Wkano

Hvordan du oppretter en spa-dag hjemme

Har en liten pause fra arbeid eller skole og trenger å slappe av, men kan ikke gå til spa? Et hjem spa dag er noe du kan nyte alene eller sammen med venner. Å gjenskape spa-opplevelse, bør et hjem spa dag inkludere sunn mat, en deilig spa-behandling, hvile og tid til å bli inspirert. Her er løsningen for deg!

Trinn

Hvordan du oppretter en spa-dag hjemme. Sett av tid.
Hvordan du oppretter en spa-dag hjemme. Sett av tid.
 1. 1
  Sett av tid. Frigjøre hele dagen, og sørg for at du ikke kommer til å bli plaget hele dagen lang. Det betyr slå av telefonene dine, stemmen din post, MSN, Facebook. Sende barna til bestemor og mannen din til golfbanen.
 2. 2
  Lag en plan. Tenk på hva du ønsker fra din hjemme-spa dagen - akkurat som du skulle til en ekte spa. Trenger du tid selv til å hvile, slappe av og fornye? Tenk om å våkne opp naturlig og fokus på roligere former for trening og beroligende spa-behandlinger. Du kan invitere en venn og gjøre det sammen også, hvis du ønsker det. Mer enn fire gjør denne dagen mindre hyggelig.
 3. 3
  Få organisert. Trekk sammen noen av de tingene som sier "spa" - din badekåpe og tøfler, spa-CDer, lys, rent sengetøy og håndklær, mosjon klær, din favoritt trening DVDer, en kroppsskrubb, ansikts produkter, og ting for å få deg en manikyr og pedikyr. Dette vil bidra til å inspirere deg når du planlegger din hjemme-spa dag. Også nyte i meditasjon.
 4. 4
  Sunne måltider. Lag dine hjemme spa menyer rundt sunn mat som vil hjelpe deg å spise for energi - et egg-white omelett med grønnsaker til frokost, stir-sparken kyllingbryst og grønnsaker til lunsj, linse suppe og salat til middag. Du kan lage mat på forhånd eller gjøre at en del av moroa eller hjemme spa dag, spesielt hvis du er sammen med en venn. Nyt Wine eller chardonnay med jordbær og pisket krem ​​hele dagen.
 5. 5
  Spa-behandling. En av de enkleste hjemme spa behandlinger er en kroppsskrubb og varmt bad. Dette ville være en god ting å gjøre i ettermiddag. Ta deg tid til å hvile etterpå. Du kan også gi deg selv et hjem ansikts, eller gjøre dine negler.
 6. 6
  Gi deg selv litt ro. Du trenger ikke å komme på en pute og "prøve" å meditere. Bare sitte rolig i noen minutter og merker hva som skjer inni deg og rundt deg.
 7. 7
  Bli inspirert. Spas har som regel foredrag om helse og velvære, så vil du kanskje å ta litt tid til å lese noe inspirerende.
 8. 8
  Spre kjærlighet. Ditt hjem spa dag handler om å vise kjærlighet og godhet til deg selv - og andre. Hvis noen er å bli med deg på slutten av dagen, gjør at de føler kjærlighet.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du søker ansiktsmaske, ikke få det for nær øynene.
 • Ikke bruk varmt vann som vil brenne deg.