Wkano

Slik beskytter du deg hvis noen følger etter deg hjem

Trusselen om å være eller sett i dag er svært reell og mange kidnappinger eller andre kan unngås ved å vite hvordan man fra starten. Denne artikkelen vil vise deg hvordan.

Trinn

Slik beskytter du deg hvis noen følger etter deg hjem. Vite om du virkelig blir fulgt.
Slik beskytter du deg hvis noen følger etter deg hjem. Vite om du virkelig blir fulgt.
 1. 1
  Vite om du virkelig blir fulgt. Pass på at de ikke bare gå til et sted i nærheten, eller sakte på grunn av en hindring i veien.
 2. 2
  Kryss veien, selv om du ikke sitter ved en fotgjengerovergang, være forsiktig med motgående trafikk.
  • Hvis personen fortsetter vandre på den foregående side av veien, er det ingen grunn til bekymring. Hvis de krysser over til bak deg igjen, vær oppmerksom.
  • Selv om de står på den andre siden av veien, utvise forsiktighet. De kan bare være å prøve å lure deg til å tro at de ikke følger deg.
 3. 3
  raskt og ser ut som du vet hvor du skal. Hvis du synes distrahert eller somler, kan dette gjøre det lettere for at rovdyr å angripe.
 4. 4
  Prøv ikke å holde utkikk over på dem. Bruk side-av biler, vinduer, eller noen andre for å sjekke. Speed ​​opp, men ikke bryte inn i en. Hvis du må se over skulderen din, ikke se med hjørnet av øyet ditt, dette bare gjør at du ser skremt og svak. Det er bedre å snu hele hodet rundt til du kan se den som følger deg med begge øyne.
 5. 5
  Komme inn i et offentlig sted så snart som mulig hvis de fortsetter å følge deg. Prøve og finne en gruppe eller dart i en. Dette ville sette mest mulig angripere av.
 6. 6
  Fortell leder eller eier av bygningen som du er bekymret fordi du tror du er. De vil mest sannsynlig ta kontakt med eller la deg bruke av deres å ringe noen.
 7. 7
  Finn et godt opplyst område i nærheten av veien der biler passerer hvis det ikke er en butikk i nærheten. På denne måten vil være lett lagt merke til av folk hvis den fremmede prøver å angripe.
 8. 8
  Forbi huset ditt. Hvis du kjører til din leilighet eller hus, og du bor alene, passerer det. Aldri gå inn i tomt hus når noen følger deg. Dette ville være en lett angrepet for rovdyr. I stedet går til en nabo eller like ved venns hus.

Tips

 • Husk at angripere ikke ønsker å tiltrekke oppmerksomhet til seg selv - så ved å få inn et offentlig sted, står du større sjanse for å miste dem.
 • Bare bære våpen du har lov til å bære. Vær oppmerksom på dine omgivelser og forberede seg til å forsvare deg selv hvis du blir angrepet.
 • Trekk ut din mobiltelefon. Hvorvidt det er en kameratelefon, kan du late (eller faktisk!) Ta et bilde. Hvis du ikke er sikker på at de følger deg, bare ringe noen eller late som.
 • Sørg for at du er riktig kledd når du går ut. Iført eller du kan ikke gå i vil ikke hjelpe hvis du trenger å komme bort fra noen.