vil angre på å få deg hesten. Også: Går du på tur mye? Er du villig til å gi opp fredag ​​kveld? Hvem skal ta vare på en hest når borte? Kan din familie råd til det? Er du ærlig ansvarlige nok?
 • Sette en "ponni" som det eneste på din Xmas listen (det kan fungere) eller du kan få folk til å signere en underskriftskampanje for å la deg få en hest. Som de sier: Flertallet vinner!
 • Også du kan kjøpe en liten mappe til å sette masse forskning i om kostnader og planer.
 • Vær klar for skuffelse, selv om dine foreldre ikke la deg få en hest, kan du fortsatt nyte hester.
 • Det er en god idé å få en hest hvis du har planer om å vise og mer enn én person i familien er å ta leksjoner. På denne måten kan hver person ha mer ledig tid på hesten.

Advarsler

 • Kontroller at du sjekke hestens føtter før du kjøper. Hvis hesten har svake, deformert myke, eller infiserte hover, vil kjøpet være flere tusen dollar i avløpet.
 • Ikke truer med å stikke av eller gjøre noe drastisk hvis de sier nei. Foreldrene dine vil tro du ikke er moden nok til å eie en hest.
 • Å eie en hest tar mye arbeid og kunnskap! Hester kan være farlige dyr, men jo mer kunnskapsrik du er, jo mindre sannsynlig er det å bli skadet.
 • Ikke fortsette å spørre foreldrene dine, "Når kan vi få en hest?" Hver dag. Som vil fortelle dem at du bare ikke har noe tålmodighet!
 • Hester er store og komplekse dyr. Feil høy eller korn kan gjøre dem dødssyk. Mange ting er farlig for hester, som barlind, som er så giftige at en hest kan dø med det fortsatt i sin munn. Gjør din forskning!
 • Når du kjøper en hest fra noen du ikke kjenner, kan du besøke hesten flere ganger. Gjør dette en gang eller to ganger uanmeldt til selgeren. Noen uærlig hest tradere vil stoffet en vill eller dårlig varmebehandlet hest når de vet at du kommer. Husk, ikke alle der ute tenker om deg! '"
 • Hvis du ikke vet nok om hester å eie en, du, hesten, eller andre blir skadet. Sørg for at du vet alt om hester eller har en svært 'hest erfaren person rundt mesteparten av tiden du er med hesten
 • Når du gjør gode karakterer, sørg for å holde dem og ikke bare la dine foreldre tror at når du holder dem opp for å få hesten at de vil gå ned. Bare en ide å tenke på!
 • Se hestens atferd. Hvis du ser ham sparke eller bite enda en gang, ikke kjøpe ham.
 • Du kan også være lurt å prøve å gjøre gode karakterer.
 • Dette vil ikke alltid fungere, være forberedt på et nei, trenger du ikke å alltid eie en hest til å elske dem og kjenner dem, husk, har du likevel fått hele livet å eie en hest.
 • Sjekk også hestens munn og tenner. Hvis du ikke tror du vil kjenne igjen noen misdannelser eller noe unaturlig, bør du vurdere å ha en hovslager eller veterinær sjekke hestens munn. Det er verdt pengene. Hvis en hest tenner er deformert eller hakkete, kan de ikke tygge maten riktig. Dette kan føre til kolikk, noe som kan resultere i kirurgi hvis det er alvorlig nok. For mer informasjon om kolikk ser i eksterne lenker deler av artikkelen.
 • Aldri falle for en hest fordi han er en pen farge eller er av din favoritt rase. Disse spur-of-the-moment kjøp nesten aldri føre produktive partnerskap.
 • Test alltid ri hesten, bare for å sørge for at han passer dine behov, og er ikke farlig. Du ønsker ikke å ta sjanser når du kjøper en hest, fordi du kan bli såret, og det er svært vanskelig å videreselge en hest, spesielt når du bare fikk ham.
 • Ikke få håp. Sjansene for å få en hest er slank.

Ting du trenger

 • En god hovslager og veterinær
 • Minst 75€ - 7470€ slik at du kan kjøpe en god hest: Husk at de reelle kostnadene ved hesten ikke kjøpe pris, men vedlikehold
 • Et sted å holde hesten. Hestens boareal bør ha:
  • En innhegning som er fritt for giftige planter
  • Kjør-in ly eller stall
  • Trau
  • Ferskvann kilde, som en slange eller stream
  • Tørt sted å lagre høyet
  • Saler og hodelag
  • Et sted å vaske hesten din
  • Litt penger til å kjøpe godbiter, ect