Wkano

Hvordan helbrede akne raskt og naturlig

Du ser filmstjerner og sangere. Deres hud er acne gratis. Selv vennene dine har klar hud! Har du lider av akne, og ønsker du ikke har noen, men ønsker ikke å kaste bort penger på dyre produkter som ikke engang fungerer? Her er hvordan å ødelegge akne innen et par uker, og gjøre det naturlig, med ting rundt huset ditt.

Trinn

Hvordan helbrede akne raskt og naturlig. Prøv å bruke sitronsaft som en acne rette.
Hvordan helbrede akne raskt og naturlig. Prøv å bruke sitronsaft som en acne rette.

Del én: acne behandlinger

 1. 1
  Bruke natron. Bland like deler natron og vann for å danne en lime. Påfør lim på acne individuelt, ikke over hele ansiktet. Dypp en Q-Tip i natron blandingen og bruke den måten.
  • La natron lim på ansiktet i ca 10 minutter, eller til den er tørr.
  • Vask med veldig kaldt vann. Det vil bidra til å lukke porene betydelig.
  • Gjenta på de fleste to ganger om dagen. Hvis huden blir irritert eller svært fet på grunn av bruk, sørg for å avslutte behandlingen.
 2. 2
  Prøv å bruke sitronsaft som en acne rette. Skjær en sitron i to og gni forsiktig den åpne siden av sitron på akne. Den stikkende følelsen betyr det fungerer. Sitroner inneholder sitronsyre, som angriper bakteriene som forårsaker akne.
  • Sørg for å tørke / vaske sitronsaft av, og bruke solkrem etterpå. Sitronsyre kan bleke huden og setter den til betydelig høyere sannsynlighet for solskader.
 3. 3
  Skjære en rå potet og gjelder for huden. Skjære en rå potet i to og søke på acne. Rå potet kan helbrede samt handle en anti-inflammatorisk. Igjen, vaske resten av huden din forsiktig med vann etter bruk.
 4. 4
  Bruk tannkrem for kviser. Hvis du har en enkel, mektig kvise du vil ødelagt over natten, bør du vurdere å bruke tannkrem for å dekke kvise med. Tannkrem inneholder silika, som er det stoffet du finner i beef jerky poser, som brukes til å holde fuktighet ute av stoffer. Silika vil tørke ut og redusere størrelsen på kvise over natten hvis igjen på.
  • Prøv å bruke en naturlig tannkrem - med silika men uten natriumlaurylsulfat. Natrium sulfate er en hard kjemikalie som er også et irritasjonsmoment for noen mennesker. Det er best å unngå det, og noen av de store, kjente merker tannkrem, av den grunn.
 5. 5
  Bruk is til å lukke porene og redusere betennelser. Mange mennesker med store porer liker å ta isbiter og forsiktig holde eller gni dem over deres problem flekker. Is Nærmere bestemt, og kald generelt constricts blodkarene under huden, slik at irritasjon eller betennelse mindre merkbare.
 6. 6
  Bruke tea tree olje. Tea tree olje er en kjent anti-sopp og antibakterielle urtemedisin, noe som gjør det flott for mild til moderat akne. I en studie som sammenlignet effekten av tea tree olje og benzoyl peroxide, viste tea tree olje like effektivt i bekjempelse av acne og redusere lesjoner. Mens benzoyl peroxide fungerer raskere enn tea tree olje, produserer tea tree olje mindre bivirkninger hos pasienter.
 7. 7
  Knuse opp noen aspirin og bruke det som et lim. Knuse opp en pille eller to av aspirin og bland det med akkurat nok vann til å danne en lime - som du kanskje har gjort med natron. Med en Q-Tip eller hendene, bruke lim på enkelte kviser, forlater tørke.
  • Hvorfor gjør aspirin arbeid? Aspirin har salisylsyre i den, som er det mest aktuelle akne behandlinger bruker å bust opp acne-bakterier. Salisylsyre tørker ut kviser og kamper bakterier samtidig.
 8. 8
  Påfør alun til kviser. Kalium alun kan vanligvis finnes i krydder midtgangen i enkelte dagligvarebutikker. Selv om mye brukt som en naturlig deodorant og styptic (minsker blødning etter et kutt), er alun en naturlig antiseptisk og snerpende, noe som betyr at det krymper huden vev.
  • Prøv å få en stor blokk i stedet for i pulverform. Pulverisert alun kan være litt for slipemiddel. Tørk forsiktig av alun over de berørte områdene, være forsiktig for ikke å irritere eller provosere noen kviser.

Del to: kosthold og trening

 1. 1
  Kutte ned på å spise raffinerte karbohydrater (brød, pasta, etc). Også kutte ned på å spise sukker (sukker, kanskje litt naturlig sukker være greit).
 2. 2
  Ta fermentert mat (sauerkraut, kefir, geitost, eller naturlig yoghurt) og / eller ta en god pro-biotiske og enzymer.
 3. 3
  Slutt å bruke dine rensemidler, kremer, makeups, osv.. Hvis du skal bruke disse, får naturlige produkter.
 4. 4
  Spis mer grønnsaker! De rense blodet for giftstoffer som forårsaker akne.
 5. 5
  VANN! Få 1/2 din kroppsvekt i gram vann.
 6. 6
  Flytte rundt. Trampoline er en fin måte å flytte lymfesystemet. Løping eller hoppe roping er også bra.
 7. 7
  Ta en multivitamin hver dag. Sørg for at du spesielt få nok vitamin A. Vitamin A vil hjelpe huden regenerere raskere, redusere rynker og fjerne flekker og urenheter.

Del tre: vaske ansiktet og andre tips

 1. 1
  Gjør dette to ganger om dagen:
  • Få de materialene du trenger. Du trenger et ansikt klut, et håndkle, mild ansikts såpe (bar eller flytende), og arbeider vann (varmt og kaldt). * Den mildere såpe de bedre irritasjon vil bare føre til mer kviser.
  • Fukt nedover ansiktet klut med varmt vann. Vannet må være så varmt, ansikt klut damper. Vær forsiktig så du ikke brenner hendene, though! Når ansiktet klut er dampende, vri ut vannet, og legg det på ansiktet ditt. Dette vil åpne porene. Gjenta denne prosessen to ganger. Sørg for at øynene er lukket.
  • Etter å ha åpnet porene, raskt vaske ned klut igjen med varmt vann og sette såpe på den. Deretter forsiktig vaske hele ansiktet, men konsentrere seg om de infiserte områder. La skum hvile i ca 30 sekunder. Mens du venter, vaske tøy ned igjen med varmt vann grundig.
  • Tørk av skum fra ansiktet grundig. Pass på at ingen er til overs.
  • Skyll kluten med kaldt vann. Pass på at kluten er veldig kaldt. Deretter plasserer det på ansiktet ditt. Dette vil lukke porene. Tørk ansiktet med et håndkle, men ikke gni, bare DAB vannet av.
 2. 2
  Fukte etter hver gang du vasker ansiktet. Akkurat som ansiktet ditt må vaskes for å holde det sunt, du huden trenger fukte for å holde seg levende og sunt. Finn en fuktighetskrem som fungerer for deg. Cream-baserte kremer er vanligvis anbefales for folk som har tørrere hud, de er tettere, fetere, og ikke spre like lett. Gel-baserte kremer anbefales for folk som har fetere hud, de sprer virkelig godt inn i huden og ikke la fet spor.
 3. 3
  Få nok søvn. Jo mer du sover, jo mindre stress du sette kroppen gjennom. Du har ca 15% mer stress for hver time søvn du mister per natt. Hvorfor denne saken? Stress kan føre til at hormonet som regulerer sebum å gå bonkers, forårsaker akne. Så, som en annen tommelfingerregel, ikke la stresset montere opp i livet ditt.
 4. 4
  Prøv å ikke plukke på eller pop dine kviser. Du bruker naturlig rettsmidler for acne behandling - det er flott. Ikke tørk bort alle dine gevinster ved dukker kvisene dine. Den kortsiktige tilfredstillelse kan være overveldende, men det er egentlig ikke bra i det lange løp.
  • Akne er en bakterie som lever i porene. Popping kvise gir acne en sjanse til å spre over huden til andre porer, infiserer dem.
  • Popping kviser forårsaker betennelse og kan føre til arrdannelse. Så hvis du vil at acne å være mindre synlig, motstå trangen til pop. Stopp før du kommer innom.
 5. 5
  Hvis akne er virkelig ille, se en lege. Akne kan være veldig vedvarende, spesielt i tenårene. Du prøver et nytt medikament eller metode, synes det å bli bedre, og deretter en uke senere er du tilbake til den samme gamle kviser og kviser. Hudleger kan diagnostisere huden din tilstand og tilby målrettede tilnærminger til herding akne. Hvis du er kastet for en løkke med akne, og du har prøvd alt under solen, ikke vær redd for å be om litt hjelp.

Tips

 • Drikk mye vann! Det flushes giftstoffer fra kroppen din og hjelper fjerne huden.
 • Unngå å berøre ansiktet.
 • Unngå å spise høy glykemisk mat som poteter og peanøtter.
 • EKSTRA: Øvelse litt mer. Det kan virkelig bidra til å avlaste stress og acne.
 • Gni ansiktet med babypudder før sengetid og i morgen. Dette tørker opp urenheter og bidrar til å forhindre ansikt invaders.

Advarsler

 • Hvis huden din ikke rydde opp på en dag, ikke fortvil! Det betyr ikke at metoden ikke fungerer. Skin slettes ikke automatisk bare fordi du har vasket ansiktet en gang.