Wkano

Hvordan overvinne sjalusi av din beste venn

Det er en frustrerende situasjon. Din beste venn er så pen og får alle gutta, og har alltid hva du vil, men kan ikke ha. Eller kanskje din beste kompis har den jenta du vil ha, og får lov til å være ute måte senere, og selv få en jobb. Du ønsker å hate din beste venn, men elsker du dem fordi dere får sammen veldig bra, og de ​​er så fint. Hvis du ønsker å overvinne den kompliserte følelsen av sjalusi på din beste venn, er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan overvinne sjalusi av din beste venn. Arbeidet med selvtilliten.
Hvordan overvinne sjalusi av din beste venn. Arbeidet med selvtilliten.
 1. 1
  Arbeidet med selvtilliten. Det er lettere å bli sjalu på folk rundt deg hvis du ikke er fornøyd med deg selv. Akseptere og jobbe på dine feil, kjærlighet og forbedre dine gode poeng. Ikke automatisk tror du er stygg eller uheldig. Trene hjernen din til å tenke positive tanker om deg selv og ditt liv. Hvis du er virkelig fornøyd om noe om deg selv, gjøre noe. Hvis du hater måten du er virkelig dårlig i sport, begynne å trene deg selv til å være mer koordinert og passform. Hvis du blir lei seg for måten du er for nervøs til å gjøre offentlige taler, begynne å trene foran dine venner og familie og ta opp et kurs, og du kanskje tror de prøver å gjøre deg sjalu, men de er ikke!
 2. 2
  Finne ut om det er noe spesielt du ønsker. Kanskje er du bare sjalu fordi din beste venn har nøyaktig veske eller frisyre du alltid har ønsket. Kanskje du er sjalu fordi din beste kompis er i beste fotballag eller har en kul bil. Hvis du finner noe som kan være roten til sjalusi, gjør noe med det. Avgjør om å gjøre noe, få samme / lignende veske eller frisyre, arbeide på fotballferdigheter eller spare opp for en bil - eller bare la gå og tenke på det.
 3. 3
  Skriv ned en liste over ting du har. Mange ærlig talt ikke klar over hvor mye de har. Du kan være elendig, og tror du har ingenting fordi knuse liker din beste venn i stedet, og glemmer å være takknemlig om det faktum at familien er mer kjærlig enn deres, har du lov ut senere, etc. Det vil alltid være noe. Start med det grunnleggende. Du har et tak over hodet. Gå derfra.
 4. 4
  Snakke. Noen ganger bare å snakke med din beste venn kan virkelig løse problemet. Chatte med dem om hvordan du føler deg og måten du tror det kan være utføring ditt vennskap. Du kan bli overrasket over å finne dem bekjenner at de er sjalu på noe du har, også.
 5. 5
  Ingenting fungerte. Hvis ingenting fungerte og du fortsatt sjalu, bare tenk på hva du har gjort for å være hans / hennes beste venn. Hvis du kom på denne måten, gjennom alle de dårlige og gode tider, og du bare glemme alt når du blir sjalu, tenk hva du har gjort for å komme så langt. Ingenting i verden er viktigere enn å være en god beste venn til noen du er glad i og bryr seg om. Ingenting skal stoppe deg fordi alle i verden er ganske ingen i verden er stygg (og din beste venn sannsynligvis tror du er penere enn hun). I vennskap prettiness eller stygghet spiller ingen rolle fordi sannheten er at de elsker you.If din beste venn henger ut med noen du kan hate og prøver å gjøre deg sjalu. Ikke bekymre deg ut når de er sammen sier at skolen bare prøve det beste å ignorere henne fordi at der er ikke en ekte venn. Folk skal slippe å gå gjennom det. For i stedet gikk jeg gjennom det og ingen ønsker å gå gjennom den smerten stole på meg. Jeg vet det kommer til å skade, men kan være det ble møtt av en grunn. Det må bare skje i løpet av livet. Det er hvordan vi finner ut hvem som skal være der for oss, og hvem som ikke er, og hvis du virkelig trodde at det var din beste venn tro om igjen fordi hvis hun var hvorfor skulle hun gjøre det i første omgang.

Tips

 • Prøv å utvikle en vane. For eksempel, hver gang du har en sjalu, negativ tanke om din beste venn, gjøre fem push-ups. Hver gang du tenker en positiv tanke, belønne deg selv med din favoritt godteri.
 • Husk at din beste venn ikke har alt. Det kan virke som de har alt, men det vil alltid være noe du har som de ikke. Du må bare tenke hardt for å finne den.
 • Fokuser på de tingene som du har i stedet for de tingene som du ikke gjør det.
 • Bare være positive. Lev livet. Nyt det du har.
 • Sjekk ut de relaterte lenker. De kan hjelpe deg på vei til å overvinne din sjalusi av din beste venn.
 • Når du innser noe som de har, men gjør du ikke, se bort og tenke på noen ting annet, eller snakke med en annen venn til å få den av tankene dine.

Advarsler

 • Dette vil ta tid, så vær tålmodig og jobbe sakte. Sett deg små mål for deg selv, eller jobbe grundig på hvert trinn før du går inn på den neste.
 • Aldri blir så sint du blir bety for dem.
 • forstå at det du har hun kanskje ikke, og hva hun har du kanskje ikke har, så vær glad og fornøyd med det du have.Like det sies-gresset er alltid grønnere på den andre siden.
 • husk at din beste venn er din beste venn ikke din verste fiende