Wkano

Hvordan å skjemme bort deg selv

Hvis du er stressa og trenger litt tid for deg selv satt en gang for å skjemme bort deg selv. Du vil føle deg mye bedre og mer avslappet.

Trinn

Hvordan å skjemme bort deg selv. Dim lysene i badet så det er mørkere eller bare gå med levende lys.
Hvordan å skjemme bort deg selv. Dim lysene i badet så det er mørkere eller bare gå med levende lys.
 1. 1
  Kjør deg en varmt bad, men ikke for varmt! Gravide kvinner bør ikke ta varme bad. Fjern smykker og sette det inn i en smykker renere. Sette klærne i en skittentøyskurv. Pass på at badekaret er veldig rent. Ingen rot slår en organisert ren stue. Ikke bo i badekaret for mer enn 20 minutter.
 2. 2
  Dim lysene i badet så det er mørkere eller bare gå med levende lys. Reflekterende glass, farget glass, og speil kan være en stor hjelp til å legge til følelsen av et tempel.
 3. 3
  Få i badekaret og glemme alle bekymringer. Ta en vanntett pute for å støtte hodet (bad puter solgt til mange forhandlere). Hvis du vil, massere hodebunnen og nakke rørende akupressur punkter. Bruk en peeling børste for å fjerne død hud til å vise dine vakre glødende hud under som nettopp har vokst det som en frisk baby. Cleopatra sette melk i hennes bad, noen kjendiser bruker vin, noen bruker bad bomber, olivenolje, kokosolje, etc. Ikke ball håret opp når du vasker den, bruke et bredt tann kam eller neglene dine og forsiktig massere hodet. Ikke gjør det flokete! Det hjelper å ha badet parfymert med en sakte brenning eterisk olje eller ved et oksygen foryngende maskin som lar damp forsiktig flyte rundt i rommet.
 4. 4
  Når du føler deg fullstendig avslappet og rent få ut av badet og tørk deg med et stort mykt håndkle. Voks bena eller underarmer hvis du foretrekker, det holder håret av lenger. Gni et hår maske inn i håret og bruke en varmende ansiktsmaske for ansiktet. Etterpå bruker olivenolje i ansiktet gni ansiktet forsiktig.
 5. 5
  Påfør litt fin fuktighetskrem for å gjøre huden din føles myk. Prinsesse Diana brukte mandelolje mens huden hennes var fortsatt vått. Du kan duft denne oljen med noen ren eterisk olje duft. Hvis du liker, kan du gå tilbake til en dusj nå å skylle av bytte fra varmt til kaldt til huden er rosenrød og rosa. Etterpå hoppe ut og gni en tykk lotion inn i huden din starter på tærne strekker seg til føttene, ankler, legger, knær, under låret, øverst på låret, hofter, rumpe, midje, mage, den bryster, krage bein, halsen, bak i nakken, skuldrene, ryggen armene, albuen, håndledd, og fra hånd til hånd masserer hendene. Rulle halsen og strekke ryggen.
 6. 6
  Sett på noen skjegg pyjamas og en slåbrok. Ser pen i en kjole hjelper, splurge på en fin slåbrok eller pyjamas. Dress for seng som du ville kle etter en ball.
 7. 7
  Male neglene og tånegler. Når de tørker sette en klarlakk så neglelakk wont starte chipping så raskt. Prøv kokos olje på neglene, vil det hjelpe dem å vokse og holde dem fine. Hvis du foretrekker, kan du bruke en neglelakk uten de dårlige ingredienser i det... du vil finne på en helse-butikken. Trimming neglene holder deg fra å få skitt under neglen sengen. Filing neglene fungerer også.
 8. 8
  Lag deg en fin varm drikke e. G. varm sjokolade. Hvis du drikker grønn te, det har fluor i det, og vil gjøre tennene hvitere, pluss, det er sunnere. Legg sitron til det og kroppen din vil absorbere kalsium. Legg honning til det og kroppen din vil absorbere energi i form av karbohydrater og sukker. Hvis du drikker varm sjokolade farten uten melk som aztekerne gjorde og bare drikke kakao med varmt vann og litt chili pulver. Det vil krydre opp din gane og være en god vanndrivende hvis du er forstoppet.
 9. 9
  Drikk din drink i sengen. Har en seng i frokost lite bord over deg mens du nippe te eller annen varm drikke eller en smoothie veggie eller frukt, nøtter, spise en yummy salat med masse farger i den. Spise noen korn hvis du liker, kanskje en lin muffin eller "bliss baller." Det er en god ide å bruke en silke eller satin pute som dette vil holde håret fra å bli skadet.
 10. 10
  Se på TV eller en film eller lytte til avslappende musikk i sengen prøver å lytte til en lydbok eller hvis du har noen som vil lese for deg, kan det være fint. En bok tett lukket er bare en blokk med papir. Kanskje lese en inspirerende bok, noen kinesiske ordtak, eller reflektere over din nye årets mål. Skriv inn din journal eller dagbok. Hold det ved sengen din til å skrive i den i morgen, slik at du kan lytte og ta hensyn til den indre stemme ved hjelp av minst tre sider med fri skriving. Legg en varm oppvarming pad under eller over irriterte muskler eller ledd. Gni spisepinner inn dine myke lepper. Det er en god idé å tygge på frukt, grønnsaker og nøtter i mellomtiden.
 11. 11
  Når film / musikk er ferdig slå av tv / stereo. Slå på lyset som gjør at det ser ut som stjernene er på tak og vegger. Det kan være veldig beroligende å føle seg som en galakse er på soverommet. Soft stjerne som lyser er bevist å hjelpe barn sove lettere om natten og komme over frykten for mørket. Hold en liten fontene med rennende vann ved sengen din, eller fisk som svømmer i et akvarium, og lytte til lyden av raslende vann. Før du sovner, sørg for at du ikke er sint. Hvis du må, gråte og la det ut. Gjør det du føler er best å ikke være sint før sengetid.
 12. 12
  Slå av lyset på soverommet og tenke på avslappende eller beroligende tanker før du sovner. Kamille te vil hjelpe deg å sove. Holder noe vil også hjelpe for eksempel en lang kropp pute, en bamse, kjæledyret ditt dyr, eller din kjærlighet. Hvis du vil, be en bønn.

Tips

 • Børste og floss tennene og ta deg tid.
 • Legg noen badesalt eller et bad bombe til bad hvis du har noen.
 • Mens du er i badekaret du kunne spille litt rolig musikk.
 • Kontroller at du er alene i huset eller med ikke mange mennesker som om det er mye folk i huset de kunne forstyrre deg og gjøre en masse støy når du prøver å slappe av.
 • Hvis du ikke ønsker å se en film eller lytte til musikk du kunne lese en bok eller et blad i stedet. Du kan lytte til en lydbok i tillegg.
 • Pass på at det du ser på TV er ikke full av action og død og høye lyder og også sørge for at musikken er avslappende (ikke rock eller heavy metal).
 • Ansiktsmasker er veldig beroligende.

Advarsler

 • Ikke bruk noen elektriske elementer nær badekar, kan det føre til sjokk og kan føre til døden.
 • Personer med høyt blodtrykk, hjertesykdom, eller nyreproblemer bør ikke legge Epsom salter til deres badevannet.
 • Sørg for at lysene ikke rundt noe brennbart og ikke er i nærheten hodet eller håret ditt kan bli satt i brann.
 • Pass på at du ikke blir for avslappet i badekaret som du kan sovne.
 • Ikke gjør det slik at det er for mørkt på badet fordi du ønsker å være i stand til å se hva du gjør.
 • Gravide kvinner bør ikke ta varme bad.

Ting du trenger

 • Badekar
 • Bubble bath
 • Stearinlys (parfymert er valgfritt)
 • Håndkle
 • Comfy pyjamas og en slåbrok for etter badet
 • Neglelakk
 • Varm sjokolade eller annen varm drikke
 • Lotion
 • TV eller film / stereo og CD / bok eller et blad